Találatok: 20 hír

Zsákolják a szuperjachtokat a világ leggazdagabbjai a járvány alatt

A világjárványra adott fiskális és monetáris lépések a világban jelen lévő likviditás és az eszközárak jelentős emelkedését hozták magukkal, amit egyet jelentett azzal is, hogy a világ leggazdagabb emberei, mint Elon Musk, vagy Jeff Bezos csak még vagyonosabbak lettek. De mire költik a pénzüket ezek a milliárdosok? A Bloomberg szerint az egyik…

Egész iparágakra hatással lehet a világ leggazdagabb párjának válása

Drága mulatság Bill és Melinda Gates válása: 146 milliárd dollár a tét. Egyelőre az a terv, hogy az alapítványt közösen vezetik tovább, de egy ügyvéd szerint előbb-utóbb azt is ketté fogják osztani.

5 hiba, amit a leggazdagabbak nem követnének el a pénzügyeikkel kapcsolatban

Két dolgot biztosan lehet tudni a milliomosokról: egyrészt pontosan tudják, hová kerül a pénzük, másrészt tisztában vannak vele, hogy mit ne tegyenek vele. Érdemes lehet eltanulni a szupergazdagok pénzügyi szokásait, és megnézni, hogy mit nem tennének a pénzügyeikkel kapcsolatban.

Ők a Forma-1 leggazdagabb emberei – a pénz beszél továbbra is

Alapjárat
-
 21.05.08 12:50Forma1

A legtehetősebbek a Száguldó Cirkusz környezetéből, de most nem csak a pilótákról van szó, hanem a tulajdonosok, támogatók és csapatfőnökök közül is szemezgettem.

Milliárdokkal gazdagodtak a leggazdagabb ukránok

KárpátHír
-
 21.05.07 08:09Határtalan

A Forbest kiadvány új ranglistája szerint a száz leggazdagabb ukrán

Mutatjuk, milyen méregdrága luxusházakban élnek a leggazdagabb futballisták

Player
-
 21.05.07 04:55Sport

Rengeteget keresnek a legismertebb futballisták, és ez természetesen érezhető az otthonaikon is. Mutatjuk, milyen luxuslakásban él Messi, Ronaldo vagy Neymar.

Őrizetbe vették a világ egyik leggazdagabb országának rendkívül befolyásos pénzügyminiszterét

Őrizetbe vették Katarban a pénzügyminisztert közpénz helytelen kezelése és hivatali hatalommal történt visszaélés gyanújával - adta hírül csütörtökön a QNA katari állami hírügynökség. Azon túl, hogy a nyomozás folyik, a közlés további részletekre nem tért ki.

Az év folyamán 40%-kal nőtt a leggazdagabb ukránok vagyona

Kárpátinfo
-
 21.05.06 14:12Határtalan

A száz leggazdagabb ukrán vagyona 2021-ben 44,5 milliárd dollárt tett ki. Az elmúlt évben 42%-kal (13,1 milliárd dollár) nőtt a vagyonuk – derül ki az ukrán Forbes által közzétett minősítés adataiból. A minősítés élén hagyományosan Rinat Ahmetov oligarcha áll, akinek vagyona az év során majdnem megháromszorozódott - 2,8…

Kik a leggazdagabbak a Forma-1 világában?

Motor1
-
 21.05.06 14:11Autó-motor

A Forma-1 olyan sportág, amely vitathatatlanul úgy fogyasztja a pénzt, mint egyetlen más sportág sem a világon. Hatalmas összegekről van szó, és ahhoz, hogy valaki részt vehessen a "játékban", komoly mennyiségű pénzzel kell rendelkeznie.

Feljelentette Fekete-Győr Andrást az ország leggazdagabb embere

Rágalmazás és becsületsértés miatt feljelentést tett Fekete Győr András, a Momentum elnöke és miniszterelnök-jelöltje ellen Mészáros Lőrinc, Magyarország leggazdagabb vállalkozója.

Hatalmas csomagot zúdított a piacra a világ leggazdagabb embere

Jeff Bezos idén először adott el részvényeket a tőzsdén, de rögtön egy óriáspakettet. 2,5 milliárd dollár értékű Amazon részvénytől vált meg.

Pintér Sándor bizalmasától vett magánkórházat az egyik leggazdagabb magyar

MFor
-
 21.05.06 05:32Gazdaság

Beérett az Orbán-kormány egészségügyi reformja: sorra fektetnek be a magánegészségügybe hazánk milliárdosai. Most éppen Rahimkulov Ruszlan szerzett magának érdekeltséget.

Melinda Gates lehet a világ második leggazdagabb nője a válás után

Washington egyike annak a kilenc amerikai államnak, amely a különélő házastársak közötti egyenlő arányú felosztására a közös tulajdonra vonatkozó törvényeket alkalmazza, ez alapján pedig Melinda Gates lehet a világ második leggazdagabb nője.

Kik a leggazdagabbak a Forma-1 világában?

Motorsport
-
 21.05.05 18:00Forma1

Szerencsére - hasonlóan a telivér lóversenyzéshez, amely a "királyok sportja" - az F1 presztízse és státusza a világ leggazdagabb embereit vonzza. Vessünk hát egy pillantást rájuk!Előételként gondoljunk csak arra a Claro-matricára a Red Bull Racing autójának hátsó szárnyán. A Claro az America Movil dél-amerikai része, a Forbes Global 2000-ben…

Új többségi tulajdonosa lehet a Haladásnak – Az egyik leggazdagabb magyar neve került szóba

Vaol
-
 21.05.05 09:49Sport

Visszatérhet a magyar fociba Leisztinger Tamás, a DVTK volt tulajdonosa.