Találatok: 134 hír

Lattmann Tamás a Néppárt frakciószabályzat módosításáról: cél a Fidesz megnyugtatása

Hétfő este a Néppárt vezetése egy kissé átvariálta a frakciószabályzat módosítóját. Benne maradt a legtöbb rész, amit Orbán Viktort kifogásolt, de egy pontban tegnap este komoly gesztust tettek a Fidesznek: míg a 26-i változat szerint feles többséggel ki lehetett volna tenni egy pártot a frakcióból, addig az új változat szerint ehhez már kétharmad

A tizedik adás vendégei: Forgács Tamás és Patály Márkó (Tomi és Márkó)

MédiaKlikk
-
 21.02.27 18:00Életmód

Imádnak enni, nyitottak az új ízekre, viszont az iskolai menü nem a kedvencük. Tomi szívesen eszik kínait, Márkó pedig az anyukája főztjére esküszik. Két igazi menzaharcos érkezik a Széll Tamás és Anger Zsolt konyhájába.

Kötter Tamás: Gulácsi, neked a divat mondja meg, hogy ki vagy?!

Mandiner
-
 21.02.27 20:17Vélemény

Ebben semmi, de semmi bátorság sem volt! Milyen „lázadás” az ahol multinacionális cégek menetelnek mögötted és a teljes tudatipar veled van?!

Szele Tamás: Tibi atya és a Vörös Csepel

Huppa
-
 21.02.28 08:45Vélemény

Én megmondtam. Tegnap reggel, körülbelül ilyentájt írtam le, hogy nem kéne a csepeli késes támadóból politikai ikont faragni, mert még csibésznek is harmadosztályú és kisstílű. Csak estig kellett várni, hogy megkezdődjön Ó. Bence mennybemenesztésének folyamata, méghozzá az utóbbi időben egyre különösebben viselkedő Tibi atya által.…

Konok Tamás Győrből indult a világhír felé

Kisalföld
-
 21.02.28 10:57Megyei

Az M5 Művészeti Szalon tagjai újabb kulturális attrakcióra készülnek. A tavaly elhunyt Konok Tamás képzőművész előtt tisztelegve emléktáblát terveznek elhelyezni a család győri lakásának bejáratánál, az Árpád út 14. szám alatt.

Bízik minden oltóanyagban és a gyors segítségben Szabó Tamás

Sonline
-
 21.02.28 11:00Belföld

Szabó Tamás, a Magosz megyei elnöke azonnal megragadta az alkalmat, és az elsők közt igényelte a koronavírus elleni oltást.

Cseri Tamás: a buszokkal kapcsolatban is hazudik Márki-Zay

Promenad
-
 21.02.28 12:44Megyei

A polgármester a buszos bakija után most a Volánt próbálja lejáratni – írja legutóbbi Facebook-bejegyzésében Cseri Tamás. A fideszes önkormányzati képviselő szerint amit Márki-Zay Péter kommunikál, az távol áll a valóságtól.

A színpadon akár fejen is forog, míg otthon inkább a szőnyegre ül Rovó Tamás

Feol
-
 21.02.28 14:00Otthon

Az előző héten Pálya Pompónia színésznő mesélt kedvenc otthoni és színpadi tárgyairól, ezúttal Rovó Tamás táncművészt, a Vörösmarty Színház társulatának tagját kérdeztük.

Újabb ikont támaszt fel a Jaguar! – Ismét gyártásban a C-type

1951-et írtunk, amikor a Jaguar gyártásba küldte az XK120-C-t, így egy akkoriban iszonyatosan potens versenytechnikát vihettek a közútra mind az

Ferenci Tamás: A legrosszabb forgatókönyv szerint, akár napi kétszáz körüli halálozás is lehet

Ferenci Tamás, a járványmatematikai és epidemiológiai csoport tagja szerint a gyors esetszám növekedés egyértelműen a brit mutáns miatt lehet. 10 olyan ember, aki ezt kapja el, 12-13 másiknak adja tovább a vírust. Ez 1,2-1,3 tizedes reprodukciós rátának felel meg, ami januárban még 0,8-0,9 tized volt. Vagyis akkor tíz ember 8-9-et fertőzött meg. A

Kötter Tamás: Gulácsi, neked a divat mondja meg, hogy ki vagy?!

Magyar Nemzet
-
 21.02.28 18:00Belföld

Az író szerint Hrutka János állításával szemben semmi bátorság nem volt a magyar labdarúgó-válogatott kapusának bejegyzésében.

A megasztáros Kontor Tamás akkor és most

Startlap
-
 21.02.28 18:29Bulvár

A Dal 2021 első elődöntőjében tűnt fel a színpadon a tehetségkutatóból megismert zenész.

A megasztáros Kontor Tamás akkor és most

NLC
-
 21.02.28 18:29Bulvár

A Dal 2021 első elődöntőjében tűnt fel a színpadon a tehetségkutatóból megismert zenész.

Szalai Tamás győzelemnek örülhetett a Mol Fehérvár kispadján

Nikolics Nemanja a századik gólját szerezte tizenegyesből fehérvári mezben, Loic Nego is betalált.