Találatok: 82 hír

Gyermekek alkotásait várják a nógrádi lánglovagok

Nool
-
  Tegnap 22:37 Belföld

A hagyományokhoz hűen az Országos Tűzmegelőzési Bizottság idén is alkotói pályázatot hirdetett óvodások és iskolások részére.

Még sohasem lángolt ennyire az Északi-sark környéke mint idén nyáron

Index
-
  Tegnap 13:17 Tudomány

Az évszázad végére felolvadhatnak a fagyott tundrák az Északi-sarkkör környékén, ami a klímaváltozás szempontjából kellemetlen.

Egyenesen imádjuk a balatoni lángost, na de ilyet még nem láttunk!

Ripost
-
  Tegnap 12:20 Életmód

Döbbenetes gasztronómiai irányzatok jegyében gondolták tovább a finom magyar lángost. Olyat tekertek stílusán a nagyvilágban, hogy attól tátva maradt a szánk! Vajon ki kóstolná meg ezeket a furcsa változatokat?

Egy tűzoltó is életet vesztette az amerikai „tűzviharban” a lángok között

Liner
-
  Tegnap 11:22 Életmód

A halálos áldozatok száma ezúttal egy tűzoltó nevével nőtt, aki mindent megtett azért, hogy megfékezze a pusztító lángokat, de életét vesztette.

Lángolt egy autó az M1-es és az M7-es közös szakaszán

Kigyulladt és teljes terjedelmében égett egy személygépkocsi az M1-es és az M7-es autópálya közös szakaszán, a Budapestről kivezető oldalon, a 11. és a 12. kilométer között. A tűzesethez a fővárosi hivatásos tűzoltókat riasztották. Az egység eloltotta a lángokat, és visszahűti a jármű felhevült elemeit. Az érintett sztrádaszakaszon egy sáv járható.

Teszteltük az általatok legjobbnak ítélt lángosozókat

Street Kitchen
-
  Tegnap 00:40 Recept

Nekem valamiért az van a fejemben, hogy a lángos egy tipikusan Balaton-parti strandkaja, így nem győztem csodálkozni, milyen sokan szavaztatok Instagramon a legjobb budapesti helyekre. Én utoljára talán 10 évvel ezelőtt, a Corvin tetőről kijövet gondoltam úgy, hogy most aztán mindenkinek jobb lesz, ha eszem egy lángost, de úgy tűnik, a…

„Fel se fogta, hogy ránk gyújtotta a tetőt” – Megszólalt az édesanya, aki négy gyermekét menekítette ki lángba borult h…

Blikk
-
  20.09.18 19:48 Belföld

Amikor az alig hatéves Kevinke kiszaladt az udvarra a konyhából elcsent öngyújtóval és egy darab papírossal, az édesanyja még nem sejtette a közelgő tragédiát. A gyerek bebújt a szobája melletti pajtába, majd meggyújtotta a papírt. Egy pillanat alatt lángra lobbant az egész tető, úgy égett, mint a zsír. A fiúcska rémülten szaladt vissza a…

Autó lángolt Győrben

Kigyulladt egy személyautó Győrben, a Kiskúti liget közelében, a Nagysándor József utcánál. Teljes terjedelmében égett a jármű, amikor a város hivatásos tűzoltói a helyszínre érkeztek. Az egységek eloltották a lángokat, és megkezdték az utómunkálatokat.

Lángol a száraz fű Tiszasasnál

Egy tanyát is veszélyeztetnek a lángok.

Lángol a száraz fű Tiszasasnál

Kigyulladt a száraz fű Tiszasas közelében. Mintegy öt hektárt érint a tűz, amely szalmabálákra is átterjedt, és veszélyeztet egy tanyát, valamint egy napraforgótáblát. A kunszentmártoni és a kiskunfélegyházi hivatásos tűzoltók oltják a lángokat. Az egységek megakadályozták, hogy a lángok továbbterjedjenek a tanya felé. A helyszínre tartanak…

Mártélyon és Csongrádon lángolt a kiszáradt aljnövényzet

Tűzesetek és műszaki mentés adott feladatot a megye lánglovagjainak.

Háromezer négyzetméteren lángolt a gaz Komádiban

A tűz egy fából készült villanyoszlopra is átterjedt.

Amerika nyugati partját lángok perzselik: beszámoló San Fransiscóból

Zaol
-
  20.09.18 07:54 Megyei

A nyugati államok körülbelül 5 hete lángokban állnak.