Találatok: 139 hír

Kulturális örökség napjai – Európa-szerte népszerű nyitott hétvége

Idén 218 helyszínen 135 rendezvény és 140 séta várja a Magyarország épített kincsei iránt érdeklődő közönséget.

A Jósa András Múzeum idén is csatlakozott a Kulturális Örökség Napjaihoz

Idén szeptember 18-a és 19-e között kerül megrendezésre a Kulturális Örökség Napjai eseménysorozat, amelyhez a Jósa András Múzeum a hagyományokhoz hűen ismét csatlakozott.

Kulturális örökség napjai: átadták az újjáépült Lovardát a budai Várban

Budapest - A rendezvénysorozaton szombaton és vasárnap 220 helyszín nyitja meg kapuit a nagyközönség előtt, közte több olyan, amely máskor nem látogatható.

A Kulturális Örökség Napjai

Az országos rendezvényhez csatlakozva Balatonfüreden is megrendezik a Kulturális Örökség Napjait, szeptember 18-19. között.

Több ezer programmal vár mindenkit a Kulturális Örökség Napjai rendezvénysorozat

A most hétvégén zajló programok célja, hogy az emberekkel megismertessék a magyar kultúra történeti épületeit, kertjeit.

Megnyitották az idei Kulturális Örökség Napjai rendezvényt

A részletekről tudósítónk, Papp Ágota számolt be.

A Soproni és Mosonmagyaróvári Járási Hivatal épületei ismét látogathatók a Kulturális Örökség Napjain

A Kulturális Örökség Napjai rendezvénysorozaton több száz rendezvény, több mint kétszázötven vezetett séta és közel háromszáz rejtett hazai műemlék várja az érdeklődőket országszerte ingyenes programokkal 2021. szeptember 18-19. között. A rendezvénysorozathoz a Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal is csatlakozott.

Meghívó a Kulturális Örökség Napjaira

Az egyesület a 2021-i Műemléki Világnapon adta át a városvezetésnek Debrecen helyi védelemre szoruló belvárosi épületeinek jegyzékét.   „KULTURÁLIS  ÖRÖKSÉG NAPJAI”   Az egyesület a 2021-i Műemléki Világnapon adta át a városvezetésnek Debrecen helyi védelemre szoruló belvárosi épületeinek jegyzékét. Az azóta eltelt időben…

Szieszta Plusz - Kulturális Örökség Napjai, Nyírerdő Nap és színház!

Nyíregyháza
-
 21.09.16 13:58Belföld

Ezen a héten is izgalmas témákkal várja nézőit a Nyíregyházi Televízió Szieszta Plusz című műsora.

Régészeti séta a kolostorban, titkok a múzeumban – Kulturális örökség napjai Óbudán

Az idei Kulturális örökség napjai rendezvénysorozathoz kerületünk múzeumai is csatlakoztak. Szeptember 18-án és 19-én az Óbudai Múzeum, valamint a Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeum is programokkal készül.

Ingyenes séták és tárlatvezetések a Kulturális Örökség Napjain

2021. szeptember 18-19-én (szombaton és vasárnap) rendezik a Kulturális Örökség Napjai című programsorozatot, amelynek során több mint 200 magyarországi helyszínen vehetünk részt ingyenes sétákon és tárlatvezetéseken. Kulturális Örökség Napjai Magyarországon 1999 óta rendezik meg a Kulturális Örökség Napjait, amikor is tízezrek…