Találatok: 13 hír

Kormányinfó: a kormány kampányt indít az oltásra jelentkezés ösztönzésére

Az oltás önkéntes, ezért mindenkit arra biztatunk, hogy regisztráljon     Gulyás Gergely hangsúlyozta, az oltás önkéntes, és a kormány a jövőben sem teszi kötelezővé azt, ugyanakkor mindenkit arra biztat, hogy regisztráljon a vakcinainfo.gov.hu honlapon, illetve, aki kapott, küldje vissza a nyugdíjasoknak kiküldött papírívet.   Kiemelte, az…

Kormányinfó: a kormány kampányt indít az oltásra jelentkezés ösztönzésére

Kormányinfó: a kormány kampányt indít az oltásra jelentkezés ösztönzésére  

Vakcina, európai beszerzés, Hadházy, Fekete-Győr – ezekről szólt a kormányinfó

Csütörtökön Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter és Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő megtartotta az év első kormányinfóját, amelyen ismertették a kormány legújabb döntéseit.

Kormányinfó: Eddig 1,3 millióan jelentkeztek oltásra, de ez még mindig kevés

A kancelláriaminiszter szerint szűk két hét alatt mindenkit be tudnának oltani, aki igényli.  Létezik oltási terv, a Nemzeti Népegészségügyi Központ weboldalán elérhető. Ha lenne oltóanyag, 10-12 nap alatt mindenkit be tudnánk oltani, aki ezt igényli – jelentette ki Gulyás Gergely kancelláriaminiszter a csütörtöki Kormányinfón. Az oltás önkéntes…

Kormányinfó: legrosszabb esetben csak nyáron indulhat be a turizmus

Gulyás Gergely szerint mindenkinek a legrosszabb forgatókönyvre kell készülni, de mindent megteszünk a korábbi nyitásért. Elmondása szerint amennyiben csak az EU-s vakcinabeszerzésre támaszkodunk, akkor valóban leghamarabb csak nyárra

Kormányinfó: ők következhetnek az oltási sorrendben az idősotthonok után

Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter és Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő január 14-én is megtartották a kormányinfót.

Kormányinfó: rendkívül lassú az EU-s vakcinabeszerzés

A vírus behozatalának, terjedésének veszélye továbbra is fennáll – hangsúlyozta Gulyás Gergely.

Kormányinfó: az ország képes lenne egy nap alatt félmillió embert is beoltani

Magyarország minden országgal tárgyal, ahonnan van remény vakcinát beszerezni – erről beszélt a mai (csütörtök) kormányinfón Gulyás Gergely. A miniszterelnökséget vezető miniszter szerint az ország képes lenne egy nap alatt félmillió embert is beoltani, ha elegendő vakcina állna rendelkezésre.

Kormányinfó – Megvan, mikor enyhíthet a kormány - a kínai vakcinától a vakcinaútlevélen át a kutak kötelező bejelentés…

Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön megtartotta az idei első Kormányinfót, melyen beszámolt a kormány legújabb intézkedéseiről.

Új bejelentések a Kormányinfón - cikkünk percről percre frissül

Jó esély van a kínai Sinofarm vakcina nagy mennyiségű beszerzésére - mondta Gulyás Gergely. Beszélt arról is, hogy legkésőbb mikori nyitással számol a kormány, és azt is, mit csinál először a "lockdown" feloldása után.

Kormányinfó: Gulyás Gergely szerint is jelentkezni kell az oltásra

Arról is beszélt a miniszter, hogy a háztartások közül jelenleg másfélmillióan élnek a hitelmoratóriummal,a vállalkozásoknak pedig a 48,5 százaléka szüntelteti törlesztését. 

Hamarosan kezdődik a Kormányinfó - kövesse élőben az Origón!

Origo
-
 21.01.14 09:39Belföld

Az Origón élőben követjük a tájékoztatót, amint elkezdődik.

Jön az idei első kormányinfó - élőben az InfoRádióban és az Infostarton

Csütörtökön délelőtt ismerteti a legfrissebb döntéseket Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter és Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő.