Találatok: 18 hír

A zeneipar nincs megmentve – Reagált a Music Hungary Szövetség a kormányinfón elhangzottakra

Leltárt készített a kormány a szórakoztatóipar megsegítéséről, a számokat Szentkirályi Alexandra a tegnapi kormányinfón tárta a nyilvánosság elé. Nem sokkal utána a szövetség közleményt adott ki, amely "árnyalja" az ott elhangzottakat.

A Music Hungary Szövetség közleménye az április 15-i kormányinfón elhangzottakról

A Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő által felsorolt, a zenei szektort segítő intézkedésekre a Szövetség szeretne tételesen reagálni. A zeneipar nincs megmentve, ahogy azt számos módon és fórumon, nyilvánosan vagy nem nyilvánosan korábban is jeleztük. A sajtótájékoztatón felsorolt korábbi támogatások összegükben messze elégtelenek és…

Így öltözködnek a Kormányinfón: elegancia és reneszánsz

Mások ruházkodásában elmerülni jó. Lakatos Márk most Szentkirályi Alexandra és Gulyás Gergely a mai Kormányinfón viselt szettjeit elemzi.

Hatékonyabbak a vakcinák, mint a gyártók ígérték – miről volt szó a mai Kormányinfón?

A Miniszterelnökséget vezető miniszter a járványhelyzetről és a kormánydöntésekről szokásos Kormányinfóján számolt be. 

Kormányinfó: 4 millió oltott után lesz jelentősége a védettségi igazolványoknak

A Miniszterelnökséget vezető miniszter a járványhelyzetről és a kormánydöntésekről szokásos Kormányinfóján számolt be. 

Kormányinfó: Gulyás szerint minden, itthon használt vakcina jó, hatásos és biztonságos

Csütörtökön délelőtt Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter és Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő adott bővebb tájékoztatást a szerdai kormányülés eseményeiről, valamint a járvány elleni védekezésről azt követően, hogy szerdán Orbán Viktor kormányfő bejelentette, a felső tagozatok az általános iskolákban mégsem…

Kormányinfó: 3,5 millió beoltott után hozhatnak döntést arról, mire jogosít az oltási igazolvány

A Miniszterelnökséget vezető miniszter a kormányinfón elmondta: a háziorvosok megkapják az összes regisztrált listáját. Vannak területi különbségek, most a háziorvosokra van bízva a kiválasztás menete, de az idősebbek elsőbbséget élveznek.

Kormányinfó: pótolni kell a kieső veszélyes vakcinákat

Új tárgyalásokat kezd a kormány, hogy pótolja a felfüggesztett Janssen vakcinák elérhetőségét. Gulyás Gergely kancelláriaminiszter szerint lazítások jönnek, egyben újabb kampány is, amivel el elehet érni a lakosság 60 százalékos beoltottságát, ami már társadalmi szintű immunitást jelent.

Kormányinfó: A kormány azt támogatja, hogy minél hamarabb induljanak újra az óvodák és iskolák is

Gulyás Gergely beszélt arról is, hogy a turizmus, vendéglátás szenvedte meg leginkább a szektorok közül a járványt, de a nyitásról még nem hozott konkrét döntést a kormány.

Kormányinfó: A kabinet azt támogatja, hogy minél hamarabb induljanak újra az óvodák és iskolák

Gulyás Gergely szerint a turizmus és a vendéglátás szenvedte meg leginkább a szektorok közül a járványt, de a nyitásról még nem hozott konkrét döntést a kormány.

Friss bejelentések a nyitásról - Kormányinfó percről percre

Óriásplakát-kampányba kezd a kormány az oltakozásért; a bértámogatás továbbra is jár a vendéglátásban; biztosan megnyitnak az alsó tagozatok és az óvodák hétfőn; 4 millió beoltott után újabb nyitási kör jön; a magyar vakcinaútlevél megfelelő lesz nyáron az utazáshoz - Kormányinfó.

Hamarosan kezdődik a Kormányinfó - kövesse élőben az Origón!

Origo
-
 21.04.15 10:29Belföld

Amint kezdődik, az Origón élőben közvetítjük.