Találatok: 30 hír

Így változtatja meg a férfiak életét a szerelem

Vous
-
  Ma 07:15 Életmód

„Nem azért szeretlek, aki te vagy, hanem azért, aki én vagyok melletted.” Ismeritek az idézetet? A szerelem csodás dolgokra képes, még arra is, hogy jobb emberré válj általa, vagyis jobban mondva a szerelmed által. És ezt bizony a pasik is tudják. Sőt, most el is mondták nekünk, mit köszönhetnek a szerelmeiknek.

Napi horoszkóp szeptember 22.: a Kosokban lángol a szerelem, a Bikákat kellemes meglepetés éri

Ma is érdemes elolvasnod a horoszkópod, hisz a csillagok ismét izgalmas üzeneteket küldtek!

Lebukott: máris rátalált a szerelem Tóth Andira

Tóth Andi nemrég szakított Szabó Ádámmal, de úgy tűnik, máris van egy komolyabb u

Vajon mennyire ijesztő az igazi szerelem?

Mindent elsöprő mindent felülíró mindent legyőző Szerelem niki sanders tDms5laF5s0 unsplash Mindannyian erre vágyunk nem igaz De vajon

Szerelem, féltékenység és rengeteg humor - látványos revü-operettel indul az évad a Miskolci Nemzeti Színházban

Fidelio
-
  Tegnap 15:20 Zene

A Bál a Savoyban Ábrahám Pál egyik legnépszerűbb, napjainkban is Európa szerte játszott operettje. A bohózati fordulatokban bővelkedő mulatságos féltékenységi történet helyszínét Szőcs Artur rendezése Nizzából Londonba teszi át. A mediterrán – olasz és spanyol – motívumokból építkező zenei anyagban számos népszerű sláger is…

Tudom, hogy előbb-utóbb engem is megtalál a szerelem!

She
-
  Tegnap 13:17 Életmód

Néha egy röpke flört többet jelent, mint hinnéd...

Oláh Gergőék elárulták, mi közös a szerelemben és a konyhaművészetben

Nool
-
  20.09.20 21:42 Belföld

Oláh Gergőt és feleségét a Nógrád megyei énekes közösségi oldalán a Love Bistro-ban való szereplésükről faggatták rajongóik. Többek között azt is elárulták, hogy oldják meg otthon, hogy Niki irtózik a halaktól.

Ebben az 5 dologban már teljesen más a szerelem 30 felett

Bien
-
  20.09.20 14:31 Életmód

Az emberek többsége sok mindent átgondol a születésnapjai alkalmával, és ez különösen igaz a tízes évfordulókra. A vízválasztó harmadik X az élet számos területén, a szerelemben is nagy változásokat hoz mindannyiunknak.

Rendhagyó irodalomórát tartottak a szerelemről Gyöngyösön

Heol
-
  20.09.20 13:12 Könyv

Rendhagyó irodalomórát szervezett a Vachott Sándor Városi Könyvtár középiskolások számára Nyáry Krisztián író részvételével.

Csillagjegyed elárulja, hogy mi vár rád a szerelemben év végéig

Horoszkópunk sok mindent elárulhat rólunk, többek között azt is, hogyan alakul szerelmi életünk. Ha kíváncsi vagy, mit tartogat számodra az év hátralevő része, akkor olvasd el szerelmi horoszkópunkat!

A szerelem egy tánc

Style
-
  20.09.19 11:37 Életmód

A legtöbben talán az örök szerelem kapuját nyitó kulcsot keresik, sokan akár egy életen át. Világunkat mozgató, mindenkit érintő téma ez, nevezzük szerelemnek, vonzalomnak, vágynak, szexualitásnak, megértésnek, hazatalálásnak... 

5 biztos jel, hogy részéről már elmúlt a szerelem

Bien
-
  20.09.19 11:06 Életmód

Nem csak sok-sok év után, néhány hetet követően is előfordulhat, hogy inkább a szakítás mellett döntötök. Utóbbi esetén azonban könnyen megeshet, hogy nem is sejted, mi készülődik, hiszen még nem ismered kellőképpen a partneredet. Honnan tudhatod, hogy részéről – ha egyáltalán volt – elmúlt a szerelem?

Egy szerelem 10 hónapja: Domján Edit és Szécsi Pál, a modern kori Rómeó és Júlia

Múlt-kor
-
  20.09.19 08:31 Kultúra

Talán egy szerelmespár története sem izgatta annyira a XX. századi közvélemény fantáziáját, mint a külön-külön is méltán népszerű Domján Edit-Szécsi Pál kettősé. Viharos, de annál intenzívebb kapcsolatuk 1972 januárjától nem tartott ki év végéig sem, mindössze 10 hónapot ért meg. Viszonyuk rövidsége, illetve érzelmi életük vehemenciája hasonlít…

A szerelemre nyíló ablak

Magyar Hírlap
-
  20.09.19 01:58 Kultúra

Horvát Lili: Komoly nemzetközi útja lesz a filmnek– Nem véletlen, hogy idegsebészek a főhősök.

Tatár Csilla: Ami nekem a futásban igazi szerelem, az az, hogy igazságos!

Joy
-
  20.09.18 22:26 Életmód

Kislánykora óta rengeteget sportolt, ám pár éve a futásban találta meg igazán önmagát. Elképesztő felkészüléssel, kicsit több, mint 4 hónap után futotta le a félmaratont, és nem veti el, hogy túl a negyvenen maratonra készüljön. Tatár Csillát futásról, felkészülésről, vágyakról faggattuk.