Találatok: 42 hír

Gerendai Károly elárulta, mit kell tenni a járvány után

Sok újítást vezetett be vállalkozásaiban a Sziget fesztivál atyjaként ismert Gerendai Károly, aki szerint új stratégiák kellenek a mostanihoz hasonló helyzetek átvészeléséhez - írja a Turizmus.com.

Mintegy 1,9 milliárd forintból fejlesztik a fehérvárcsurgói Károlyi-kastélyt

A beruházás fő eleme a kastély istállóépületének felújítása és az épület földszinti teremsorában egy korszerű, interaktív kiállítás kialakítása.

„Tisztelettel kérem a Tekintetes Színpártoló Egyesületet…” – Polgár Károly pozsonyi direktor csatái

Fidelio
-
  Ma 11:15 Színpad

Polgár Károly színész, rendező, színházigazgató a felvidéki magyar színháztörténet meghatározó személyisége. Ha nincs az államhatalomváltás, nagy valószínűséggel korának egyik legsikeresebb igazgatója lehetett volna, hiszen 1911-től ’19-ig megszakítás nélkül, a leghosszabb ideig vezette a pozsonyi magyar társulatot. A történelmi fordulat miatt…

Szűk Balázs beszélgetőtársa Szíki Károly rendező

Hatvan Online
-
  Ma 11:06 Megyei

1956 – Hatvani filmvetítés és beszélgetés

Magyar emlékek nyomában: IV. (Boldog) Károly - Funchal, Madeira

ma7.sk
-
  Ma 10:29 Életmód

Az Atlanti-óceán keleti partjai előtti Madeira szigetén alussza örök álmát Magyarország legutolsó királya, a Habsburg házból jött IV. Károly (1887-1922).

Balogh Levente: Károly, Ottó és Klaus

Mandiner
-
  Ma 09:51 Vélemény

Mennyiben járul hozzá Európa egyesítéséhez, hogy egy EU-tagállam elnöke azzal vádolja meg egy szomszédos EU-tagállam kormányfőjét, hogy el akarja venni országa egy részét?

III. Károly, tőzsde, Magam adom

Mesél a múlt rovatunkban Katona Csaba történész az egyik legkiválóbb királyunkról tartott kiselőadást, akit el is feledtünk. 280 éve hunyt el III. Károly. Equilor tőzsdenyitási információkat kaptunk Deák Dávid, üzletkötőtől. Október 16-án volt a Dalszerzők Napja. Az Artisjus pályázatot hirdetett olyan videók elkészítésére, melyekben maguk a zenei a

Sorra esküdtek fel a helyőrségek a hazatért IV. Károly szolgálatára

Múlt-kor
-
  Ma 08:39 Kultúra

99 éve, 1921. október 20-án másodszor kísérelte meg immár fegyveres erővel IV. Károly király a magyar trón visszaszerzését. Aznap este felesége társaságában repülőgéppel érkezett a Sopron közeli Dénesfára.

III. Károly – Egy elfeledett uralkodó

Mesél a múlt rovatunkban Katona Csaba történész III. Károlyról beszélt, aki az egyik legkiválóbb királyunk volt, és akit el is feledtünk. Az uralkodó 280 éve hunyt el. Videó: Hang: Ez a tartalom III. Károly – Egy elfeledett uralkodó a Millásreggeli - a gazdasági muppet show oldal tulajdona.

Hoffmann Károly ezüstérme az ob-ról

Duol
-
  Tegnap 19:21 Sport

Szombaton Budapesten a BKV Előre sportcsarnokában rendezték meg a súlyemelő masters országos bajnokságot, az áprilisról elhalasztott versenyen 85 sportoló indult, köztük most is volt dunaújvárosi.

Eperjes Károly a fiatalokat tanítja a szerelemre

Magyar Nemzet
-
  Tegnap 19:06 Bulvár

A színész-rendezőnek alig néhány hete volt színpadra vinni Shakespeare legendás szerelmi drámáját.

Nők nyakláncait tépkedte városszerte Károly, de végül csak  fülön csípték

Egy nő jelentette a rendőröknek szeptember 27-én, hogy a  XV. kerületi Rákos úton egy buszmegálló felé sétált, amikor odalépett hozzá egy férfi,  beszélgetni kezdett vele, ám  egy váratlan pillanatban letépte a nyakláncát. A XV. kerületi nyomozók kamerafelvételek alapján azonosították a feltételezett elkövetőt, a 40 éves B. Károlyt, akit…

Most kiderült: 113 ágyat kellett felszabadítani a Károlyi kórházban tavasszal egy hét alatt a járvány miatt

Az újpesti Károlyi Sándor Kórház épületében még április 7-én is 83 százalékos volt a krónikus ágyak foglaltsága, ami egy hét alatt, 113 ágy szabaddá válásával, 53 százalékra csökkent.Kásler Miklós miniszteri utasítása minden egyes kórházban, fűnyíróelvszerűen rendelte el az ágyak 60 százalékának felszabadítását április 7-e és 15-e, illetve 19-e…

Iv. Károly ünneplése a győri vasútállomáson

Kisalföld
-
  20.10.18 07:18 Megyei

A királyi párnak több esélye lett volna a trónra, ha nemet mondanak a tömeg éljenzésére Győrben.

Megható szavakkal emlékezett az édesapjára Gesztesi Károly fia

Ripost
-
  20.10.17 18:40 Bulvár

Gesztesi Dávid magántanuló volt, ezért rengeteg időt tölthetett imádott szülőjével, aki szerinte csodálatos apuka volt.