Találatok: 40 hír

Október 23-án Koncz Zsuzsa tapintott rá igazán a lényegre: elvakult, sötét lelkű ostobák

Ellenszél
-
  20.10.23 21:46 Vélemény

Mozgalmas napon van túl az ország: tüntetések, közös ellenzéki videó, a jól ismert Koncz Zsuzsa – Bródy dal újradolgozása. Tüntetés volt az MTVA székháza előtt

Emberfeletti teljesítményeikért díjazzák Maráz Zsuzsannát és Szőnyi Ferencet

Kemma
-
  20.10.22 20:40 Belföld

Maráz Zsuzsanna, többszörös bajnok esztergomi ultrafutó és Szőnyi Ferenc, a Komáromi Vasemberként is emlegetett világrekorder ultratriatlonista is Ex Libris Díjat vehet át.

Demcsák Zsuzsa őszintén Gáspár Zsoltiról a Farm VIP előtt: hogy ebből mi lesz…

Liner
-
  20.10.23 05:57 Divat

Hamarosan elindul a TV2 új show-ja, ami a „Farm VIP” nevet kapta, mely az eddigi ízelítők alapján nagyon szórakoztatónak tűnik. Ráadásul két olyan sztár fogja vezetni a műsort, akiket már jól ismerünk, és ők is egymást.

A Zsuzsanna-forrásnál emlékeztek a hunyadisok

Feol
-
  20.10.23 13:30 Megyei

Az őszi szünet előtti utolsó tanítási napon tartott halottak napi megemlékezést a Székesfehérvári Szakképzési Centrum Hunyadi Mátyás Technikuma – tekintve, hogy az idei évben halottak napja beleesik a szünet idejébe.

A miniszter nem lepődött meg Hegedűs Zsuzsán, hogy kiáll az SZFE mellett

ATV
-
  20.10.24 12:43 Belföld

Különösebben nem lepődött meg Gulyás Gergely azon, hogy Hegedűs Zsuzsa, a miniszterelnök főtanácsadója kiáll az SZFE mellett. “Ő egy eléggé független és szabad szellem” - mondta a miniszter tegnap este egy pódiumbeszélgetésen.

Nem bírta tovább! Demcsák Zsuzsából kitört a nevetés

A Farm Vip forgatásán egy perc sem telik úgy el, hogy Gáspár Zsolti ne produkálna valami vicceset.

Szerencs polgármestere elmagyarázta, miért nem volt más választása, mint beállni Koncz Zsófia mögé

Nyiri Tibor arról beszélt egy interjúban, hogy urambátyám világ van náluk, mint Kádár idejében, és ha ő nem áll be a fideszes jelölt mögé, akkor nem fognak haladni Szerencs ügyei.

Szerencs független polgármestere elmagyarázta, miért állt a fideszes Koncz Zsófia mögé

'Ez a világ ez így működik, ha együttműködünk, akkor van megértés és van elfogadása a kérésünknek' - mondta.

Demcsák Zsuzsa sem bírta ki nagy nevetés nélkül: Gáspár Zsolti nagyot szólt

Liner
-
  20.10.25 02:41 Divat

Gáspár Zsolti nem játssza meg magát, ő valóban ennyire humoros, akihez nem kell szöveget írni, mert hozza a kötelezőt, és élete legnagyobb alakítására készülhet.

A szerencsi polgármester lerántotta a leplet, miért nem volt más választása, mint beállni Koncz Zsófia támogatói közé

A városvezető realista ember és nyíltan kimondta, hogy gyakorlatilag halálra vannak ítélve azok a városok, akik a Fidesszel szemben helyezkednek. Sőt, néha az is elég, ha nem állnak be a fideszes jelölt mögé. Pontosan tudta, ha nem támogatja nyíltan Koncz Zsófiát, akkor bizony 2022-ig Szerencs semmi jóra ne számítson, mert errefelé sajnos így…

Szerencs polgármestere: nem volt más választás, mint beállni Koncz Zsófia mögé

Nyiri Tibor, Szerencs polgármestere szerint '22-ig ez a hatalom fog fennállni, amellyel egy polgármester, ha nem tud együttműködni, akkor duzzoghat a sarokban, és akkor nem haladnak az ügyek, mert egyszerűen másként nem működik ez a rendszer.

17 év után végre elkészült Cserháti Zsuzsa sírja: a támogatók kilétét örökre homály fedi

Blikk
-
  20.10.26 03:15 Bulvár

Teljes titokban állították fel a 17 éve elhunyt Cserháti Zsuzsa (†55) különleges síremlékét – tudta meg a Blikk. A rokonok, barátok fogadalmat tettek: örökre homály fedi kilétét azoknak a mecénásoknak, akik anyagilag is támogatták, hogy a tragikus sorsú énekesnő fejfája helyett a különleges fotókerámiáról mosolyogjon vissza szeretteire és…

Titokban felállították Cserháti Zsuzsa síremlékét, a rokonok megesküdtek, hogy nem árulják el, kik adták össze az árát

Teljes titokban állították fel a 17 éve elhunyt Cserháti Zsuzsa síremlékét – tudta meg a Blikk. A rokonok, barátok fogadalmat tettek: örökre homály fedi kilétét azoknak a mecénásoknak, akik anyagilag is támogatták, hogy a tragikus sorsú énekesnő fejfája helyett a különleges fotókerámiáról mosolyogjon vissza szeretteire és rajongóira.