Találatok: 143 hír

„Mindig a politika jön énhozzám, hogy foglalkozzon velem” - 68 éve született Kocsis Zoltán

Zsúrpubi
-
  20.05.30 14:00 Kultúra

1952. május 30-án született Kocsis Zoltán kétszeres Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas zongoraművész, karmester és zeneszerző. Zsenialitása megkérdőjelezhetetlen volt: zenei tudása, műveltsége egyedülálló volt a kortárs zene világában is.

Ma ünnepelné születésnapját Kocsis Zoltán

A kétszeres Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas zongoraművész, karmester és zeneszerző, a Nemzeti Filharmonikus Zenekar volt főzeneigazgatója ma lenne 68 éves.Kocsis Zoltán születésnapján kezdődik a bérletértékesítésA mai napon, vagyis május 30-án indul el a Nemzeti Filharmonikus Zenekar honlapján az új bérletek értékesítése. A dátum nem…

Több mint 40 éven keresztül szolgálta a magyar zenei életet - 68 éves lenne Kocsis Zoltán

Ridikül
-
  20.05.30 07:07 Bulvár

A kétszeres Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas zongoraművész a kortárs magyar zene egyik legnagyobb alakja. Kocsis Zoltán haláláig a Nemzeti Filharmonikus Zenekar főzeneigazgatója volt.

Kocsis Zoltán születésnapján indul a Nemzeti Filharmonikus Zenekar bérleteinek értékesítése

Fidelio
-
  20.05.26 13:05 ZeneKocsis Zoltán

Hét bérletet kínál a következő évadra a Nemzeti Filharmonikus Zenekar, az online értékesítés május 30-án indul.

Kocsis Zoltán születésnapján elindítja új bérletsorozatát a Nemzeti Filharmonikusok

Librarius
-
  20.05.26 09:59 Zene

„A technológia bámulatos fejlődésének köszönhetően mára elképesztő mennyi­ségű információ érhető el az interneten, bármikor videó-telefonálhatunk a világ távoli tájain élő barátainkkal, számítógépeink kapacitása a laikus megfigyelők számára már szinte felfoghatatlan. Egyvalamit mégsem tudunk pótolni technikai eszközeinkkel: a személyes…

Előbb-utóbb ellenük fordul a népharag - interjú Czutor Zoltánnal

Népszava
-
  20.05.25 09:00 Zene

Kommenttől rendőrségi feljelentésig jutott Czutor Zoltán. A zeneszerző, szövegíró, zenész uszításról, felelősségről, és az előadóművészek járvány miatt kialakult helyzetéről is beszélt a Népszavának.

Design kiegészítők otthonunkban – a Solinfo webshopja és a design Varró Zoltán szemével

Elle
-
  20.05.25 09:30 Életmód

A design világában kalandozók számára a Solinfo neve már bizonyosan ismerősen cseng, amely az elmúlt években Magyarország vezető designközpontjává nőtte ki magát: közel 400 high-end márka termékeit kínálja fel a vásárlók, lakberendezők, belsőépítészek számára.

Simon Zoltán: Több pénzt az egészségügyi dolgozóknak!

Ez a lényeg
-
  20.05.25 09:48 Vélemény

A Demokratikus Koalíció soproni önkormányzati képviselője nagyobb megbecsülést és több pénzt követel az egészségügyi dolgozóknak.

Guller Zoltán: „Látjuk a fényt az alagút végén”

Fidelio
-
  20.05.25 10:20 KultúraJárványUtazás

Fidelio Tours néven indult el új rovatunk, amelyben a magyarországi és európai turisztikai trendekkel foglalkozunk, most leginkább azzal: a járvány miatt hogyan tud ismét elindulni a turizmus – elsősorban Magyarországon. Ennek kapcsán Guller Zoltánt, a Magyar Turisztikai Ügynökség (Mtü) vezérigazgatóját kérdeztük, aki – miként fogalmaz –…

Balog Zoltán: Újrakezdés. Ennyi? I.

Veszélyt jelent, ha csak tovább akarunk lépni - mondja a közösségi oldalára feltöltött videóban a református lelkész.

Kocsis Máté 5 legnagyobb merénylete a karantén alatt

Ez a lényeg
-
  20.05.25 11:40 Vélemény

A Fidesz első számú parlamenti csicskája kihasználta a járványhelyzetet, és bosszút állt a józsefvárosi és ferencvárosi embereken a tavalyi választás miatt. Mutatjuk az 5 legpofátlanabb dobását!

Balog Zoltán: Szolidaritással és szeretettel forduljunk az idősebb generáció felé

Gondola
-
  20.05.25 11:51 Belföld

Balog Zoltán református lelkész, a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium társadalmi felzárkózásért felelős államtitkára, 2012-2018 között az Emberi Erőforrások Minisztériuma vezetője közösségi oldalán osztotta meg gondolatait a koronavírus-járvány utáni újrakezdésről

Balczó Zoltán lemondott az országgyűlési alelnöki jelöltségről

A Jobbik képviselőcsoportjának nincs lehetősége visszahívni Sneider Tamást az alelnöki posztról, ezért le kellene mondania, vagy akár a frakcióból is kizárhatják. Balczó Zoltán szerint egyik döntés sem lenne elfogadható.

Balczó Zoltán nem vállalja az országgyűlési alelnökséget

Bízott benne, hogy konfliktusmentes lesz a folyamat, de aztán látnia kellett, hogy mégsem. Jakab Péter azt mondta neki, hogy Sneider leváltása mindenképpen megtörténik.