Találatok: 127 hír

A csehországi Esterházy János Társulás honlapja mától elérhető mindenki számára

A csehországi Esterházy János Társulás honlapja mától elérhető mindenki számára – a Centralizált Tudásbázis, amely elősegíti a további kutatási és boldoggá avatási folyamatokat. Ahogy azt egy korábbi hírben közöltük, valami korszakalkotóval készült a prágai bejegyzésű Esterházy János Társulás az Emberi és Keresztény Értékekért. A mai…

Bencsik János: A közös lista a biztos bukás receptje

Index
-
 Ma 11:58Belföld

Hogyan lehet hitelesen győzelemről beszélni olyan szereplőkkel, akik tíz év alatt három kétharmadot hoztak össze a Fidesznek? – teszi fel a kérdést.

Latorcai János: meg kell őrizni a keresztény értékeket

Fontos, hogy a keresztény emberek ne csak a hitüket, az értékeiket őrizzék meg, hanem a teremtett világot és annak fundamentumát is.

Aktuális - Hrabovszki János, elnök, Országos Magyar Vadászkamara - 2020. 11. 30.

Behír
-
 Ma 09:16Megyei

Fácán vadászatról, járványhelyzetről beszélgetünk, valamint a nyúl értékesítéséről az olasz illetve a francia piacon, egyéb munkálataikról is.

Szűk körben kezdődött meg a karácsonyvárás Jánosházán is

Helyükre kerültek a város karácsonyt váró fényei, helyén a karácsonyfa és az adventi koszorú, de közösségi programokra továbbra sincs lehetőség a vírushelyzet okán. Szűk körben és online azért készül az ünnepre a város.

Ismét Juhász Györgyöt választották meg a Selye János Egyetem élére

ma7.sk
-
 Tegnap 23:14Határtalan

Komárom. 14 igennel, és 1 tartózkodással Juhász György kapott bizalmat az akadémiai szenátustól arra, hogy a továbbiakban is ellássa a Selye János Egyetem rektori tisztségével járó feladatokat. Két kihívója lett volna, ám Tóth János és Szőköl István nem sokkal a megmérettetést előtt visszaléptek. Így egyedüli jelöltként Juhász György…

Szlávik János elárulta, miket érdemes tudni a jelenlegi vakcinahelyzetről

Szlávik János, a Dél-pesti Centrumkórház infektológusa a TV2 Mokka című reggeli műsorának vendégeként tért ki többek között a jelenleg járványhelyzetre, és arra, mire számíthatunk a vakcinák terén.

Bencsik János: A közös lista a biztos bukás receptje

2022-ben nem lehet majd különböző programokra, ideákra és ezt megtestesítő pártokra szavazni ellenzéki oldalon.

A törés a szavakban van, Demeterében is - Dési János jegyzete

A néhai Petőfi Irodalmi Múzeum Dunyhás testvére egy akkora senki, hogy kétszer kellene bejönnie a múzeum épületébe legalább, hogy egyszer se legyen bent. Mínusz a köbön.Csakhogy nem véletlenül került oda, ahova. Provokációnak, azért, hogy a nagyközönség rajta szörnyülködjön, miközben valóban szörnyű dolgok történnek a világban.

Dobjon el mindent, Pócs János már most kampányol!

Ez a lényeg
-
 Tegnap 16:33Vélemény

Érzelmi hullámvasútra szállunk fel az alig egy perces Fidesz-csicska videóját szemlélve: küzdünk a visítva nevetés kényszerével, mígnem az egyre növekvő haragból szégyenbe vált a belső állapotjelzőnk. Pedig Pócsnak kellene elbújnia a világ elől, de végleg!

Jézus születését meséli újra Lackfi János

Könyves Magazin
-
 Tegnap 16:31Könyv

Jézus születését meséli újra Lackfi János

Volner János élete zuhanórepülés

Hírklikk
-
 Tegnap 15:22Belföld

Volner János, a szellemes nevű Volner Párt országgyűlési képviselője tovább buherálja a választási törvényt.

Elhunyt Molnár János, a Selye János Egyetem Református Teológiai Kara volt dékánja

Életének 83. esztendejében, november 27-én elhunyt doc. PhDr. Molnár János professor emeritus, református lelkipásztor, a Selye János Egyetem Református Teológiai Kara volt dékánja és a Calvin János Teológiai Akadémia volt igazgatója. Temetésére gyászistentisztelet keretén belül kerül sor december 2-án, szerdán 11 órakor a komáromi…

Szlávik János elárulta, hogy melyik a jó oltás

Azt nem tudjuk megmondani, hogy az Európai Unió által eddig lekötött négyféle koronavírus-oltás közül melyiket kapják meg a magyar emberek, de amit végül Magyarországon engedélyezni fognak, azok közül mindegyik biztonságos és hatékony lesz – jelentette ki a Dél-pesti Centrumkórház infektológus főorvosa az M1 stúdiójában.

Gálvölgyi János, Geszti Péter és már több mint 9 ezer aláíró követeli petícióban Demeter Szilárd lemondását

A Petőfi Irodalmi Múzeum főigazgatója még a Facebook-oldalát is törölte a publicisztikája után, amelyben többek között Hitlerhez hasonlította Soros Györgyöt, de azóta is folyamatosan nő az aHangon megjelenő kezdeményezés támogatóinak száma.