Találatok: 14 hír

Klónok támadása: a rózsaszín Mercedes és ami a vádak mögött áll

M4 Sport
-
  Ma 11:17 Forma1

Tényleg csak egy rózsaszínre festett tavalyi Mercedes a Racing Point autója? Mi áll a koncepcióváltás hátterében, és miért a vádaskodás?

Őrület! A 2020-as Haas a 2019-es Ferrari klónja

Rajtrács
-
  Tegnap 21:57 Forma1

A Haas csapat részére a Dallara gyakorlatilag lemásolta a 2019-es Ferrari kaszniját, legalábbis a képek erről tanúskodnak. A Dallara által készített új VF-20 és a 2019 SF90 közötti hasonlóság nyilvánvalóan az autó elejétől indul. A két autó orrkonfigurációja nagyon hasonló alakú, bár a Haas változata kissé keskenyebbnek tűnik – azonban ez…

A Red Bull csapatfőnökét nem zavarják a klónozott F1-es autók

Amíg nem vétenek a szabályok ellen, felőle a Racing Point is nyugodtan másolhatja a Mercedest.

Kritika: Star Wars - A klónok háborúja, 7. évad, 1. rész

IGN
-
  20.02.22 20:51 Film

Vissza a csatatérre! Több éves szünetet követően tér vissza egy befejező évadra a közönségkedvenc A klónok háborúja animációs sorozat.

Ahsoka halott lenne a Skywalker korában? A klónok háborúja alkotójának van válasza a kérdésre

IGN
-
  20.02.20 19:03 Film

Dave Filoni szerint talán mégsem ez a helyzet Dave Filoni, a Star Wars animációs sorozatainak egyik kulcsfigurája elárulta, szerinte hogy is kell értelmezni azt a bizonyos jelenetet a kilencedik epizódból.

Pérez csak remélni tudja, hogy a „klón olyan gyors", mint a Mercedes

A Racing Point ma is jó tempót mutatott, és Sergio Perez a második legjobb időt rakta össze a C3-as gumikon. Összességében az ideje biztatóbb volt, mint Kimi Räikkönen köre az élen, hiszen a finn azt a C5-ös, vagyis a leggyorsabb gumikkal érte el.Még több F1 hír:Racing Point Vs. Mercedes: F1-es grafikai összehasonlítás a hasonlóságokrólAz…

Íme a Star Wars hivatalos idővonala A klónok háborúja befejező évada előtt

Puliwood
-
  20.02.20 16:00 Film

Elérhetővé vált a messzi-messzi galaxis hivatalos kronológiája.

Horner erősnek tartja a Mercedest, nem zavarja a Racing Point „klónozása”

Motorsport
-
  20.02.20 11:31 Forma1

Az első barcelonai tesztnapon a Mercedes és Lewis Hamilton futotta meg a leggyorsabb kört, a nap másik komoly témáját pedig az szolgáltatta, hogy a Racing Point RP20 nagyon hasonlít a Mercedes W10-re.Erről a két témáról megkérdezték a Red Bull Racing csapatfőnökét, Christian Hornert is, aki erősnek tartja a Mercedest, a Racing Point…

Áll a bál az F1-ben: a Racing Point klónozta a világbajnok Mercedest

Index
-
  20.02.20 10:23 Forma1

A Racing Point mindenkit meglepett a 2020-as teszt első napján: szinte tökéletesen lemásolták a 2019-es világbajnok Mercedest, ami sok mindent boríthat.

Fejtágító: Kicsoda Ahsoka Tano, A klónok háborúja legnépszerűbb karaktere?

IGN
-
  20.02.19 18:00 Film

A "Szürke Jedi", aki még Darth Vaderrel is szembeszállt Közeleg a Star Wars: A klónok háborúja hetedik, egyben utolsó évada, szóval beszéljünk egy kicsit a sorozat egyik, ha nem a legfontosabb hőséről, Ahsoka Tanóról!

Ilyen sorrendben nézd újra A klónok háborúját, ha időrendben szeretnéd látni!

IGN
-
  20.02.19 14:21 Film

Útmutató 121 epizódnyi (plusz egy mozifilmnyi) sorozatdarához Február 21-én rajtol a Star Wars: A klónok háborúja animációs sorozat hetedik, egyben utolsó évada a Disney+-on, szóval aki esetleg be szeretné pótolni az elmúlt hat évad (és a mozifilm) történéseit, annak talán a segítségére lehet ez a lista.

Bl: Mourinho nehéz meccset ígér fiatalabb „klónjának”

A küzdelmet választja José Mourinho, a Szon Hung Min sérülésével újabb csapást elszenvedő londoni csapat menedzsere, és nehéz meccset ígér fiatalabb „klónjának”.

"Klónozták" a vizsolyi bibliát, mutatjuk

Infostart
-
  20.02.18 18:20 Kultúra

Schmitt Pál segítségével 800 példány készült a történelmi jelentőségű könyvből.

Videó: A klónok háborúja – Légy naprakész 5 percben!

IGN
-
  20.02.18 15:54 Film

Hamarosan jön a hetedik, egyben befejező évad Mindjárt visszatér a Star Wars: A klónok háborúja a hetedik, egyben befejező évaddal, szóval úgy láttuk jónak, ha összefoglaljuk az eddigi történéseket - öt percben!