Találatok: 110 hír

Kim Dzsongun fehér lovon vágtatott

Kim Dzsongun egy fehér lovon felvágtatott Észak-Korea legmagasabb hegycsúcsára, a csaknem 3 ezer méter magas Pektu-hegy tetejére. Erről maga az észak-koreai állami hírügynökség tájékoztatta a világot, néhány szerencsésen elkapott fotóval a túráról. A diktátort személyes szálak kötik az országban szakrális helyként tisztelt…

Fehér lovon lovagolt a Pektu-hegyen Kim Dzsongun

Az észak-koreai hírügynökség közölt róla fotót.

Hófehér lovon mászta meg a Pektu-hegyet Kim Dzsongun, sokak szerint komoly üzenete lehet ennek

Kim Dzsongun észak-koreai diktátor fehér lovon vágtatva hódította meg az ország az ország legmagasabb csúcsát, a Pektu-hegyet. Sokak szerint ez a lépés szimbolikus jelentőségű.

Kim Dzsong Un hófehér lovon ügetett fel a Pektu-hegyre

Fontos döntések előtt szokott elidőzni 2750 méteren.

A világnak szánt üzenet lehet Kim Dzsong Un lovaglása

A KCNA állami hírügynökség által szerdán kiadott képeken Kim Dzsong Un észak-koreai vezető látható, amint egyedül, egy hatalmas fehér ló hátán ülve havas mezőkön és erdőkön halad felfelé a Pektu-hegyen, a Kim-dinasztia spirituális szülőföldjén. Elemzők szimbolikus jelentőségűnek értékelik a lépést, amely által Észak-Korea azt akarja…

Vérből kimutatható daganatok

MedicalOnline
-
  19.10.16 10:01 Egészség

A legújabb, DNS alapú diagnosztika a legapróbb tumort is 93-99 százalékos pontossággal jelzi, akár 8-24 hónappal a képalkotók előtt.

Ilyet még nem látott: Kim Dzsong Un fehér lovon baktatott, mint egy szőke herceg

Phenjan – Akár egy mesében, fehér lovon járta be Észak-Korea szent helyét, a Pektu-hegyet Kim Dzsong Un észak-koreai vezető. Az útján az észak-koreai állami hírügynökség fotósai kísérték, hogy az egész világ láthassa, milyen délcegen üli meg a lovát a kommunista ország vezetője.

Kim Dzsong Un lóra pattant és egy hegy tetejéig ügetett, hogy elmélkedjen

Ritkán látni ilyen helyzetben az észak-koreai vezetőt.

Így kell kimászni egy szexbotrányból

24
-
  19.10.16 11:07 Film

Danny McBride nyers és paraszt humora a csúcsra ért. Az erényes Gemstonék sorozatban egy milliárdokat érő egyház titkairól rántja le a leplet.

Így se láttuk még: romantikus hősként, hófehér lovon vonul Kim Dzsong Un

Észak-Korea, és önmaga szerint a világ első embere, Kim Dzsong Un Trónok harcát idéző tájon vonul hófehér paripáján, mint egy délceg szőke herceg.

Kim Dzsong Un fehér lovon vágtatott, mint a mesében

A kínai határnál fekvő, 2744 méter magas hegy nagyon fontos a Kim-dinasztia számára, a legenda szerint ugyanis ott született az államalapító Kim Ir Szen. Ezt az amúgy gyönyörű, hó borította vidéket barangolta be most Kim Ir Szen unokája. Hozzáértők felhívták a figyelmet, hogy Kim Dzsong Un a fontos döntések meghozatala előtt gyakran…

Végre ez is eljött: Kim Dzsong Un fehér lovon vonul a hófödte hegyvidéken

Kim Dzsong Un fehér lovon vágott neki az ország legmagasabb csúcsának – számolt be képes krónikájában az észak-koreai állami hírügynökség.

Kim Dzsong Un egy misztikus fehér lovon délcegen ügetve üzent a világnak: nagy döntés előtt áll

A fotókkal azt üzenheti, hogy ismét egy nagy döntés előtt áll. Elemzők szimbolikus jelentőségűnek értékelik a lépést, amely által Észak-Korea azt akarja hangsúlyozni, hogy fel kíván lépni a nemzetközi szankciók, valamint a nukleáris programját érintő nyomás ellen – írja a Kitekintő. Winter Is Coming. And there is a King In The North pic.twitter.co