Találatok: 64 hír

666 millióval drágult a dubaji kiállítás magyar pavilonja

Így már 11,3 milliárd forintba kerül a K-Monitor szerint.

Az online térben folytatódik a Határtalan Design/Design Without Borders kiállítássorozat

A 16 éves múltra visszatekintő projektben évente nagyjából 150 tervező kap bemutatkozási lehetőséget több, mint 10 országból.

Új kiállításokkal nyitott a Capa Központ

Halász Dániel Budapest Fotográfiai Ösztöndíjas sorozatával, a Pécsi József Fotóművészeti Ösztöndíjasok fotográfiáival és természetesen Robert Capa képeivel várják a látogatókat. A nagy kiállítótérben pedig egy csoportos kiállítás lesz látható Gyógyír címmel.

NB Iii: Shane Tusup is balhéba keveredett a négy kiállítást hozó meccsen

NSO
-
 Tegnap 08:45Foci

Mint beszámoltunk róla, az NB III-ban szereplő Komárom VSE vezetőedzőjét, Bozsik Pétert három mérkőzésre szóló eltiltással sújtotta a Magyar Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága a III. Kerületi TVE-vel vívott hétvégi bajnoki után. A fővárosiak által a hajrában megfordított, rendkívül feszült mérkőzésen három piros lapot osztott ki Szalai László

Május 7-én indul online a Határtalan Design kiállítás

Idén az online térbe költözik a Határtalan Design kiállítás, amely 154 dizájner, bútor-, textil- és ékszertervező, valamint más vizuális műfajokban alkotó művész munkáit vonultatja fel. A 16 éves múltra visszatekintő projekt ebben az évben a DWB VLOG névű felületen 14 országból 154 dizájner tárgyait dolgozza fel rövid videókban. A sorozat online pr

Menő New York-i galériában volt kiállítása, Amerikában is befuthat a magyar festőművész

Forbes
-
 Tegnap 06:00Cégvilág

Kucsora Márta festőművész munkáit több hazai és európai kiállítás után az óceán túlpartján is kezdik felfedezni. Ősszel jelent meg az első monográfiája, márciusban önálló kiállítása nyílt a New York-i mainstream

A kisföldalatti felavatásának 125. évfordulója alkalmából nyílik kiállítás Bukarestben

kultura.hu
-
 21.05.04 17:27Kultúra

A budapesti kisföldalatti felavatásának 125. évfordulója alkalmából nyílik szabadtéri kiállítás a bukaresti Magyar Kulturális Intézetnél.

Gyógyírt jelentő utak: új kiállításokkal vár a Capa Központ

thevip.hu
-
 21.05.04 15:02Életmód

A személyes élményektől indulva a belső lelki életen át az időhöz és a külsőségekhez való viszonyt kutatva érkezhet meg a látogató a filozofikus, társadalmi kontextushoz.

A mentális egészség megőrzéséről szól az újranyíló Capa Központ csoportos kiállítása

Hat hónap után új kiállításokkal nyitja meg kiállítótereit a Capa Központ, ahol május 4-től látható Halász Dániel Budapest Ösztöndíjas sorozata, a Pécsi József Fotóművészeti Ösztöndíjasok fotográfiái és természetesen Robert Capa képei.

Velencei Biennále – Budapesti modern épületeket gondol újra a magyar pavilon kiállítása

Tizenkét ikonikus budapesti modern épületet gondol újra Othernity – Modern örökségünk újrakondicionálása címmel a május 22-én megnyíló 17. Velencei Építészeti Biennále magyar pavilonjának kiállítása.

Új kiállításokkal nyitott a Capa Központ

Új kiállításokkal nyitott a Capa Központ, amely Halász Dániel Budapest Fotográfiai Ösztöndíjas sorozatával, a Pécsi József Fotóművészeti Ösztöndíjasok fotográfiáival és természetesen Robert Capa képeivel várja a látogatókat. A nagy kiállítótérben pedig egy csoportos kiállítás lesz látható Gyógyír címmel.

Budapesti modern épületeket gondol újra a magyar pavilon kiállítása a Velencei biennálén

Tizenkét ikonikus budapesti épületet gondol újra a május 22-én megnyíló 17. Velencei Építészeti Biennále kiállítása.

Új kiállításokkal nyitott a Capa Központ

Új kiállításokkal nyitott a Capa Központ, amely Halász Dániel Budapest Fotográfiai Ösztöndíjas sorozatával, a Pécsi József Fotóművészeti Ösztöndíjasok fotográfiáival és természetesen Robert Capa képeivel várja a látogatókat. A nagy kiállítótérben pedig egy csoportos kiállítás lesz látható Gyógyír cí

Velencei Biennále - Budapesti modern épületeket gondol újra a magyar pavilon kiállítása

ma.hu
-
 21.05.04 13:00KultúraOlaszország

Tizenkét ikonikus budapesti modern épületet gondol újra Othernity - Modern örökségünk újrakondicionálása címmel a május 22-én megnyíló 17. Velencei Építészeti Biennále magyar pavilonjának kiállítása.

A Capa Központ új kiállításokkal nyit május 4-én

A Capa Központ új kiállításokkal nyitja meg hat hónap szünet után a kiállítótereit. Látható Halász Dániel Budapest Ösztöndíjas sorozata, a Pécsi József Fotóművészeti Ösztöndíjasok fotográfiái és természetesen Robert Capa képei.