Találatok: 103 hír

Több ezer könyvvel és egy kiállítással járják a falvakat

Bama
-
  Ma 20:00 Belföld

Menetre készen állt a két könyvtárbusz péntek reggel a pécsi Tudásközpont parkolójában.

Elfolyó idő – magyar kiállítás Berlinben a határnyitás 30. évfordulójára

Librarius
-
  Ma 17:59 Kultúra

Passau és Stuttgart után Berlinben is bemutatják az 1989-es magyarországi határnyitás harmincadik évfordulója alkalmából Verstrichene Zeit – Elfolyó idő címmel rendezett kiállítást, amelyen a Magyar Művészeti Akadémia (Mma) képzőművészének munkái láthatók, a tárlatot csütörtökön nyitották meg a német főváros magyar kulturális intézetében,…

A békebeli karácsonyok hangulatát élheted át egy különleges kiállításon

Századfordulós karácsonyfadíszek, játékok, képeslapok és poszterek mutatják meg az Országos Széchenyi Könyvtárban, milyen volt az ünnep annak idején.

Nemzetközi avantgárd kiállítás nyílt Pécsen

A modern művészet és az avantgárd közép-európai fejlődésének 1908 és 1928 közé eső, drámai változásokkal teli időszakát mutatja be százötven műtárgyon keresztül a Janus Pannonius Múzeum (JPM) pénteken megnyílt pécsi tárlata.

Tájkép banyatankkal címmel nyitott kiállítást egy világhírű magyar illusztrátor

Infostart
-
  Ma 14:55 Kultúra

Az innovációra nagy hangsúlyt fektető, neves, német kiadó, a Taschen a világ 100 legjelentősebb illusztrátorát bemutató kiadványt állított össze. A válogatásba egyetlen magyar alkotóként bekerült Valló Berta londoni magyar illusztrátor is, akinek most Budapesten a Werk Galériában nyílt kiállítása - a "Tájkép banyatankkal" január 12-ig látogatható.

Nemzetközi avantgárd kiállítás Pécsen

A százötven műtárgyat felvonultató tárlat a Janus Pannonius Múzeumban (JPM) nyílt pénteken.

Kortárs képzőművészek munkáiból nyílt kiállítás a pécsi m21 Galériában

A harmincöt évnél fiatalabb, tehetséges képzőművészeknek járó idei Derkovits-ösztöndíjban részesülő alkotók mutatkoznak be munkáikkal a pécsi Zsolnay-negyed m21 Galériájában pénteken nyílt kiállításon.

A császári fotós tehetség iskolájának adományozta legújabb kiállításának műveit

Kemma
-
  Ma 06:46 Belföld

Az első kiállítása lakóhelyén, Császáron volt, a mostani pedig örökre az iskolájában marad, mert az összes képet az intézménynek adományozta.

Nemzetközi avantgárd kiállítás nyílik Pécsett

Törésvonalak – Avantgárd művészet Közép-Európában címmel kiállítás nyílt a pécsi Modern Magyar Képtárban december 13-án.A tizenké...

A Magyar Fotóművészek Világszövetségének kiállítása

TelePaks
-
  Tegnap 18:19 Belföld

Paksra érkezett a XIX Nemzetközti Magyar Fotószalon legjobb fotókból álló kiállítása. A Csengey kulturális központ emeleti kiállítójában 45 alkotást tekinthet meg a közönség, január 13-ig. A kiállítás megnyitóján számos díjat adtak át neves fotósoknak, és elhangzott a bejelentés is, miszerint Vincze Bálint paksi természetfotóst a Magyar…

Tél öblén távol ring címmel nyílt helytörténeti kiállítás a Gaál Imre Galériában

Ittlakunk
-
  Tegnap 18:06 Budapest 20. ker

Az új tárlat a régi erzsébeti karácsonyok hangulatát idézi vissza a múlt század elejétől a szocializmus végéig. Kedvcsinálónak nézzétek meg az ESTV helyszíni riportját a kiállításról, aztán kerekedjetek fel és nézzetek meg magatok is a tárlatot, ami egészen február 1-jéig látogatható a Gaál Imre Galériában.

Nemzetközi avantgárd kiállítás nyílt Pécsen

A modern művészet és az avantgárd közép-európai fejlődésének 1908 és 1928 közé eső, drámai változásokkal teli időszakát mutatja be százötven műtárgyon keresztül a Janus Pannonius Múzeum (JPM) pénteken megnyílt pécsi tárlata.

Nemzetközi avantgárd kiállítás nyílt Pécsen

Bama
-
  Tegnap 16:05 Kultúra

A tárlat jövő március végéig tekinthető meg.

Nemzetközi avantgárd kiállítás nyílt Pécsen

A modern művészet és az avantgárd közép-európai fejlődésének 1908 és 1928 közé eső, drámai változásokkal teli időszakát mutatja be százötven műtárgyon keresztül a Janus Pannonius Múzeum tárlata.