Találatok: 28 hír

Az ex-LMP-s Kassai Dániel egy parkoló autóból nácizta le a megemlékezőket

888.hu
-
  Tegnap 14:02 Vélemény

Annyi bátorsága már nem volt, hogy a futballszurkolók szemébe mondja, mit gondol róluk.

Deák Dániel: az őszödi beszéd látlelet volt a balliberális oldal valós működéséről

Holnap lesz tizennégy éve, hogy elhangzott a kormányüdülőben Gyurcsány hazugságbeszéde.

Böde Dániel – Nemzeti Összetartozás Napja

Külhoni Magyarok
-
  20.05.25 11:08 Határtalan

Neked mit jelent a nemzeti összetartozás? Kérdésünkre Böde Dániel válogatott labdarúgó válaszol. The post Böde Dániel – Nemzeti Összetartozás Napja appeared first on Külhoni Magyarok.

Babamentő inkubátorban hagyta gyermekét a kassai anya, most visszakéri

Meggondolta magát az az édesanya, aki egy babamentő inkubátorban hagyta babáját a k

Gyurta Dániel – Nemzeti Összetartozás Napja

Külhoni Magyarok
-
  20.05.25 14:53 Határtalan

Neked mit jelent a nemzeti összetartozás? Kérdésünkre Gyurta Dániel olimpiai és világbajnok úszó válaszol. The post Gyurta Dániel – Nemzeti Összetartozás Napja appeared first on Külhoni Magyarok.

Deák Dániel: Liberális irányba tolódik tovább az ellenzék

Szintén rontott az ellenzék megítélésén, hogy az ellenzéki polgármesterek eddig nem váltották be a szavazóik által hozzájuk fűzött reményeket, a járvány során is súlyos hibákat vétettek.

Daniel Abtot azonnali hatállyal felfüggesztették

A hu.motorport.com is megírta az elsőre abszurdnak tűnt hírt, miszerint Daniel Abt saját maga helyett bérelt fel egy szimulátoros versenyzőt, hogy helyette versenyezzen a Formula E virtuális futamán.Még több F1 hír:Abt felbérelt egy szimulátorost, nem is ő vezetett a tegnapi FE futamon: 3 millió forintos bírságot kapott a csalásértAbt lebukott, és

Könyvteraszként nyitott ki a szombathelyi Berzsenyi Dániel Könyvtár

Vaol
-
  20.05.26 11:30 Megyei

Amíg a közönségforgalmi tereket nem lehet kinyitni, könyvteraszként működik a Berzsenyi Dániel Könyvtár. Már hétfőn sorra hozták vissza a könyveket és adták le a rendeléseket.

Ha eddig nem csípted a kolumbiai csajokat, akkor Daniela most változtatni fog ezen

Mint már megszokhattátok tőlünk a nap lánya sorozatunkban igyekszünk nektek elhozni a föld összes jó csaját kórtól, hajszíntől, külsőtől és nemzetiségtől függetlenül. Lássuk a mai felhozatalt. Daniela Lopez Osoriónak egy újabb érv amellett, hogy Kolumbia legyen az egyik kedvenc dél-amerikai országunk. Nem tipikusan latinos szépség, de ezt…

Felújításra szorulnak a kassai Állami Tudományos Könyvtár épületei

ma7.sk
-
  20.05.26 18:18 Határtalan

Rossz műszaki állapotban van a kassai Állami Tudományos Könyvtár több épülete, a gyűjtemény mintegy negyede nincs megfelelő körülmények között, s további negyede rövidesen veszélybe kerülhet. A kulturális minisztérium jelezte, előkészíti a műemléképületek felújítását.

Varró Dániel: Kávéház

Klubrádió
-
  20.05.26 18:49 Vélemény

A verset a szerző előadásában hallgathatják meg. Afféle rímelő csodagyerekként, Weöres Sándor-utódként tűnt föl, valójában meglehetősen különböző esetek.

Kacsoh Dániel: Őszödi recept

Mandiner
-
  20.05.27 07:23 Vélemény

Bolsevik tempó.

Nyitnak a kassai attrakciók, éttermek és hotelek

A koronavírus-járvány lecsendesedésével Kassán is enyhítenek a korlátozásokon. Fokozott óvintézkedések mellett nyitnak a múzeumok, parkok, éttermek és néhány szálloda is – tájékoztatott a város turisztikai szervezete.