Találatok: 118 hír

Alekszej Navalnijt karanténba zárták

Alekszej Navalnij orosz ellenzéki politikust a Moszkvától mintegy 170 kilométerre északkeletre található, Vlagyimir megyei vizsgálati fogházba szállították, ahol a karantén idejét tölti, mielőtt továbbviszik a pokrovi börtönbe – közölték szerdán az orosz igazságszolgáltatási hatóságok.

Navalnij karanténba került

Index
-
 Tegnap 19:31Külföld

Moszkvától 170 kilométerre, vizsgálati fogházban várja, hogy átvigyék a pokrovi börtönbe.

Navalnij karanténba került, ezért vizsgálati fogházba szállították

Az ellenzéki politikus ügyvédje szerint védencét teljesen elszigetelték a külvilágtól, leveleket nem fogadhat.

Újabb négy országból lehet karantén nélkül beutazni Magyarországra

A kormány hétfő este tette közre azon unión kívüli országok listáját, ahonnan 10 napos karantén nélkül térhetnek Magyarországra az üzleti célú utazók. A lista kedd este tovább bővült négy országgal.

A karantén-szigorítások ellen tüntettek három vörös zónába sorolt megyében

Vállalkozók és helyi lakosok tüntettek a karantén-korlátozások szigorítása ellen szerdán három vörös zónába sorolt megye központjaiban: Csernyivciben, Zsitomirban és Ivano-Frankivszkban – adta hírül a korrespondent.net hírportál.

Karanténba vonult az új szerb pátriárka

Porfirij pátriárka, a szerb ortodox egyház közelmúltban megválasztott új vezetője azért vonult karanténba, mert a napokban kapcsolatba került egy olyan személlyel, akinél később koronavírus-fertőzést állapítottak meg - közölte a patriarkátusi hivatal.

Újabb országokból lehet karantén nélkül hazajönni üzleti útról

Újabb országokkal gyarapszik a sor, ahonnan üzleti útról hazatérve nincs szükség a 10 napos hatósági házikaranténra – írta meg a Telex.

Tovább terjed a vírus a pécsi óvodákban, gyerekek, dolgozók is karanténba kerültek

Újabb pécsi óvodákban bukkant fel a koronavírus. Az egyes fertőzések miatt négy intézmény összesen négy csoportjából 62 kisgyermek és a fertőzöttekkel együtt 10 dolgozó került karanténba, közölte az önkormányzat.   Móricz Zsigmond tér A Városközponti Óvoda Móricz Zsigmond téri Tagóvodája egyik dolgozójának csütörtökön lett pozitív a…

Újabb négy országból lehet karantén nélkül hazajönni üzleti útról

Telex
-
 Tegnap 14:05Egészség

Közép-ázsiai államok is korlátozásmentesek lettek.

Önkéntes karanténba vonult Porfirije pátriárka, a szerb sajtó szerint nem koronavírusos

Önkéntes karanténba vonult Porfirije pátriárka, a Szerb Pravoszláv Egyház újonnan megválasztott vezetője – írja a szerb sajtó. A Blic tudni véli, hogy az egyházi vezető

Karanténban a pátriárka

Porfirije szerb pátriárka önkéntes karanténba vonult, miután több személlyel is kapcsolatban volt, akik elkapták a koronavírust – tudta meg a Blic hírportál.

Újabb négy országból lehet karantén nélkül beutazni Magyarországra

A kormány hétfő este tette közre azon unión kívüli országok listáját, ahonnan 10 napos karantén nélkül térhetnek Magyarországra az üzleti célú utazók. A lista kedd este tovább bővült négy országgal.

Karanténba került egy osztály a Kodályban, aggasztóak az iskolai járványadatok országosan is

Karanténba került egy egész alsó tagozatos osztály a Kodály Zoltán iskolában miután kiderült, hogy az egyik tanárnő elkapta a koronavírust. Mint megtudtuk, a gyerekek szüleit értesítették, és mielőbb el kell hagyniuk az intézményt (lehetőleg még délelőtt). A karantén március 8-ig minden tanulónak kötelező. Kapcsolódó hír, hogy aggasztónak tartja a

Négy új ország, ahonnan karantén nélkül jöhetnek az üzleti utazók

Immár 17 ország szerepel a külügyminisztérium külön listáján, ahonnan a Magyarországra belépő üzleti utazók mentesülnek a tíznapos karantén alól.

Kultúra karanténban

Népszava
-
 Tegnap 10:10Kultúra

A kijárási korlátozások és a rendezvénystop napjaira otthonról elérhető kulturális programokat ajánlunk.