Találatok: 235 hír

Meglovagolta a karantént a Dell

Bitport
-
 Ma 16:45Infotech

A gyártó vártnál lényegesen jobb negyedéves eredményei egyértelműen a távmunka és az otthoni oktatás széles körű elterjedésének köszönhetőek. A chromebookos vonal különösen nagyot ment.

Zenei inspiráció karantén alatt

Euronews
-
 Ma 16:01Zene

Zenei inspirációnak is jó lehet a karantén. Sok zenész kihasználta, hogy nem kell koncertről koncertre rohannia és új albummal jelentkezett.

Iohannis semmiképpen sem akar országos szintű karantént a választások után

Klaus Iohannis határozottan cáfolt minden olyan híresztelést, találgatást, miszerint a parlamenti választások (december 6.) után általános kijárási tilalmat készülne bevezetni országszerte a járványhelyzet miatt. Ezt a nagyobb nyomaték kedvéért meg is ismételte – még lassabban. Az államfő Ludovic Orban miniszterelnökkel, Nelu Tătaru…

Családon belüli erőszak: a karantén alatt nagyobb a veszély

November 25-e a nők elleni erőszak megszüntetésének világnapja.

Karanténszállások hajléktalanoknak

Kassa megye ideiglenes karanténszállások kialakítását tervezi hajléktalanok részére. Amennyiben a megyei önkormányzat a tervet jóváhagyja, azok annak a bernátfalvai Oázis - Remény az életre nevet viselő menedékhelynek a területén kerülnek elhelyezésre, amelynek vezetője Peter Gombita katolikus pap.

Szlovéniai karanténban a magyar férfi kosárlabda-válogatott, szerdán három új fertőzött bukkant fel

A válogatott orvosa szerint mindenkinek megvolt a két negatív PCR-tesztje a kiutazás előtt, de a legnagyobb óvatosság ellenére is bárhol, bármikor megfertőződhet az ember.

Teszt után önkéntes karanténba vonulnak Tóth Gabiék

Az énekesnő és férje semmit sem bíznak a véletlenre. A pörgős időszak után újra magukra csukták otthonuk ajtaját...

Angliában jelentősen lecsökkent az utazók kötelező karanténjának ideje

Travelo
-
 Ma 10:57Utazás

A családi látogatásokat és a turizmust szeretnék támogatni.

Nagykanizsán 303 fő van karanténban

Zaol
-
 Ma 10:53Megyei

Balogh László polgármester szerdán adott tájékoztatást a nagykanizsai helyzetről.

Enyhít Franciaország, december 15-én vége a karanténnak

Az üzletek újranyitásával szombaton megkezdődik a koronavírus-járvány miatti járványügyi korlátozások fokozatos feloldása Franciaországban, az általános karantén megszüntetését december 15-én tervezi a kormány – jelentette be Emmanuel Macron.

Karanténba került a teljes magyar férfi kosárlabda-válogatott

Tegnap derült ki, ezúttal Ferencz Csabának lett pozitív a koronavírustesztje, pedig másfél hónapja már kigyógyult a vírusból. – Azonnal karanténba zártak minket, nem mozdulhatunk ki a szobából. Most várunk holnapig, hogy mikor lesz az újabb tesztelés” – nyilatkozta az MTI-nek Ivkovics Sztojan szövetségi kapitány. – A nemzetközi…

Szombaton megnyitnak az üzletek, december 15-én vége a karanténnak Franciaországban

Az üzletek újranyitásával szombaton megkezdődik a koronavírus-járvány miatti járványügyi korlátozások fokozatos feloldása Franciaországban, az általános karantén megszüntetését december 15-én tervezi a kormány – jelentette be Emmanuel Macron. A francia államfő

Kultúra a karanténban

A kijárási korlátozások és a rendezvénystop napjaira otthonról elérhető kulturális programokat ajánlunk.

Ferencz Csaba ismét koronavírusos, karanténban a válogatott

Karanténba került a szlovéniai Európa-bajnoki selejtező helyszínén készülő magyar férfi kosárlabda-válogatott, miután kedden egyik tagjának pozitív lett a koronavírustesztje.