Találatok: 9 hír

Kanye West nagy butaságokat csinált Tokióban

24
-
  19.12.03 08:12 Bulvár

Úgy látszik, nem menekülhetsz elég messzire, ha Nike-t akarsz felvenni.

Kártérítésre kötelezték a West Balkán bérbeadóját

Jogászvilág
-
  19.11.29 16:08 Gazdaság

Ebből következően, amennyiben az elítélt bűnösségét olyan bűncselekményben állapították meg, amelynek tényállási eleme az elkövetési magatartás és a bekövetkezett eredmény közötti okozati összefüggés megléte, a polgári perben a jogellenes magatartás és a beállt eredmény közötti okozati összefüggés fennállása már nem vitatható.

BaseusWestEnd: Prémium kiegészítők okoskészülékekhez a WestEnd City Centerben

Technokrata
-
  19.11.29 16:22 Infotech

A BaseusWestEnd egyedi megjelenésű, praktikus, prémium minőségű termékeket kínál, otthon és az irodában, autóban, utazás során egyaránt. The post BaseusWestEnd: Prémium kiegészítők okoskészülékekhez a WestEnd City Centerben appeared first on technokrata.

Hoppá: Ed Sheeran dalszerzőként segítette a Westlife bandáját

Blikk
-
  19.11.30 11:50 Bulvár

A brit lista csúcsán nyitott az ír fiúbanda 11. nagylemeze, amelyen hallani, hogy 5 felvételnél egykori rajongójuk, Ed Sheeran (28) dalszerzőként bábáskodott, de a producerek is támogatták az érzelmesen trillázó srácok varázsát.

Megható debütálás: könnyezve mutatkozott be a West Ham United kapusa

Blikk
-
  19.12.01 17:10 Foci

Harminchárom évesen debütált az angol labdarúgó-bajnokság élvonalában David Martin, a West Ham United kapusa, aki csapatával 1-0-ra győzött a Chelsea ellen.

Veteményeskert a Westminster-székesegyházra ledobott bomba kráterében

Érdekes Világ
-
  19.12.01 19:02 Tudomány

1940 szeptember 20.-án, egy évvel azután, hogy Hitler hat évig tartó háborút kirobbantva lerohanta Lengyelországot, egy német repülő bombát dobott Londonra az Anglia elleni bombázó hadjárat ideje alatt. A célpont a Westminster-székesegyház épülete volt. Szerencsére a pilóták rosszul számolták ki a röppályát, és a bomba célt tévesztett. A…

A Westwerk kivonult a Kámoni Arborétumba

Vaol
-
  19.12.02 07:00 Kultúra

Szombathely Mi köze van a csirkének a kapitalizmushoz? Mi az az animal studies? Hol van az előírva, hogy a világ központja az ember? Megeszi-e a természetet a virtualitás? A Westwerk Művészeti Alkotóműhely Kulturális Egyesület ezúttal nem közteret birtokba véve mutatta meg magát, hanem félig-meddig a kivonulást választotta: a Kámoni…

Árvaházi western várja a közönséget a Modemben

Dehir
-
  Ma 08:45 Megyei

Debrecen – A vetítést beszélgetés követi, a Déva című film rendezőjével is találkozhatunk a Baltazár téri intézményben.