Találatok: 66 hír

Kanadában nem csak a jégborok kiválóak

VinCE
-
  Ma 16:41 Életmód

Kanadáról nem feltétlenül a bor jut az ember eszébe – ha netalán mégis, akkor leginkább a jégbor. Azt viszont már kevesen tudják, hogy ropogós rizlingek, üde sauvignon blanc-ok, gyümölcsös pinot noir-ok, izgalmas cabernet franc-ok, gamay-k készülnek az Ontario-tó vidékén, amely Bordeaux-val azonos szélességi fokon helyezkedik el. Amikor…

Mennyibe kerül a hercegi család 24 órás őrzése Kanadában?

HVG
-
  Ma 12:36 Gazdaság

A költségeket a brit és a kanadai adófizetők állják.

Harry „hazaérkezett” Kanadába

Két boldog civil látható a fotókon, amelyek  Harry hercegről és feleségéről, Meghanról készültek Kanadában. A házaspár, megszabadulva terhes kötelezettségeitől új életet kezd a tengerentúlon, de a legnagyobb mumusától, a sajtótól nem, szabadult meg, a riporterek minden lépésükről beszámolnak.

Angol nyelvvizsga is várhat Harryékre Kanadában

Megérkezett a kanadai Vancouverbe Harry herceg, hogy feleségéhez, Meghan Markle-hez és közös fiukhoz csatlakozva megkezdjék új, a brit királyi udvartól független életüket.

Ifi téli olimpia: ellenállhatatlan a magyar, kanadai curlingduó

NSO
-
  Tegnap 20:12 Sport

A Nagy Laura, Nathan Young magyar, kanadai curling vegyes páros kedden két meccset is nyert, ezzel bejutott a négy közé Lausanne-ban, az ifjúsági téli olimpián. Szerdán már a döntő a tét.

Hóba fullad Kanada

Köpönyeg
-
  Tegnap 16:00 Időjárás

Az, hogy esik a hó Kanadában, főleg, hogy az északi területeken, nem kifejezetten meglepő, azonban a havazás mértéke már lehet...

Harry herceg megérkezett Kanadába

Meghan Markle-lel új életet kezdenek a királyi családtól távol.

Farmert, kék sapkát viselt – Harry herceg megérkezett Kanadába

Egy vállára dobott zöld sporttáskával szállt le a gépről az egykori királyi fenség, hogy új életet kezdjen Meghannal és Archie-val.

Harry herceg két hét után megérkezett családjához Kanadába

Origo
-
  Tegnap 11:24 Külföld

Szomorú és nehéz volt ez a döntés - közölte Harry herceg a visszavonulásról.

Látványos videók a hatalmas kanadai havazásról

Síelők
-
  Tegnap 05:42 Utazás

Január 16. és 17. napjai örökké emlékezetesek maradnak Kanada északkeleti részén Új-Fundland és Labrador tartományokban. Történelmi havazás, amióta mérik az adatokat ennyi hó még nem hullott.