Találatok: 7 hír

Kajak-kenu: jól teljesített az ifiválogatott az első felmérőjén

NSO
-
  20.05.24 17:54 Sport

A kajak-kenu utánpótlás-válogatott szövetségi kapitánya, Makrai Csaba szombaton a teljes ifjúsági keretet meghívta Szolnokra, ahol két óra alatt kétszer teljesítették a versenyzők az 5000 métert egyesben, időre.

Kajak-kenu: Csipes Tamara egyesben is megmutatná magát

Az olimpiai bajnok kajakos, Csipes Tamara elárulta, nehezen éli meg a mostani, versenymentes időszakot, és az augusztus végére tervezett országos bajnokságon szívesen indulna.

Kajak-kenu: Fazekas-Zur szerint van esélye kijutni az olimpiára

NSO
-
  20.05.22 10:54 Vizes sport

A kajak négyes tagjaként kétszeres olimpiai bajnok Fazekas-Zur Krisztina azt mondta, úgy érzi, van esélye kijutni a jövő évre halasztott tokiói játékokra, így – bár korábban máshogy tervezte – folytatja a felkészülést.

Kajak-kenu: megrongálták Wichmann Tamás sírját

NSO
-
  20.05.21 21:19 Vizes sport

Március 3-án a Farkasréti temetőben helyezték örök nyugalomra a kilencszeres világbajnok kenust, Wichmann Tamást, akinek fia, Ákos közösségi oldalán most arról számolt be, hogy ismeretlen tettesek elvitték édesapja sírjáról a keresztet.

Kajak-kenu: Nem maradok vetélytárs nélkül

NSO
-
  20.05.21 11:35 Vizes sport

A tiszaújvárosi kajakosoknál és Miskolcon megtalálta a lelki békéjét a kenus, aki Kiss Tamás visszavonulásával a C–1 1000 méter első számú hazai várományosa.

Kajak-kenu: Gál Pétert elütötte egy autó, nincs súlyos sérülése

Baleset miatt párcserére kényszerült Kammerer Zoltán (Graboplast Győr); a háromszoros olimpiai bajnok a jövő keddi edzésversenyen a KSI-s Varga Ádámmal indul K–2 1000 méteren. Kammerer páros társát, Gál Pétert – a duó épphogy lemaradt az olimpiai kvótáról a tavalyi világbajnokságon – a hónap elején elütötte egy autó, a szolnoki kajakos…

A Plastex Kanizsa Kajak-Kenu Klub kezdi „visszafoglalni” a vizet…

Zaol
-
  20.05.19 20:00 Sport

A kajak-­kenu sportágban valamilyen szinten speciálisabb volt az utóbbi hónapok forgatókönyve, amelyet a Plastex Kanizsa Kajak-Kenu Klubnál igyekeztek is kihasználni.