Találatok: 6 hír

Új mobil appot mutatott be a KPMG

Immár letölthető a Kpmg okostelefonos alkalmazása, amivel első kézből értesülhetünk a világ bármely országának adózási témában megjelenő híréről, illetve a Kpmg szervezetén belül készülő szakmai elemzésekről, jelentésekről. A Kpmg Digital Economy Tax Tracker iOS-en és Androidon is fut.

Specializált tudás - KPMG

KKV Magazin
-
  19.11.14 10:10 Cégvilág

A KPMG Magyarország a tavalyinál 3,3 milliárd forinttal nagyobb  árbevétellel zárta 2019-es üzleti évét – jelentette be a cég sajtótájékoztatóján Robert Stöllinger és Rózsai Rezső, a cég leköszönő és új vezérigazgatója.

A legnagyobb kockázatokkal nehezen boldogulnak a cégek – mit vár a KPMG a jövőtől?

Piac és Profit
-
  19.11.12 14:26 Gazdaság

Fejcsere történt a KPMG Magyarország élén, több mint 15 év után távozott Robert Stöllinger a pozícióból. A három felsővezető együtt beszélt arról, hogy mire számítanak a jövőben, milyen potenciális kihívások várnak a cégekre, valamint hogy milyen évet zárt a KPMG.

Jó évet zárt a Kpmg Magyarország

ProfitLine
-
  19.11.12 12:30 GazdaságKPMG

Sikeres évet zárt a Kpmg Magyarország: a tavalyinál 3,3 milliárd forinttal magasabb, 26,2 milliárd forint árbevétellel zárta a szeptemberben zárult, 2019-es üzleti évét - mondta Robert Stöllinger, a cég leköszönő vezérigazgatója sajtóbeszélgetésen kedden Budapesten.

Sikeres évet zárt a Kpmg Magyarország

Tőzsdefigyelő
-
  19.11.12 11:12 Gazdaság

Sikeres évet zárt a KPMG Magyarország: a tavalyinál 3,3 milliárd forinttal magasabb, 26,2 milliárd forint árbevétellel zárta a szeptemberben zárult, 2019-es üzleti évét - mondta Robert Stöllinger, a cég leköszönő vezérigazgatója sajtóbeszélgetésen kedden Budapesten.