Találatok: 20 hír

Maassen: A német közmédia újságíróinak 90 százaléka zöld és baloldali

Hans-Georg Maassen CDU-tagként újra képviselőjelölt lesz a szeptemberi Bundestag-választáson

Hans Maassen: A német közmédia újságíróinak 90 százaléka zöld és baloldali

A német sajtót már elfoglalták, s a baloldal már a jobboldalon is jelen van – figyelmeztet a német Alkotmányvédelmi Hivatal korábbi elnöke.

Pilinszky100 – Tematikus műsorokkal ünnepli a közmédia a magyar költőt

Idén lenne százéves a huszadik század magyar irodalmának legjelentősebb költője, Pilinkszky János. A kerek évforduló alkalmából a Duna TV Tanúságtevők, valamint a Katolikus Krónika című műsorokban éltetik az alkotó halhatatlan életművét.

Pilinszky 100 – Tematikus műsorokkal ünnepel a közmédia

A kerek évforduló alkalmából a Duna TV Tanúságtevők, valamint a Katolikus krónika című műsorok fókuszában az alkotó halhatatlan életműve áll.

Olvadó jégtáblán egyensúlyozó jegesmedve Molnár Csilla „műsorvezetőtársa” a közmédia időjárás-jelentésében

A nemzetközi klímaváltozási akciónapra hívja fel a nézők figyelmét a közmédia szombati időjárásjelentése, melyben megjelenik a globális felmelegedés egyik legnagyobb veszteseként számontartott állatfaj, a jegesmedve egy példánya is.

Pilinszky100 – Tematikus műsorokkal emlékezik a közmédia a költőre

Tematikus műsorokkal emlékezik a közmédia a 100 éve született Pilinszky Jánosra, a huszadik század magyar irodalmának egyik legjelentősebb alkotójára – közölte az MTVA Sajtó- és Marketing Irodája pénteken az MTI-vel. Pilinszky János életművét a Duna Televízió Tanúságtevők és Katolikus Krónika című műsora mutatja be vasárnap. A…

Pilinszky 100 – Tematikus műsorokkal ünnepli a közmédia a magyar költőt

Idén lenne százéves a huszadik század magyar irodalmának legjelentősebb költője, Pilinkszky János. A kerek évforduló alkalmából a Duna TV-n a Tanúságtevők, valamint a Katolikus Krónika című műsorokban éltetik az alkotó halhatatlan életművét. A hazai irodalmi élet főszereplője idén a Baumgarten-, József Attila- és Kossuth-díjas költő,…

Plinszky100 - Tematikus műsorokkal emlékezik a közmédia a költőre

Pilinszky János életművét a Duna Televízió Tanúságtevők és Katolikus Krónika című műsora mutatja be vasárnap.

Pilinszky100: Tematikus műsorokkal emlékezik a közmédia a költőre

Tematikus műsorokkal emlékezik a közmédia a 100 éve született Pilinszky Jánosra, a huszadik század magyar irodalmának egyik legjelentősebb alkotójára - közölte az MTVA Sajtó- és Marketing Irodája pénteken az MTI-vel.

Leváltotta a közmédia vezetőségét a parlament: ideiglenes vezérigazgatók menedzselik a román tévé- és rádiótársaságo…

Egy jogszabály-módosítás szerint kettéválasztanák az elnök-vezérigazgatói posztot a tévénél és a rádiónál, addig ideiglenes vezetőket neveznek ki.

Győrfi Pál időjósnak állt a közmédiánál

A rendkívüli apropót a mentők napja szolgáltatta, amelyet 1887 óta május 10-én ünneplünk.