Találatok: 47 hír

A közlekedési balesetet követően kialakult vita fajult garázdasággá Tiszabőn

A közlekedési balesetet követően kialakult vita fajult garázdasággá Tiszabőn Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság2021. 04. 12., h - 11:50 A karcagi rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki a feltételezett elkövetőket.

Nehezebb lesz a közlekedés Pécs belvárosában! Felújítják a József utca teljes közműhálózatát, egy hét múlva kezdődne…

A József utca közművei jellemzően több mint 40 évesek (a legrégebbi vezeték 93 éve szolgálja az utcát), műszaki állapotuk egyre romlik, a meghibásodások megelőzése érdekében időszerűvé vált a cseréjük.

Rengeteg pénzt szán Amerika közlekedésfejlesztésre

Biden elnök március utolsó napján, az amerikai középnyugaton található Pittsburgh-ben mondott beszédében jelentette be második nagy gazdasági csomagját, az ambiciózus tervek értelmében a következő 8 évben 3 billió dollárból terveznék újra Amerika infrastruktúráját – adta hírül a The Philadelphia Inquirer.

Közlekedési baleset - Nem csak a test sérül

WebBeteg
-
 Tegnap 19:35Egészség

Napjainkban egyre több közlekedési balesetről hallunk, azonban ezek kapcsán mindig csak a halálos áldozatokról emlékezünk meg, a túlélőkről senki sem beszél. Vajon hogy élik meg és hogyan dolgozzák fel a balesetet? Vajon túl lehet lépni a történteken tartós lelki károsodás nélkül?

Melyik a legzöldebb közlekedési eszköz - A vonat, a repülőgép vagy az autó?

Portfolio
-
 Tegnap 15:35Gazdaság

A koronavírus-járványnak köszönhetően a legtöbben kénytelenek otthon maradni, és a közlekedési eszközök közötti választás problémája nem merül fel. A járvány előtt azonban folyamatosan emelkedő tendencia bontakozott ki az utazási igényeket illetően, és különösen a légiközlekedés népszerűsége nőtt jelentősen az elmúlt két évtizedben, bár…

„Maradj ember a volán mögött is!” címmel indul közlekedésbiztonsági kampány (videó)

Michelisz Norbert, Talmácsi Gábor és Szujó Zoltán is csatlakozott a kampányhoz.

„Maradj ember a volán mögött is!” címmel indul közlekedésbiztonsági kampány

Michelisz Norbert, Talmácsi Gábor és Szujó Zoltán is csatlakozott a kampányhoz.

Közlekedési vita fajult garázdaságig

Közlekedési vita fajult garázdaságig Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság2021. 04. 11., v - 09:39 Egy gépkocsivezető és egy gyalogos között alakult ki nézeteltérés Pécsett.

Megvédhet a közlekedési bírságoktól a Seat rendszere

autopro
-
 Tegnap 04:22Cégvilág

Persze a közlekedésbiztonság növelése fontosabb előnye a fejlesztésnek.

Tizenegy közlekedési baleset történt a megyében az elmúlt 24 órában

Boon
-
 21.04.10 10:00Baleset-bűnügy

Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből.

Halálos közlekedési balesetet okozott – 25 éves sárbogárdi férfi vesztette életét miatta

A 6228-as számú úton történt balesetben egy személyautó tehergépkocsival ütközött. A tehergépjármű vezetője életét vesztette a balesetben.

Halálos közlekedési balesetet okozott

A 6228-as számú úton történt balesetben egy személyautó tehergépkocsival ütközött. A tehergépjármű vezetője életét vesztette a balesetben.

Halálos közlekedési balesetet okozott

Halálos közlekedési balesetet okozott Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság2021. 04. 10., szo - 08:35 A 6228-as számú úton történt balesetben egy személyautó tehergépkocsival ütközött. A tehergépjármű vezetője életét vesztette a balesetben.

Figyelmeztető sztrájkot hirdettek a közlekedési vállalatok szakszervezetei

A figyelmeztető sztrájk reggel 8-tól 9 óráig tart majd. A járművek a végállomásokon fognak állni, a forgalmat nem akadályozzák majd, a kórházak és az iskolák felé tartó járatok azonban közlekedni fognak. A szakszervezetek arra akarják felhívni a figyelmet, hogy az állam még mindig nem biztosított számukra támogatást a járvány okozta helyzetben,…