Találatok: 500 hír

Online Műegyetemi Állásbörze: Ma nyit az ország legnagyobbika

December 2-án és 3-án rendhagyó módon online rendezik meg a Műegyetemi Állásbörzét. Az ország legnagyobb múltú állásbörzéjén két napon át több száz hazai és külföldi álláslehetőséget, valamint szakmai gyakorlati lehetőséget kínálnak egy helyen. Ezúttal a legtöbb állásajánlat villamosmérnököknek szól, de a legkeresettebbek között vannak…

Az ország topséfjei megtalálták az ország legjobb minőségű virslijét

24.hu
-
 Tegnap 23:05Belföld

Azon húskészítmények egyike, amelynek az év minden napján helye lehet a hűtőnkben, és szilveszterkor kapja a legnagyobb figyelmet.

Rúgd be úgy, mint Kubala – Ötvenezer nevezőt várnak az Országos Tizenegyesrúgó Bajnokságra

Feol
-
 Tegnap 22:23Sport

Tizenegyesrúgó bajnokságon keresik a szervezők Kubala László és Puskás Ferenc utódait, a megmérettetés, amennyiben a törvényi szabályozások lehetővé teszik, 2021 tavaszán az országos selejtezőkkel indul.

Kampány a kárpátaljai magyar közösség megfélemlítésére

Már a magyar himnusz éneklése miatt is vizsgálódik az Ukrán Biztonsági Szolgálat.

Közösen

Vasárnap a Momentum küldöttgyűlése felhatalmazta a párt elnökségét, hogy a 2022-es országgyűlési választásokon az ellenzéki pártokkal közös listát állítson.

Orbán: amit Szájer József tett, az a mi politikai közösségünk értékrendjébe nem fér bele

Amit Szájer József tett, az a mi politikai közösségünk értékrendjébe nem fér bele - mondta Orbán Viktor miniszterelnök a Magyar Nemzet online-nak szerdán.

A Momentum kiállt közös ellenzéki lista állítása mellett

Hírhatár
-
 Tegnap 19:44Belföld

A Momentum vasárnapi küldöttgyűlésén felhatalmazta a párt elnökségét, hogy a 2022-es országgyűlési választásokon az ellenzéki pártokkal közös listát állítson - áll a párt közleményében.

Orbán: amit Szájer József tett, az a mi politikai közösségünk értékrendjébe nem fér bele

Amit Szájer József tett, az a mi politikai közösségünk értékrendjébe nem fér bele - mondta Orbán Viktor miniszterelnök a Magyar Nemzet online-nak szerdán.

Orbán Viktor: amit Szájer József tett, az a mi politikai közösségünk értékrendjébe nem fér bele

Budapest - Szájer József a szerdai nappal kilépett a Fideszből, döntését tudomásul vették.

Országos tisztifőorvos: változatlanul a járványgörbe ellaposítása a cél

Az ellátórendszer terhelésének csökkentése érdekében jelzőrendszert működtetnek, amely naponta mutatja az egyes egészségügyi intézményekben a betegek és a személyzet létszámát - közölte az országos tisztifőorvos a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs szerdai online sajtótájékoztatóján.

A népszámlálás tétje nyelvünk és kultúránk jövője – új videóval jelentkezik a közös kampány

A magyar nemzetiség vállalására biztató kampány új kisfilmmel jelentkezik „Népszámlálás 2021 – Ezért fontos a magyaroknak” címmel. A videó narrátora, Hostomský Fanni színésznő arról mesél, miért is fontos, hogy a lehető legtöbb magyar regisztrálja a nemzetiségét a népszámláláson: ezen múlnak például a magyar nyelv lehetőségei, illetve a…

Matovič szerint a koalíció közel áll ahhoz, hogy megegyezzen egy közös főügyészjelöltben

A koalíció közel áll ahhoz, hogy megállapodjon egy közös főügyészjelölt személyében. Ezt Igor Matovič (Oľano) kormányfő jelentette ki a szerdai kormányülés után. Konkrét nevet nem említett, de kilátásba helyezte: elképzelhető, hogy nem az a jelölt lesz a befutó, aki a koalíció keddi (december 1.), előzetes szavazásán a legjobb eredményt érte el.

Van ország, ahol még a madaraknak is jut oltóanyag - A nap fotói

ContextUs
-
 Tegnap 19:00Vélemény

Elefántok barátkoznak, Ausztráliában beköszöntött a nyár, a világ többi részén pedig közeleg a karácsony.

Orbán Viktor: Amit Szájer tett, az a mi politikai közösségünk értékrendjébe nem fér bele

Szájer József a mai nappal kilépett a Fideszből. A volt EP-képviselő a párttagságáról való lemondást Kubatov Gábornak, a Fidesz pártigazgatójának címzett egymondatos levelében jelentette be. A Magyar Nemzetnek a kormányülés szünetében sikerült rövid telefoninterjút készítenie az ügyben Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével.