Találatok: 379 hír

Egyetlen hónap alatt 160%-os növekedés – Tarol az iPhone Kínában

Leet
-
  Ma 13:00 Gaming

Az iPhone eladásai áprilisban elérték a 3.9 milliót Kínában. Ez már csak abból a szempontból is érdekes, mert az év elején az Apple ideiglenesen bezárta üzleteit az országban, a koronavírus-járvány miatt. Ez természetesen az iPhone eladások drasztikus csökkenéséhez vezetett. Később, miután a kínai gyártás fokozatosan helyreállt, az Apple üzletei…

Maszkjaival is az elnyomás ellen küzd a disszidens kínai művész

Travelo
-
  Ma 12:28 Kultúra

A járvány által leginkább sújtott embereknek szeretne segíteni.

Freebuds 3i – új, aktív zajszűrős fülhallgató a Huawei kínálatában

Mobil News
-
  Ma 12:16 Mobiltech

A Huawei Technologies Fogyasztói Üzletága bemutatta Freebuds 3i fülhallgatót. A fülekbe ergonómiailag jól illeszkedő új kialakítással és a Teljes Aktív Zajszűrés technológiával érkező készülék kiváló hangélményt nyújt és egyszerűen kapcsolódik más okoseszközökhöz. A felhasználók bármerre is járnak, tökéletes tisztasággal telefonálhatnak, vagy…

Jól fogynak az elektromos autók Kínában

autopro
-
  Ma 11:23 Autó-motor

Áprilisban meglepő módon nem a Tesla volt a legnépszerűbb elektromos autó az országban.

Okostanterem-megoldást kínál a Vodafone

Már elérhető a Digitális Tanterem szolgáltatás a Vodafone Magyarország kínálatában, amely segítségével a piacon egyedülálló módon a tanórákat offline és online módon is le lehet bonyolítani. Az okostanterem keretszoftverét a SEOS adja, a hardveres megvalósításért, az üzembe helyezésért és az üzemeltetésért rendszerintegrátorként a Delta…

Extra hatalommal ruházták fel a kínai kommunista pártot

A kínai parlament csütörtökön elfogadta a Hongkongra vonatkozó nemzetbiztonsági törvényt, amely többek között betiltja a lázadást. Tajvan segítséget nyújtana a hongkongi menedékkérőknek.

Elfogadta a kínai parlament a Hongkongra vonatkozó nemzetbiztonsági törvénytervezetet

A várakozásoknak megfelelően elfogadta a kínai parlament a múlt pénteken ismertetett, Hongkongra vonatkozó nemzetbiztonsági törvénytervezetet csütörtökön.

Elfogadták a Hongkong autonómiáját korlátozó kínai törvénytervezetet

A várakozásoknak megfelelően elfogadta a kínai parlament a múlt pénteken ismertetett, Hongkongra vonatkozó nemzetbiztonsági törvénytervezetet csütörtökön. Hong Kong ezzel gyakorlatilag elveszítette autonóm jellegét, veszélyben a pénzügyi központ szerepe.

"Ha elvadítjuk Kínát, az katonai fenyegetéssel járhat"

ATV
-
  Ma 09:45 Külföld

Dél-Korea számára fontosabb az Egyesült Államokkal fenntartott szövetség, mint a stratégiai partnerség Kínával, ugyanakkor az ellenségeskedés Pekinggel új hidegháborúhoz fog vezetni a Koreai-félszigeten - figyelmeztetett Mun Dzse In dél-koreai elnök egyik tanácsadója.

Kínának és Iránnak is jutott az új amerikai szankciókból

Az amerikai képviselőház szerdán szankciós törvénytervezetet fogadott el Kína ellen az ujgur kisebbség helyzete miatt, a kormányzat pedig visszavonja a szankciós felmentéseket azoktól az államoktól, amelyek együttműködnek Irán polgári atomprogramjával.

Amerika büntetné Kínát az ujgurok tömeges internálásáért

Az amerikai képviselőház szerdán szankciós törvénytervezetet fogadott el Kína ellen az ujgur kisebbség helyzete miatt.

Repkednek a százmilliárdok a kínai felhő fejlesztésére

Bitport
-
  Ma 08:11 Infotech

A szám nem dollárra, hanem jüanra értendő, de így is elképesztő fejlesztési pénzeket mozgat meg a távol-keleti ország két nagyágyúja, hogy globálisan is felvegyék a kesztyűt az amerikai riválisokkal.

A járvány felpörgette Kínában az 5G-s mobiltechnológia alkalmazását

IT Business
-
  Ma 07:58 Infotech

Nálunk is felpöröghet az újgenerációs mobilhálózatok fejlesztése a sikeres frekvencia aukciót követően, a szolgáltatók azonban egyelőre óvatosan nyilatkoznak a terveikről. Az eszközbeszállítók készen állnak és az is biztos, hogy nagy szükség van az 5G-re, Kínában például több száz, az új technológiát hasznosító alkalmazás indult el a COVID-19…