Találatok: 500 hír

Hihetetlen járművet kínálnak eladásra egy aukción

Valószínűleg nagyon sokan emlékezhetünk Michael Keaton Batman-szerepére és azokban a filmekben mindenkit lenyűgözött a denevérember félelmetes járműve, a batmobil. Az autóból készült egy élethű, pontos másolat, amelyet még egy angol múzeum vásárolt meg évekkel ezelőtt és náluk lehetett megtekinteni is. Viszont a múzeum nemrég…

Egymást érik a behemót kínai konténervonatok Záhonynál

Kiugró mértékben, 2019-hez képest csaknem tízszeresére növekedett a Magyarországra érkező ázsiai monstrumok száma.

A tervek szerint Kínában is kiterjesztik az oltási programot az idősekre

A tervek szerint Kínában is kiterjesztik a koronavírus elleni oltási programot az idősekre a kormányzati engedélyek beszerzésének, valamint a vakcinagyártás bővítésének függvényében, derül ki egy, a China Daily című kínai pártlap internetes kiadásában megjelent cikkből.

Kínában terjeszkedik az SK Innovation

A dél-koreai SK Innovation belép az akkumulátorcsere-piacra Kínában.

Már tízre nőtt a kínai bányarobbanás áldozatainak száma

Liner
-
 Tegnap 23:04Külföld

A kínai mentőalakulatok további kilenc holttestet hoztak felszínre abból az aranybányából, amelynek falai két hete omlottak be.

A kínai Kuaishou 5,4 milliárd dollárt gyűjtene be tőzsdekibocsátással

A Kuaishou Technology kínai internetes videómegosztó vállalat 5,4 milliárd dollárt kíván begyűjteni első nyilvános tőzsdei kibocsátás (IPO) révén a hongkongi tőzsdén - írta hétfőn a Paper.cn kínai hírportál a cég közlésére hivatkozva.

Kína harci gépekkel tesztelte Bident

Infostart
-
 Tegnap 20:30Külföld

Alig lépett hivatalba az új amerikai elnök, máris fokozódott a Kína és Tajvan közötti feszültség. 15 kínai katonai gép repült be abba a légtérbe, amelyet Tajvan védelmi zónája részének tart. Amerika szerepe azért számít a térségben, mert az el nem ismert szigetállam pártfogója.

Kína összeesküvés-elméleteket terjeszt a koronavírussal kapcsolatban

Sajtójelentések szerint Kínában az állami média és a hatóságok összeesküvés-elméleteket terjesztenek egyebek mellett az új típusú koronavírus eredetével és az ellene kifejlesztett nyugati oltóanyagokkal kapcsolatban.

Brutális: tíz holttestet emeltek ki a berobbant kínai bányából

Indirekt
-
 Tegnap 16:59Színes

Holttesteket emeltek ki a kelet-kínai Santung tartományban bő két hete berobbant aranybányából hétfőn, egy nappal az után, hogy tizenegy bányászt élve mentettek ki a mélyből – jelentette a helyi hatóságok közlésére hivatkozva a kínai sajtó. A tíz elhunyt bányász holttestét hétfőn hozták a felszínre, további egy bajba jutottat pedig még mindig keres

Koronavírus-védőoltások: mutatjuk mi a különbség a Pfizer, Moderna, a kínai és orosz vakcina között

Pénzcentrum
-
 Tegnap 16:44Gazdaság

Egyelőre ugyan még csak kétféle oltóanyaggal harcolnak itthon a koronavírus-járvány ellen, ám a Pfizer és a Moderna után úgy tűnik, záros határidőn belül elérhetővé válik az orosz vakcina, és talán a kínai vakcina is, el lehet

Nagyot akar dobni a kínai videómegosztó óriás

A Kuaishou Technology kínai internetes videómegosztó vállalat 5,4 milliárd dollárt kíván begyűjteni első nyilvános tőzsdei kibocsátás (IPO) révén a hongkongi tőzsdén.

Tavaly Kínába irányult a legtöbb külföldi működőtőke-befektetés

Tavaly a globális FDI közel harmada Kelet-Ázsiába irányult, lekörözték az Egyesült Államokat is.

A nagy dilemma: nyárig vársz a nyugati oltásra, vagy kérheted hamarabb a kínai vakcinát

A koronavírus elleni védőoltás mielőbbi beadatására biztatta az embereket a Dél-pesti Centrumkórház infektológiai osztályának vezető főorvosa Áder János köztársasági elnök Kék Bolygó című podcastjának hétfőn közzétett adásában.

Indiával együtt szövetkezhet Kína ellen Biden

Euronews
-
 Tegnap 16:29Külföld

Mit visz tovább Donald Trumptól és mit folytat Barack Obama külpolitikai stratégiájából az USA 46. elnöke.

Az egyik amerikai tuningcég is kínál sportos Transitot

Nemsokára a márkakereskedésekben lehet majd hozzájutni az MS-RT tuningcsomagokhoz.