Találatok: 32 hír

Kásler Miklós: Ideje van a számvetésnek és a mérlegkészítésnek

Magyar Nemzet
-
  20.08.02 12:04 Belföld

A miniszter az aktuális ügyekről szólva a járványhelyzettel kapcsolatos feladatokat nevezte prioritásnak.

Gazdag múlt, ígéretes jövő – Takács Miklóssal beszélgettünk

Veol
-
  20.08.02 11:30 Megyei

A koronavírus- járvány kitörése előtt szinte az utolsó pillanatban új vezetőséget választott a Balatonfüredi Honismereti Egyesület.

Gyurgyalag, szalakóta, batla: Méhes Miklós a helyi madarakról

Behír
-
  20.08.02 15:10 Belföld

Békés megyében számos madárfaj tarkítja a környezetet, ám kevés szó esik róluk. Sokkal többen vannak, mint gondolnánk. Méhes Miklós fotográfus egyike azoknak, akik a Körösök völgyének ékeit igyekszik lencsevégre kapni, óvni és védeni a természet adta ajándékokat. A beszélgetésünkben többek között elmondja az általa felfedezett fajokat.

Hogyan találták meg a poloskákat Németh Miklós szobájában?

Klubrádió
-
  20.08.02 16:50 Vélemény

Szénási Sándor sorozata a rendszerváltásról a végéhez ért. Az utolsó két adásban a rendszerváltás miniszterelnöke, Németh Miklós volt a vendég, ennek a beszélgetésnek az első része hangzott el.

Szakmaiatlan autoriter beavatkozás Maróth Miklós akadémiai kutatóközpontoknak küldött levele

A Stádium 28 Kör, az Akadémiai Dolgozók Fóruma, a Tudományos Dolgozók Demokratikus Szakszervezete és az Oktatói Hálózat közös állásfoglalása szerint méltatlan az a levél, amelyben az Eötvös Loránd Kutatási Hálózat elnöke három napos határidővel kérte be a kutatóhelyek „rövid, tömör” beszámolóit.

Miklósa Erika ad koncertet a dómban

SzegedMa
-
  20.08.03 11:06 Megyei

Augusztus 5-én, szerdán, 20 órától az OrgonaPont első szegedi előadásán.

Káslerék szerint a pedagógusok élvezték a digitális oktatást, valójában az átállás többletmunkát, és extra kiadást jelent…

Zsúrpubi
-
  20.08.03 12:07 Vélemény

A többség a helyzet megoldása érdekében tízezreket költött a siralmasan alacsony béréből.

Miklósa Erika ad koncertet a szegedi dómban

Vásárhely24
-
  20.08.03 14:53 Kultúra

Augusztus 5-én, szerdán, 20 órától az OrgonaPont első szegedi koncertjén Miklósa Erika koloratúrszoprán, Somogyi-Tóth Dániel orgonaművész és Tóth László trombitaművész hangversenyét hallhatja meg a közönség a Dómban - írja a szegedma.hu.

Miklósa Erikát a szombathelyi székesegyházban hallhatja a közönség

Vaol
-
  20.08.04 07:00 Megyei

Augusztusban az orgonáké a főszerep! A Filharmónia Magyarország színes programjai által megismerhetjük ennek a páratlan hangszernek a különlegességeit. Szombathelyen a sorozat különböző állomásait számos érdekes hangszerpárosítás és az orgona-énekhang együttese kíséri.

Míg mások gürcölnek Seszták Miklós még a Parlamentbe sem ment be

Ez a lényeg
-
  20.08.04 12:03 Vélemény

A nyár folyamán ma egyetlen egyszer kellett volna bemennie dolgozni Kisvárda Fidesz-csicskájának, de még erre sem volt képes.

Pilinszky két hangon – Szabó Balázs és Vecsei H. Miklós estje Zsámbékon

NullHatEgy
-
  20.08.04 12:27 Zene

Szabó Balázs és Vecsei H. Miklós Szívárnyék - Pilinszky János két hangon című estjét nézhetik meg az érdeklődők augusztus 9-én a Zsámbéki Nyári Színházban. A zenész és a színész is kötődnek Pilinszkyhez; mind a ketten a maguk módján feldolgozták a hozzájuk közel álló verseket, prózákat; most itt ennek az előadásnak a kedvéért összefűzik…

A kecskeméti TV egyik megmondó embere milliókat kapott Kásler pénzalapjából

Ez a lényeg
-
  20.08.04 16:33 Vélemény

Hajagos Csaba történész, a Kecskeméti Televízió (KTV) egyik megmondóembere 5 millió forint pályázati pénzt kapott a Kásler-vezette Nemzeti Kulturális Alaptól.

Hiába fizetünk neki milliókat, Simon Miklós nem hajlandó dolgozni

Orbánnak kínos kérdésekről lett volna szó a parlamentben. Simon Miklós inkább gyáván távol maradt.

Volt-e szexuális zaklatás a Fővárosi Operettszínházban? – a Kásler-bizottság a végére járt!

Az utóbbi években több színházat, így az Operettet is megrázta az USA-ból indult  MeToo-botrány. Most befejeződött a legutóbbi vizsgálat is, amit az Operettszínhátban történtek, vagy nem történtek kapcsán végzett a Kásler Miklós miniszter által összeállított bizottság.  Operett nyomozás, vagy nyomozás az Operettben? Kásler Miklós, az Emberi Erőforr