Találatok: 7 hír

Hosszabb kihagyás után visszatért a YouTube-ra Kárpáti Rebeka

iFaktor
-
 20.11.30 10:03Bulvár

Ha meglessük Rebi Instagram-fiókját láthatjuk, hogy mennyire nyüzsgő hétköznapjai vannak, így nem csoda, hogy a YouTube tartalmak gyártása kissé háttérbe szorultak nála az utóbbi időben.

Kárpáti Rebeka kerül Ördög Nóra helyére: elárulta milyen Stohl Andrással együtt dolgozni

Life
-
 20.11.25 15:36Életmód

Kárpáti Rebeka kerül Ördög Nóra helyére: elárulta milyen Stohl Andrással együtt dolgozni - Videó

Kell egy csapat – Kárpáti János jegyzete

Klubrádió
-
 20.11.26 18:03Vélemény

Ma ugyan Budapestre jött a lengyel bajnok, de csak azért, hogy a házigazdával kettesben dekázgassanak egy kicsit a karmelita kolostor teraszán, és azon töprengjenek, hogyan lehetne a meccset kihozni legalább döntetlenre. De hát ahhoz – miként Minarik Edétől jól tudjuk – kell egy csapat.

Markó Rebeka és Dezső  Bence gazdi lett

iFaktor
-
 20.11.27 10:00Bulvár

Rebeka és Bence egy nagyon édes kiskutyus, Ollie gazdája lett. A kutyusnak már saját Instagram-oldala is van @ollliethedobie néven. A youtubereket ismerve hamarosan rengeteg videó visszatérő szereplője lesz.

Hogy telt az első hét gazdiként Markó Rebekáéknál?

iFaktor
-
 20.11.30 09:10Bulvár

Rebeka és párja, Bence egy héttel ezelőtt egy dobermann kölyök, Ollie gazdijává váltak. Rebi most arról mesél, hogy az elmúlt napok hogyan teltek, mit tanultak a kutyusról, a gazdilétről.

Megérte? - Kárpáti Iván jegyzete

Klubrádió
-
 Tegnap 18:02Vélemény

Pont ők azok, akik előszeretettel bemásznak a hálószobáinkba, kitalálják, hogy mennyi gyereket kell szülnie a nőknek, gyűlöletet keltenek szinte bárki ellen, ha Orbán Viktor politikai érdeke úgy kívánja. Sőt, ha arról van szó, ezeket az iránymutatásokat belevésik a gránitszilárdságú szöveggyűjteményükbe is. „Az anya nő, az apa férfi”.