Találatok: 147 hír

Kajakos kisgyerekek váltak otthontalanná, miután leégett a házuk

Miközben a ház lángokban állt, a 11 éves horányi kisfiú kétségbeesve hívta a tűzoltókat. A Honvédban sportoló 13 éves Lorát és öccsét, a 11 éves Mórt egyedül neveli édesanyjuk. A tűz miatt a házuk lakhatatlanná vált, a kis családnak fogalma sincs, miből újítják fel. – A fiammal voltunk otthon, amikor felcsaptak a lángok. Egy elektromos

Nyilvánosan kezdett cicaharba Curtis exe és új szerelme? - egymásra licitálnak a dögös fotóikkal

Curtis exe, Kriszti és új kedvese, Barnai Judit egymásra licitálnak szexisebbnél szexisebb fotóikkal közösségi oldalaikon. Vajon ez egy véletlen egybeesés vagy nyilvános cicaharc?

Vékony a jég: elfogytak a lehetőségek, sok cégnél tömeges leépítés jöhet

A járvány második hullámában megjelent a cégek körében a csődtől való félelem, a lakosság pedig a munkahelye elvesztésétől tart. Egyre több helyről halljuk, hogy arra kell berendezkedni, hogy „együtt kell élni a vírussal” és azzal a helyzettel, amelyet okoz. A korábbi húzóerőt és erősséget jelentő ágazatok, mint például az ipari termelést, a turizm

Ursula von der Leyen kezet nyújtana a leendő amerikai kormányzatnak

Itt az idő, hogy újfajta, előremutató kapcsolatokat építsünk ki az Egyesült Államok leendő új vezetéséével - mondta Ursula Von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke szerdán a transzatlanti partnerség irányvonalait bemutató sajtókonferencián.

Leesett Sopronban az idei első hó

Reggelig a havazást a Dunántúlon fokozatosan fagyott eső, ónos eső, eső váltja.

Több mint 40 góllal küldte haza leendő BL-elődöntős ellenfelét a Veszprém

M4 Sport
-
 Tegnap 20:53Kézilabda

Ezzel a győzelemmel valószínűleg megvan a negyeddöntő.

Von der Leyen új kapcsolatokat építene az USA leendő vezetésével

Itt az idő, hogy újfajta, előremutató kapcsolatokat építsünk ki az Egyesült Államok leendő új vezetéséével – mondta az Európai Bizottság elnöke.

500 lufi felengedésével üzent leendő hallgatóinak az ELTE szombathelyi campusa

Vaskarika
-
 Tegnap 18:00Kultúra

Egy látványos akció részeként 500 környezetbarát lufit engedett fel leendő felvételizői tiszteletére az ELTE szombathelyi campusa szerdán délután, az Alma Mater melletti zöldterületen. Az akciót még személyesebbé tették azzal, hogy a lufikon a 10 legnépszerűbb női és férfi keresztneveket szerepeltették.

Cicaharc folyik Curtisért? Krisztike és az új kedves, Judit szexibbnél szexibb képeket posztol

Szakításuk óta dögösebbnél dögösebb képeket posztol Curtis neje, Krisztike, de a rapper új barátnője, Barnai Judit is szexizni kezdett közösségi oldalán.

Teljesen leégett a házuk, kutyái mentették meg a lányt

Kigyulladt a házuk, csak két kutyájának köszönheti a 14 éves lány, hogy megmenekült. A családnak azonban fogalma sincs, hogy miből fogják felújítani lakhatatlanná vált otthonukat.

Honvéd: Leegyszerűsödött Bódog helyzete, minden vasárnap dől el - a háttér és a részletek

A csakfoci.hu információi szerint a vezetők közölték a stábbal és a csapattal, hogy a következő bajnokin kizárólag a győzelem az elfogadható. Frissítés: megszólalt a Honvéd ügyvezetője.

Viszlát Libra, üdv Diem – Átnevezte a Facebook leendő stabilcoinját

BitcoinBázis
-
 Tegnap 08:07Gazdaság

A cég abban bízik, hogy az új név segít majd elfelejtettni a Libra körül kialakult vitákat, és tiszta lappal indíthatja