Találatok: 92 hír

A Pfizer izraeli képviselője szerint oltóanyaguk hatékony az indiai vírusváltozattal szemben is

A Pfizer amerikai gyógyszergyártó vállalat izraeli képviselője szerint a koronavírus ellen kifejlesztett oltóanyaguk hatékony az indiai vírusváltozattal szemben is – jelentette a Jediót Ahronót című izraeli újság hírportálja, a ynet csütörtökön. Alon Rapaport azt mondta, …

Tarantino több, mint egy évre Izraelben ragadt a járvány miatt — videó

Neokohn
-
 Tegnap 20:00Külföld

Az ünnepelt rendező és családja egy évet töltött „abban az országban, amely a legjobban kezelte a COVID-ot". A fia abának szólítja.

Chicagói „Leszbi menet”: égő izraeli és amerikai zászló a meghívón

Szombat.org
-
 Tegnap 17:57Külföld

A Chicago Dyke March – („Chicagói leszbi menet”) egy évente tartott LMBTQ rendezvény, ahonnan 2017-ben eltanácsolták azokat, akik szivárványos, Dávid-csillagos zászlók alatt szerettek volna felvonulni. Az idei promóciós rajzon egy égő személygépkocsi tetején álló női alak …

Izraelből tér vissza Magyarországra a Gyirmót új igazolása

Korábbi diósgyőri légióssal erősített a Gyirmót.

Megtudtuk: izraeli technológiák segíthetik az öntözésfejlesztést Magyarországon

Győrffy Balázs, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara elnöke megbeszélést folytatott Yacov Hadas-Handelsmannal, Izrael budapesti nagykövetével, 2021. június 23-án. Mint az egyeztetésen elhangzott, a klímaváltozás egyre nagyobb kihívást jelent Közép-Európa mezőgazdasága számára, e téren az Izraelben évtizedek alatt kialakított technológiák…

Mégsem nyitják meg Izraelt a turisták előtt júliusban

Neokohn
-
 Tegnap 13:00Külföld

Augusztus 1-ig hosszabbították a beutazási tilalmat, emellett visszaállítják a beltéri maszkviselési kötelezettséget, ha a napi átlagos megbetegedések száma egy héten át meghaladja a százat.

Láthatatlanná tévő köpenyt fejlesztettek Izraelben

Neokohn
-
 Tegnap 12:00Külföld

Harry Potter is megirigyelné a pehelykönnyű, speciális anyagból készült leplet, mely vízálló, árnyékot is ad, sőt hordággyá is alakítható, és még a hőkamerák ellen is védelmet nyújt.

A Pfizer vállalat izraeli képviselője szerint oltóanyaguk hatékony az indiai vírusváltozattal szemben is

Alon Rapaport azt mondta, hogy vizsgálataik alapján oltóanyaguk igen hatékonynak bizonyult az indiai (delta) változattal szemben azokban az országokban - köztük az Egyesült Királyságban, - ahol megjelent ez a vírusváltozat. Készítményük kilencven százalékban megakadályozta a betegség tüneteinek kialakulását, és kilencvenöt százalékban a…

95%-ban véd a kórházba kerüléstől a Pfizer a delta variáns ellen, de Izraelben újra kötelező lehet a beltéri maszkviselés

Portfolio
-
 Tegnap 11:28Gazdaság

A Pfizer amerikai gyógyszergyártó vállalat izraeli képviselője szerint a koronavírus ellen kifejlesztett oltóanyaguk hatékony az indiai vírusváltozattal szemben is - jelentette a Jediót Ahronót című izraeli újság hírportálja, a ynet csütörtökön.

A Pfizer vállalat izraeli képviselője szerint oltóanyaguk hatékony az indiai vírusváltozattal szemben is

A Pfizer amerikai gyógyszergyártó vállalat izraeli képviselője szerint a koronavírus ellen kifejlesztett oltóanyaguk hatékony az indiai vírusváltozattal szemben is - jelentette a Jediót Ahronót című izraeli újság hírportálja, a ynet csütörtökön.

Egy hónapot csúszik az izraeli nyitás

vg.hu
-
 Tegnap 10:08Gazdaság

A közel-keleti ország egy hónappal elhalasztja határai megnyitását a delta variáns terjedése miatt.

Izraelben is ápolják az elhurcolt szombathelyi zsidók emlékét

Ramat Gan és Szombathely testvérvárosi együttműködésének részeként Ramat Gan Jad Lebanim nevű középületében állították ki a Szombathelyről Izraelbe szállított, fényképekből és a hozzájuk fűzött magyar és angol nyelvű szövegekből álló tárlatot.

Megkerülhetetlen az öntözésfejlesztés – Izraeltől van mit tanulni

Izrael területének jelentős része sivatagi jellegű, az ország rákényszerült a természeti erőforrások hatékony használatára és a modern öntözéstechnológia alkalmazására. Győrffy Balázs, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara elnöke megbeszélést folytatott Yacov Hadas-Handelsmannal, Izrael budapesti nagykövetével, 2021. június 23-án.

Lézer­fegyverrel lőheti le a drónokat Izrael

SG
-
 Tegnap 08:22Infotech

A rendszert egy polgári repülőgépbe építették be.

Izraelben is bemutatják a Szombathely zsidóságának emléket állító kiállítást

Izraelben is bemutatják a Szombathely zsidóságának emléket állító, Szemtől szemben – Képek az elhurcolt szombathelyi zsidóság történetéből című kiállítást.