Találatok: 46 hír

Igazságügyi Minisztérium: Bővülő eszköztár, kormányzati támogatás a bántalmazottaknak

Az áldozatsegítő központok kríziskezelést végeznek, a hosszabb távú feladatok más szervezetekre tartoznak, de segítenek ezt megszervezni.

L. Simon kommunista alvó ügynököket lát egy minisztériumban

Index
-
  20.01.14 04:59 Belföld

A fideszes politikus kiakadt azon, ahogy "a mi kormányunk idején a mi Igazságügyi Minisztériumunkban" egyesek törvényeket fogalmaznak.

Minisztériumban dolgozó kommunista alvó ügynökökről beszélt L. Simon

HVG
-
  20.01.14 06:03 Belföld

A törvényalkotási folyamatról beszélt egy rendezvényen a Fidesz parlamenti képviselője.

Számítson-e korrupciónak a hálapénz? A minisztérium válaszolt az orvoskamarának

Az orvosi kamara a hálapénz kriminalizálására és büntethetővé tételére tett javaslatot, és jelentős béremelést kér. Az Emmi szerint a bérek nőnek, a kamara pedig nyugodtan tilthatja a hálapénz elfogadását az etikai kódexében.

Reagált a minisztérium az orvosi kamara javaslatára: "Ez nem licitverseny"

ATV
-
  20.01.14 18:22 Belföld

Az Emberi Erőforrások Minisztérium közleményében azt írja: eddig is nyitottak voltak a párbeszédre a Magyar Orvosi Kamarával.

Segíti a minisztérium a mezőgazdasági gépesítettség fejlődését

Az Agrárminisztérium pályázati úton támogatja, valamint lízing és beruházási hitel kamattámogatási konstrukcióval is segíti a mezőgazdasági gépesítettség fejlődését – hangzott el Feldman Zsolt köszöntőjében a Mezőgazdasági gépgyártás- és forgalmazás tematikus napon.

Jávor Benedek nyílvánosságra hozta a Palkovics féle minisztérium felháborító prezentációját!

Jávor Benedek (Párbeszéd), Budapest brüsszeli képviseletének vezetője nyilvánosságra hozta azt a prezentációt, ami alapján a Népszava hétfőn azt írta, a kormány tervei szerint egyetlen fillér uniós forrás sem jutna Budapestnek a 2021-2027-es költségvetési ciklusban. A bemutatót a Palkovics László (Fidesz) vezette Innovációs és Technológiai…

Négyszáz közvélemény-kutatást rendelt Rogán Antal minisztériuma két és fél év alatt

Döbbenetes mennyiségben gyártatja a közvélemény-kutatásokat az Orbán-kormány. A Miniszterelnöki Kabinetiroda körülbelül 2-3 naponta szondáztatja a közvéleményt különböző felmérésekkel, hogy kitalálják, milyen ötletekkel érdemes előállnia a kormánynak – írja a 24.hu.

Két-három naponta szondáztatja a magyarokat a Rogán minisztériuma

2015-ös indulása óta több száz közvélemény-kutatás készült a Miniszterelnöki Kabinetirodában egy dokumentum szerint. A menekültválság idején voltak igazán aktívak, akkor 55 különböző felmérés született.

Itt tart most az építőipar - jelentett a minisztérium

Napi
-
  20.01.15 14:11 Belföld

Míg az elmúlt 10 évben az Európai Unió tagországaiban összesen átlagban 6 százalékkal, Magyarországon 72 százalékkal nőtt az építőipar teljesítménye. A kormány célja az ágazat korszerű technológián alapuló, fenntartható fejlődésének támogatása annak érdekében, hogy a hazai ipar meghatározó szektora eleget tudjon tenni a növekvő…

A görög kormány visszaállította a bevándorlásügyi minisztériumot

Sztéliosz Pécasz görög kormányszóvivő bejelentése szerint a kormány szerdán visszaállította a bevándorlás- és menekültügyi minisztériumot, mindössze fél évvel azután, hogy a menekültválság és migrációs áradat kezelését a polgári védelmi tárcához utalta.

A görög kormány visszaállította a bevándorlásügyi minisztériumot

Csak fél év telt el azóta, hogy a migráció kezelését a polgári védelmi tárcához utalta.

A görög kormány visszaállította a bevándorlásügyi minisztériumot

Demokrata
-
  20.01.15 16:27 Vélemény

A terv ellen tüntetők lehurrogták és megtámadták Mitarákiszt a Híosz szigeti városházán.