Találatok: 263 hír

A BLIKK lemodellezte Hoppál Pétert vezetés és fotózás közben

Amint arról a BLIKK alapján beszámoltunk, a pécsi politikus oldalán egy különös felvétel jelent meg, amelyen épp 130-cal vezet Hoppál Péter az autópályán, noha a KRESZ menet közben tiltja a mobilozást kézben. Hoppál fotója, amit posztolt, így nézett ki: A képviselő Facebook-oldalán azt állították, utasa készítette a fotót,…

Van magyarázat Hoppál Péter volán mögül posztolt fotójára – Furcsa ugyan, de van...

Nem Hoppál Péter, hanem egyik utasa készített fotót a ködös útról, majd posztolta a képviselő közösségi oldalára – legalábbis ezt állítja a fideszes honatya stábja.

Óriási sikere lett a ködben 130-cal autózó Hoppál Péternek!

A fél országos médiát bejárta a pécsi politikus szerdai posztja, amiben éppen hazafelé autózik Budapestről, ködben, 130-cal. A fotó szövege szerint: Épp most: M6 hazafelé."Utazás az ismeretlenbe...""Köd előttem, köd mögöttem,Isten tudja, honnan jöttem..." Először a BLIKK szúrta ki és írta meg, hogy "a…

Sofőrnézeti, vezetés közben készült képet posztoltak Hoppál Péter Facebook-oldalán, majd elmagyarázták, hogy nem a …

A ködös M6-osról posztoltak egy, a sofőr perspektívájából lőtt képet Hoppál Péter politikusi Facebook-oldalán, miközben kormánypárti országgyűlési képviselő 130-cal falta a kilométereket. Miután némi médiafigyelmet kapott a kép, megmagyarázták, hogy miért is nem a vezetőülésben tartózkodó fideszes honatya készítette azt.

Hoppál Péter azt mondja, utasa készítette a fotót

A ködről posztolt képet a fideszes képviselő, de közben szabálytalanságot örökíthetett meg. Szerinte nem történt semmi.

Hoppál Péter megmagyarázta a 130 km/h-nál készült ködös fotót

A miniszteri biztos állítja, hogy a fotót nem ő készítette.

130-cal hajtott, ködös képet posztolt Hoppál Péter

A fideszes képviselő maga tette közzé a felvételt Facebook-oldalán.

“Köd előttem, köd mögöttem” – posztolta ki Hoppál Péter, miközben 130-cal száguldott

Hoppál Péter volt kulturális államtitkár, jelenlegi miniszteri biztos maga örökítette meg, hogy valószínű éppen felrúgta a KRESZ szabályait – szúrta ki a Blikk. Hoppál az internetre töltötte fel azt a képet, ami az autójában készült, miközben 130 km/órával haladt az autópályán. A fideszes honatya az útra rátelepedett ködöt örökítette meg. „Köd előt

Hoppál Péter vezetés közben telefonozik?

Ez a lényeg
-
 20.11.25 11:03Vélemény

Íme a bizonyíték: Orbán Viktor csicskái már tényleg azt hiszik, rájuk nem vonatkoznak a szabályok. Sőt, Hoppál Péter még el is dicsekszik ezzel.

Szijjártó Péter: George Clooney történelmi és politikai ismeretei némiképp korlátosak

A külügyminiszter a Facebook oldalára kitett videóban reagált a hollywodi színész Magyarországról szóló mondataira.

Apróság? Dehogy – Malonyai Péter jegyzete

  Nagyon közel a csodához: vezetett a Juventus otthonában a Fradi... Tizenhét percre visszatért a múlt, a Ferencváros Torinóban 1–0-ra vezetet

Szijjártó Péter: februárban nyílik meg Budapesten az ENSZ regionális terrorizmusellenes központja

Február közepén nyílik meg Budapesten az ENSZ regionális terrorizmusellenes központja. Erről Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter beszélt.

Súlyemelés: Sokan összerogynak a tét alatt – Nagy Péter

NSO
-
 20.11.25 07:03Sport

Nagy Pétert felspannolta a 16. bajnoki cím lehetősége, és már az üres rudat megemelve tudta, nem lesz gond. Végre középpontba kerülhet a négy hónapos Lara. 

Mindig, mindenütt megméressél – In memoriam Péterfalvi Lajos

Feol
-
 20.11.25 07:30Megyei

A felnőttoktatásban is népszerű a cukrász szakma. Néhány évvel ezelőtt lapunk ellátogatott egy vizsgára a Deák-iskolába, ahol felnőtt cukrásztanulók mérettették meg magukat.