Találatok: 28 hír

Minden pályázó önkéntes tűzoltó egyesület támogatást kap

Az önkéntes tűzoltó egyesületek részére kiírt pályázatra idén hatszázegy egyesület nyújtott be pályázatot, amelynek segítségével különféle tűzoltóeszközökhöz és felszerelésekhez juthatnak. Idén tizennéggyel több önkéntes tűzoltó egyesület kap támogatást, mint az elmúlt évben.

2000 milliárd forint maradhat idén a hiteladósoknál

A lakosság 40 százaléka továbbra is törleszti a hitelét.

Turisztikai egyesület: elindult a nyári idény a horvát tengerparton

A hétvégén elindult a nyári idegenforgalmi idény a horvát tengerparton, a hétvégén 133 hotel és 65 kemping is megnyitott – közölte a Horvát Turisztikai Egyesület (HUT) hétfőn. Zágráb a járvány

Nem ért egyet a kormány döntésével az egri egyesület

Heol
-
  20.05.23 15:19 Belföld

A kulturális szférában dolgozókért gyújtott gyertyát az Egységben a Városért Egyesület (EVE) elnöksége pénteken.

"Értelmetlen" vasúti járatritkításra figyelmeztet a Közlekedő Tömeg Egyesület

A RegionalBahn.hu értesülése szerint a járványhelyzet ürügyén a közlemény szerint "értelmetlen" vasúti járatritkításra készül az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) és a Közlekedéstudományi Intézet (KTI): június 6-tól 34 vonalon megszüntetik a vonatok jelentős részét, egy részük helyett pótlóbuszokat fognak közlekedtetn - olvasható a…

Kiirtották a védett erdőt, most töröltetni szeretnék a Natura 2000 védettséget

Strandröplabda-pályát szeretett volna a volt fűzfői polgármester fia, a fairtás óta sem erdő, sem pálya nincs, csak sivárság.

Tiéd a Város Egyesület: Semmi szükség a tűzijátékra!

Ez a lényeg
-
  20.05.22 13:45 Belföld

Az augusztus 20-i tűzijáték megtartása szemfényvesztés, amit felelősen gondolkodó ember egész egyszerűen nem támogathat a jelenlegi helyzetben - jelentette ki a zalaegerszegi ellenzék.

Most perrel próbálják levetetni a Natura 2000-es védettséget a kiirtott erdőről

24.hu
-
  20.05.22 13:10 Belföld

Balatonfűzfőn a volt polgármester mögött álló többség ragaszkodik a terület beépítéséhez, ahova fia egy strandröplabdapályát álmodott meg.

A kétszeres olimpiai bajnok kajakosunk új egyesületet keres, hogy kijusson Tokióba is

Sok munkát fektetett bele, amit nem hagyna veszni Fazekas-Zur Krisztina.

Segített a Bencés Diákok Győri Egyesülete

Győr Plusz
-
  20.05.22 10:31 Megyei

A Bencés Diákok Győri Egyesülete képviseletében dr. Kőrösi Tamás elnök, és Péter Tamás főtitkár fertőtlenítőszereket, gumikesztyűket és különböző vitaminokat adott át a gondozottak és gondozók számára. Nevükben dr. Zakár Andrásné, az otthon igazgatója fogadta a felajánlást. Péter Tamás főtitkár hangsúlyozta: „Nem túlzás, ha azt állítjuk,…

A 2000-es évek legjobb sportkompaktja

Vezess
-
  20.05.22 08:45 Autó-motor

Olyan merészen néz ki, mintha egy avantgárd festményből esett volna ki lobogó fenékkel kanyarodva, ordas durrogások közepette, rettentően erős és annyira francia, amennyire csak lehet. Ez az első Renault Sport Megane.

Támogatást kaptak a rédei és a császári önkéntes tűzoltó egyesületek

Kemma
-
  20.05.22 06:15 Baleset-bűnügy

A kisbéri járás két mentőcsoportja, a rédei és a császári önkéntes tűzoltó egyesület is támogatást nyertek el sikeres pályázatuknak köszönhetően.

Szerbia 1,64 millió euróval segíti a montenegrói egyesületeket

Szabad Magyar Szó
-
  20.05.21 19:08 Határtalan

A szerb kormány döntése értelmében az ország költségvetéséből 1,64 millió eurónak megfelelő dinárt választanak ki, amelyet a montenegrói egyesületek megsegítésére fordítanak, írja a Szerbiai Rádió és Televízió honlapja. A szerb államvezetés csütörtöki ülésén meghozott döntés értelmében azok a montenegrói egyesületek, amelyeknek a…

Online tartotta tisztújító küldöttgyűlését az Előadóművészi Jogvédő Iroda Egyesület

kultura.hu
-
  20.05.21 16:38 Kultúra

Megtartotta küldöttgyűlését az EJI, amely az elnökség és a felügyelőbizottság tagjainak újra bizalmat szavazott. A két jogdíjbizottság összetétele és létszáma változott.