Találatok: 32 hír

Új kérdés az öregedés Hollywood filmjeiben?

Zaol
-
 Ma 15:30Kultúra

„Emlékszem, negyvenévesen kétségbe voltam esve. Minden filmemről azt hittem, ez lesz az utolsó” – mesélte Meryl Streep, jelezvén, hogy milyen sokáig volt probléma Hollywoodban, ha egy színésznő elérte a negyvenéves kort.

7 hollywoodi nő, aki maga kérte meg a pasija kezét

Joy
-
 Ma 15:16Bulvár

Spoiler: a férfiak mind igent mondtak! Pedig nem mindegyikük vette természetesnek, hogy ebben a sorsdöntő helyzetben a nő kezdeményez.

Botrányos szerelmi háromszögek Hollywoodban

InStyle
-
 Ma 05:12Bulvár

Világsztárként randizni semmiképp sem egyszerű, akkor meg pláne nem, ha egy harmadik fél is képben van...

Törött csontok, sérült színészek: durva sérülések Hollywoodból

UniLife
-
 Tegnap 16:00Életmód

A sztárok élete nem könnyű. Egy-egy szerep kedvéért sokszor teljesen át kell változniuk, rengeteg szöveget memorizálniuk és néha igazán veszélyes mutatványokat kell végrehajtaniuk.

Nyíregyháza is volt a magyar filmgyártás Hollywoodja

Szon
-
 Tegnap 15:30Belföld

Gömbös Gyula miniszterelnök-honvédelmi miniszter adott engedélyt a katonaság igénybevételéhez.

Hollywoodot egykor magyarok uralták: Zukor Adolf ma 109 éve alapította a Paramount Picturest

Promotions
-
 Tegnap 10:41Film

1912. május 8-án a magyar születésű Adolph Zukor (eredeti nevén Zukor Adolf) és társai, William Wadsworth Hodkinson és Jesse L. Lasky megalapították a Paramount Picturest, Hollywood legrégebbi és egyik legjövedelmezőbb filmstúdióját.

A legromantikusabb hollywoodi egymásra találások

Filmbe illő találkozások, romantikus randevúk és boldog házasság. Mese lenne az egész? Az alábbi hírességek bebizonyították, hogy bár életük nem mindennapi, sőt sokszor rögösebb, mint másoké, mégis megtudták találni a szerelmet Hollywood minden nehézségének és buktatójának ellenére.

A Hollywoodi Sztárok Által Alapított Privé Revaux Szemüvegmárka És A Grandvision

BDPST24
-
 21.05.07 15:04Életmód

Nemzetközi Optikai Hálózat Együttműködése Révén A Hazai Vision Express Üzletekben Is Megvásárolhatók Lesznek A Márka Modelljei Az amerikai márka a GrandVision segítségével terjeszkedik Európában A világsztárok által alapított Privé Revaux márka, amely kedvező áron kínál szemüvegkereteket, napszemüvegeket és a GrandVision…

Hollywoodban csabai kolbászból van a kerítés!

Behír
-
 21.05.07 11:08Kultúra

Régóta ismeretes, hogy a külföldi filmes stábok előszeretettel választják forgatási helyszínként hazánk kies vagy kietlen tájait. Az utóbbi időben Békés megyében is megsokasodtak ezek a "parajelenségek", sőt, Hollywoodban még a csabai kolbász is terítékre került!

Hollywood-i akták 40. – Mogambo (1953)

EctoPolis
-
 21.05.07 06:08Film

John Ford akkor készítette el egyik legjobb filmjét, mikor elhagyta a western terepét.

Porig alázták Hollywoodban a magyar színészt

Ripost
-
 21.05.07 05:00Bulvár

Fenyő Iván két hónapon át kapott igazi tengerészgyalogos kiképzést a hollywoodi kasszasiker forgatása előtt. Komoly összeg járt a gyötrelemért...

Itt élnek most azok a világsztárok, akik megunták Hollywoodot

InStyle
-
 21.05.07 04:22Bulvár

Top 7 meglepő város, ahol világsztárokkal is összetalálkozhatunk a sarki zöldségesnél.

40 éve fedezte fel Hollywood Tom Cruise-t: elképesztő karrier áll mögötte

Számára nincs lehetetlen küldetés, kockázatos üzlet vagy nagy hátraarc. Tom Cruise egész életét, személyét, képességeit és testi épségét állítja szolgálatba minden filmjében, amelyeknek célja a néző maximális színvonalú szórakoztatása. Szinte hihetetlen, de az 58 éves szupersztár már négy évtizede ott van Hollywood élvonalában, és a…

Melósból lett hollywoodi szívtipró George Clooney: 60 éves lett a nők bálványa

Hatvanéves lett a nők bálványa, George Clooney! A kétszeres Oscar-díjas színész állt már a szakmája csúcsán és zuhant olyan mélyre, hogy sokan egy fillért nem adtak volna azért, valaha bárki is dolgozik még vele. Lassan négy évtizede éli mindennapjait a nyilvánosság előtt, ám így is akadnak róla olyan érdekességek, amelyekről csak kevesen…