Találatok: 180 hír

Hollik István: A cél, hogy az új bizottság minél előbb munkához lásson

Origo
-
  Tegnap 10:18 Belföld

A kormányszóvivő a HETI TV-nek nyilatkozott.

Hollik István: A V4-ek nélkül ma már nem lehet az Európa Unióban egyezségre jutni

Orbán Viktor csütörtökön Prágában a V4 országok vezetőivel tárgyalt, akik egyértelműen kiálltak a nyugat-balkáni országok bővítése mellett.

Hollik István: Egész Magyarország sikere Trócsányi László biztosjelölti posztja

Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság megválasztott elnöke a szomszédság- és bővítéspolitikáért felelős posztra jelölte a magyar politikust.

Hollik István: Az ellenzék a magyar nemzeti érdeket támadja

Magyar Nemzet
-
  19.09.11 12:15 Belföld

A magyarországi ellenzéki politikusok megnyilvánulásaival kapcsolatban a kormányszóvivő ócska és aljas politizálásról beszélt.

E-Taxi – 2019.09.10. – Scheffer István

TelePaks
-
  19.09.10 16:43 Autó-motor

Ismét útra kelt az E-Taxi. Lovász Krisztián utasa ezúttal a szeptember 14-i atomfutás főszervezője, Scheffer István volt.

"Hát persze", hogy kiáll vitázni Tarlós István

Karácsony Gergely legutóbb hétfőn hívta ki vitára a főpolgármestert. Tarlós korábban sem zárkózott el a vitától, csak hát sosincs rá időpont.

Elhunyt Nagy István, a bátaszéki hegyközség elnöke

Teol
-
  19.09.10 18:10 Megyei

Hatvannyolc éves korában elhunyt Nagy István József, a Bátaszék Térségi Hegyközség elnöke. Életét meghatározta a mezőgazdaság, azon belül is a szőlészet.

Nagy István: Az agrártárca kiemelt célja, hogy megvédje a magyar gazdák érdekeit

A költségvetési és uniós források jogszerű, átlátható felhasználása szakszerű, jogkövető munkát igényel, és ebben a Közbeszerzési Hatóság iránymutatásai nagy segítséget jelentenek.

Tarlós István részt vehet egy vitában

Miután úgy hírlik, hogy az Emmi által ismét a kormány elé kerülhet a nagy budapesti aluljárók lezárásának ötlete, a főpolgármestert és az ellenzéki főpolgármester-jelöltet is megkérdezték a tervről. Mint kiderült, Tarlós István és Karácsony Gergely hasonló állásponton van a kérdésben.

Hát persze! – mondta Tarlós István ellenfele, Karácsony Gergely nyilvános vitáról szóló kihívásáról

Hát persze! Nincs több válaszom most erre. - mondta az Index kérdésére Tarlós István főpolgármester, annak kapcsán, hogy az ellenzéki pártok közös főpolgármester-jelöltje, Karácsony Gergely nyilvános vitára hívta ki. Tarlós korábban különböző indokokkal utasította el a vitát.

Rendkívüli hír: Tarlós István kiáll vitázni Karácsony Gergellyel!

Az Index megkérdezte Tarlós István, hogy elfogadja-e Karácsony Gergely felhívását, hogy tartsanak egy vitát a főpolgármester-jelöltek szereplésével. Hát persze! Nincs több válaszom most erre. – mondta Tarlós István. Karácsony ugyan csak Tarlóst hívta vitázni, viszont a főpolgármester arról nem nyilatkozott, hogy egy az egy ellen állna ki az…

Fontos bejelentésre készül Grezsa István

Promenad
-
  19.09.11 08:14 Megyei

Fontos bejelentésre készül a hódmezővásárhelyi polgármesterjelölt. Azt, hogy miről lesz szó, a Facebook-bejegyzéshez csatolt kép sejteti.

Tisztaság, tömörség, transzcendencia – Nagy István életműve a Kieselbach Galériában

NullHatEgy
-
  19.09.11 08:22 Kultúra

Nagy István a modern magyar  realista festésze egyik legegyénibb képviselője, akinek 154 alkotását mutatja be szeptember 15-ig a belvárosi Kieselbach Galéria. A művész valamennyi ismert művét kiállították, az első világháború megrendítő katonaportréit, az erdélyi, délvidéki és alföldi tájképeit, valamint a meghitt hangulatú csendéleteit. A nyolc…

Felvidéki diákokat fogadott a Szent István Általános Iskola

A hódmezővásárhelyi Szent István Általános Iskola a Járd végig! Határtalanul program keretében ma harminckilenc határon túli magyar diákot fogadott.

Szlovákiából érkeztek diákok a Szent István Iskolába

35 diák és 4 pedagógus érkezett a „Járd végig!” Határtalanul program keretében egy igazán élménydús napra a Szent István Általános Iskolába.