Találatok: 33 hír

Válaszolt a Városliget Zrt. Karácsony Gergely szavaira

Infostart
-
  Tegnap 16:09 Belföld

A Liget Budapest projekt valamennyi jelenleg is zajló és a közeljövőben elinduló projekteleme végrehajtható építési engedéllyel rendelkezik - hangsúlyozta közleményében a beruházó Városliget Zrt.

A Városliget Zrt. eligazította a terveit szövögető Karácsonyt

Karácsony arról beszélt, hogy a Városligetben új épület, amelynek még nincs hatályos építési engedélye, az ne is kapjon.

Itt van a Városliget Zrt. válasza Karácsony Gergely terveire

A Liget Budapest projekt valamennyi jelenleg is zajló és a közeljövőben elinduló projekteleme végrehajtható építési engedéllyel rendelkezik - hangsúlyozta az MTI-hez csütörtökön eljuttatott közleményében a beruházó Városliget Zrt.

Városliget Zrt.: A Liget Budapest projektelemei végrehajtható építési engedéllyel rendelkeznek

Lokál
-
  Tegnap 15:07 Belföld

A Liget Budapest projekt valamennyi jelenleg is zajló és a közeljövőben elinduló projekteleme végrehajtható építési engedéllyel rendelkezik - hangsúlyozta az MTI-hez csütörtökön eljuttatott közleményében a beruházó Városliget Zrt.

Városliget Zrt.: A Liget Budapest projektelemei végrehajtható építési engedéllyel rendelkeznek

Mandiner
-
  Tegnap 14:57 BelföldÁllatkert

A Városliget Építési Szabályzat azonnali módosítása csak jogszabályellenesen lenne megvalósítható – áll a közleményben.

Városliget Zrt.: Mindenre van építési engedély

24
-
  Tegnap 14:55 Belföld

A cég szerint hiába állítaná le az építést Karácsony Gergely, van engedélyük.

Városliget Zrt.: A Liget Budapest projektelemei végrehajtható építési engedéllyel rendelkeznek, így Karácsony nem kasz…

A Liget Budapest projekt valamennyi jelenleg is zajló és a közeljövőben elinduló projekteleme végrehajtható építési engedéllyel rendelkezik – hangsúlyozta az ...

Jól halad a T-Systems Magyarország Zrt. akvizíciójának előkészítése

Ezt Jászai Gellért, a 4iG Nyrt. informatikai társaság elnök-vezérigazgatója szerdán Balatonfüreden, a X. Infotér konferencián rendezett pódiumbeszélgetésen közölte.

Jól halad a T-Systems Magyarország Zrt. akvizíciójának előkészítése

Jól halad a T-Systems Magyarország Zrt. akvizíciójának előkészítése - jelentette ki Jászai Gellért, a 4iG Nyrt. informatikai társaság elnök-vezérigazgatója szerdán Balatonfüreden, a X. Infotér konferencián rendezett pódiumbeszélgetésen.

Tőkét emel leányvállalatában a Mátrai Erőmű Zrt.

HVG
-
  19.10.16 14:59 Gazdaság11 hír a témában

A duplájára emelik a cég törzstőkéjét, mert lánctalpas dózereket és rakodógépeket akarnak venni az erőművet kiszolgáló bányákba.

A Városliget Zrt. szerint Karácsony fegyvertelen a Liget-projekt ügyében

Karácsony Gergely megakadályozná, hogy a Városligetben megépüljenek azok az épületek, melyeknek még nincs építési engedélye. A hvg.hu kérdésére a Városliget Zrt. azt írta, minden épületnek van már építési engedélye, a fővárosnak pedig nincs jogi hatásköre a fejlesztések tekintetében.

A Veránka-szigetre indít túrát a Gemenc Zrt.

KadarkaNet
-
  19.10.16 13:23 Megyei

2019.10.16. Az őszi pompában tündöklő, aranyló-vöröslő Gemenci erdő fokozottan védett és ritkán, csak szakvezetővel látogatható különleges tájára, a Veránka-szigetre indít túrát a Gemenc Zrt. 2019. október 19-én. Az erdőgazdaság szakemberei zárt túraruházatot, túrabakancsot, fényképezőgépet, valamint távcsövet javasolnak felszerelésként. A…

November 6-án kezdi meg a működését a Takarékbank Zrt.

A Takarékbank Zrt. október 31-én jön majd létre tizenegy takarékszövetkezet és két bank - a Takarék Kereskedelmi Bank Zrt. és a Takarékbank Zrt. - egyesülésével, a Takarék Csoport egyetlen univerzális bankja a szükséges informatikai átállás miatt azonban csak november 6-án, várhatóan a délelőtt folyamán kezdi meg a működését - közölte a…

Új magyar bank: a Takarékbank Zrt. november 6-án kezdi meg a működését

Takarékbank Zrt. október 31-én jön létre tizenegy takarékszövetkezet és két bank - a Takarék Kereskedelmi Bank Zrt. és a Takarékbank Zrt. - egyesülésével. A teljes körű, mindenre, a netbankolásra is kiterjedő nyitás november hatodikán lesz.