Találatok: 121 hír

Beszélgetek Orbánnal, és azt szeretném, ha ez lenne a normális! Hiller István az Azonnalinak

Azonnali
-
  19.12.10 07:09 Vélemény

Nem biztos, hogy erőszak nélkül megúszta volna az ország, ha előrehozott választást tartanak 2006-ban – állítja Hiller István korábbi MSZP-elnök és oktatási miniszter, aki azt is elmondja, miért volt jó ötlet fenntartani a jogfolytonosságot az MSZMP-vel, kit lehet egykori kommunistának nevezni, megeszi-e a DK az MSZP-t, és miért nem kell lemondania

Az ajkai Szent István iskolából is megérkeztek az angyalbatyuk

Veol
-
  19.12.05 07:00 Megyei

Eredményes jótékonysági akcióba fogtak az ajkai diákok.

Vágó István nem szopik, és nem nyal…Ez ma bűn! Nem felel meg az “orbáni” elvárásoknak Ez a rendszer a feudalizmus…

OLKT
-
  19.12.05 08:56 Vélemény

Vágó István sosem lesz Államtitkár helyettes. Magyarország nem az észt és a bölcsességet igényli, hanem egy szöszi, butácska homorítását. A Kdnp keresztény ideológiával (ami nincs), ráteszi a pecsétet. Előző, a 22 éves helyettesállamtitkár-jelöltről szóló posztomban ezek szerint nem voltam eléggé érthető, akkor kifejtem bővebben. Lehet persze…

Pap Szilárd István: Van még jövője a Nato-nak?

Mandiner
-
  19.12.05 10:59 Vélemény

Ebben a változatlan, de mégis más világban nem találja helyét a Nato, és feltehetőleg azért nem találja, mert nincs is neki.

Hiller kiakadt a román szocdemekre, amiért Trianon napját román nemzeti ünneppé tennék

Azonnali
-
  19.12.05 11:48 Vélemény

A történelem rossz értelmezésének és a közös európai értékvilág elleni tudott vagy tudatlanságból elkövetett fellépésnek tartja a román szocdemek ötletét, mondta az Azonnalinak a szocialista politikus.

Nagy István: A kormány törekvése versenyképessé formálni a Kárpát-medence magyar közösségeit

A fejlesztések során szorgalmazzák szűkebb értelemben a kárpát-medencei szintű magyar-magyar, tágabb értelemben a közép-kelet-európai gazdasági együttműködés megerősödését – hangsúlyozta az agrárminiszter.

Orvosi rendelőt adott át Grezsa István Kárpátalján

A vásárhelyi miniszteri biztos erről posztolt a közösségi oldalán.

Nagy István: A kormány törekvése versenyképessé formálni a Kárpát-medence magyar közösségeit

Mandiner
-
  19.12.05 13:45 BelföldNagy István

A Kárpát-medencei Összefogás Fórum küldetése a szakmai fórumokon is jelen van, ahol válaszokat keresnek a határon túl élő magyar gazdák problémáira – emelte ki a miniszter.

Agrárinformatikai Innovációs Nap a Szent István Egyetemen

A rendezvény célja, hogy a meghívottak megismerjék az AgIt Fiek projekt kiemelt kutatási területein 2017-2019 között elért eredményeket és a további célkitűzéseket.

Nagy István: a kormány törekvése versenyképessé formálni a Kárpát-medence magyar közösségeit

A magyar kormány törekvése, hogy versenyképessé formálja a Kárpát-medence magyar közösségeit - mondta Nagy István agrárminiszter csütörtökön a VIII. Kárpát-medencei Összefogás Fórumon, Budapesten.

Nagy István: versenyképessé formálni a Kárpát-medence magyar közösségeit

A magyar kormány versenyképessé kívánja tenni a Kárpát-medence magyar közösségeit. Ezt Nagy István agrárminiszter mondta a VIII. Kárpát-medencei Összefogás Fórumon. Hozzáfűzte: a tárca 50 határon túli agrárszervezettel működik együtt.

A Dk-s Vágó István jutalma

HírTV
-
  19.12.05 16:41 Vélemény

Vágó a vegyész, a műsorvezető és a náci-vadász politikus - többek között a Jobbiknak is köszönhetően - mostantól a Bkv szerelőüzeménél folytatja.

Férfi kézi: Gulyás István kijelölte 28 fős bő keretét az Eb-re

NSO
-
  19.12.05 18:20 Kézilabda

Gulyás István is kijelölte 28 fős, bő keretét a januári férfi kézilabda Európa-bajnokságra, az európai szövetség hivatalos honlapján tette közzé a részt vevő csapatok teljes névsorát.