Találatok: 46 hír

Felértékelődött mára a távmunkások szerepe Heves megyében is

Jó egy éve nagyon sokan dolgozunk távmunkában. A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) legfrissebb adatai szerint tavaly májusban a foglalkoztatottak csaknem ötöde dolgozhatott otthonról. Ha így is megy, kérdés, mihez kell az iroda?

Ebéddel kedveskedtek az átányiak a hevesi mentőállomás dolgozóinak

A falu önkormányzata is csatlakozott ahhoz a kezdeményezéshez, mely során igyekeznek felajánlásokkal megköszönni a mentősök munkáját a vendéglátóhelyek, magánszemélyek.

Elképesztő: évente 200 millió is elmehet szemétszedésre Heves megyében

Heol
-
 Tegnap 15:30Belföld

Heves megyében sem restek a Magyar Közút Nonprofit Zrt. munkatársai, ha a környezet megóvásáról van szó, ugyanis több helyszínen is gyűjtik a héten az illegálisan lerakott hulladékot az utak mentén.

199 új koronavírus-fertőzöttet regisztráltak Heves megyében

A legfrissebb, szerda délelőtti adatok szerint 19 ezer 667-re nőtt a beazonosított koronavírus-fertőzöttek száma szűkebb hazánkban.

Jelentősen megnőtt a Heves megyei lakástüzek száma a járvány idején

Az idei első negyedévben a lakástüzek száma jelentősen emelkedett megyénkben a tavalyi hasonló időszakhoz képest, és több szén-monoxid-mérgezés is történt. Az emberi gondatlanság mellett a járvány is ludas ebben.

A koronavírus brazil variánsa hevesebben támadja a fiatalokat

A brazil kórházak intenzív részlegein már 52 százalékos a 40 év alatti betegek aránya.

Heves megyéből érkezik a Fidesz új szóvivője

Egri Sztorik
-
 21.04.13 21:06Megyei

Horváth László közösségi oldalán jelentette be kinevezését. Ezt az új feladatot is igyekszem legjobb tudásom...

„Elmentek ti a fenébe” – egyre hevesebb az ellenállás a hétfői iskolanyitás miatt

Hírklikk
-
 21.04.13 18:05Külföld

Heves tiltakozást vált ki mind a pedagógusi, mind a szülői érdekvédelmi szervezetek részéről az oktatási intézmények hétfőre tervezett nyitása. Miközben a miniszterelnök ezt saját hatáskörben pénteken bejelentette, döntését a járvány adatai korántsem igazolják, ellenkezőleg – életveszélyes lépésnek tűnik.

Több Heves megyei településen is hiányolják a lomtalanítási akciót

Heol
-
 21.04.13 17:30Belföld

Az észak-hevesi térségben több településen is hiányolják a házhoz menő, tavaszi lomtalanítási akciót. Az önkormányzatok szerint ez is oka az illegális hulladéklerakók szaporodásának. A szolgáltatót kérdeztük, mit tehet a polgár, ha kacatjaitól szabadulni akar.

Újabb kiállítás tekinthető meg virtuálisan a Hevesi-iskola galériájában

Mesélt a természet címmel nyílt kiállítás a Hevesi-iskola galériájában. A tárlat Bókné Horváth Krisztina kaposvári természetfotós munkáit mutatja be. A virtuálisan is kiállított képek mellé verssel és fejtörő kérdésekkel is készültek a diákoknak a tanárok. A legjobb eredményt elérő tanulókat évfolyamonként jutalomban részesítik.

Atlétika – Ígéretes hevesi sportolókkal forgatott az M4 Sport stábja

Hevesi Hírportál
-
 21.04.13 15:25Megyei

A sportág egyik legsikeresebb hazai dobóműhelye a hevesi, amelynek fiataljai évek óta szállítják a jobbnál jobb eredményeket. A fővárosi Ikarus BSE kihelyezett bázisának versenyzői az itthon elért sikerek mellett a nemzetközi porondon is jól szerepelnek. Őket látogatta meg az M4 Sporton látható Jövünk! magazin stábja. Az ígéretes sportolókról…

Hatalmas visszaesés: csupán 85 új koronavírus-fertőzöttet regisztráltak Heves megyében

Heol
-
 21.04.13 08:56Belföld

A legfrissebb, kedd délelőtti adatok szerint 19 ezer 468-ra nőtt a beazonosított koronavírus-fertőzöttek száma szűkebb hazánkban.

Hiányolják a szóbeli érettségi lehetőségét a Heves megyei diákok

Heol
-
 21.04.13 07:00Belföld

Maruzsa Zoltán, az Emberi Erőforrások Minisztériumának köznevelésért felelős államtitkára bejelentette, csak az írásbeli érettségiket tartják meg, a szóbelik s a gyakorlati részek jellemzően elmaradnak. Tanár és diák is kifejtette véleményét a témában.

Heves megyében is egyre népszerűbb a tanyára költözés

Heol
-
 21.04.12 20:00Belföld

Az Agrárminisztérium a Tanyafejlesztési Programban az idén 858 millió forint keretösszegű támogatást biztosított, amellyel a legfőbb cél az, hogy a tanyákon élők életszínvonalát jelentősen javítsák, az infrastruktúrát fejlesszék.