Találatok: 33 hír

Hegedűs D. Géza Márai-estjével folytatódik a VígStreamház

Márai Sándor Hallgatni akartam című művének színpadi adaptációjával folytatódik a Vígszínház online előadás-közvetítéseinek sorozata november 28-án. A Padlás élő közvetítésének nagy sikere után a Vígszínház úgy döntött, folytatja a streamelést, nagy örömet okozva ezzel nemcsak a színészeknek, hanem a közönségnek is. Szombaton…

Újra élő közvetítés a Vígszínházból – Online Hegedűs D. Géza Márai-előadása

Színház.online
-
 20.11.25 06:09Színpad

A padlás 999. előadásának online közvetítése után folytatódik a VígSTREAMház. Ezúttal Márai Sándor Hallgatni akartam című művét láthatják a nézők Marton László rendezésében és Hegedűs D. Géza felejthetetlen előadásában.

Jeszenszky Géza örül Anthony Blinken külügyminiszterségének

Azután, hogy Joe Biden amerikai demokrata párti elnökjelölt hétfőn megnevezte leendő kormánya kulcsfontosságú tagjait, köztük az édesanyja révén félig magyar származású Anthony Blinkent külügyminiszterként, sokan sóhajtottak föl Európában és Magyarországon is. Volt, aki örömében, volt, aki bánatában, mert, ahogy Jeszenszky Géza felelte…

A halál torkából tért vissza Béres Géza: Maszkokkal hálálja meg az ápolóknak

A szép ruhák, a divat szerelmese és egy elegáns I. kerületi szabóság tulajdonosa Béres Géza. A mindig fess férfi kezdetben kissé kétkedett a vírus veszélyességében, aztán viszont megjárta a poklok poklát.

Jeszenszky Géza: Orbán provokálja az EU-t

A volt külügyminiszter szerint a jogállamisági mechanizmus a magyarok érdekét is szolgálná. Bízik benne, hogy a miniszterelnök még elengedheti a vétót.

„Street Workout Park” a Kubikus parkban – Új szabadtéri tömegsport-létesítményt avatott Filvig Géza és Kerpács Rez…

Kalohírek
-
 20.11.26 09:07Megyei

A szabadtéri kondigépekből álló, sportaljzattal ellátott területen kialakított sportlétesítmény közel tízmillió forintos pályázati forrásból, a megyei TOP és az uniós CLLD pályázatok támogatásával, a kalocsai Küzdősport és Kulturális Egyesület gondozásában épült meg.

Bodolay Géza az SZFE Színházművészeti Intézetének vezetője

Bodolay Géza rendező a Színház és Filmművészeti Egyetem Színházművészeti Intézetének vezetője, erősítette meg az intézmény és az érintett a HVG-nek.

Bodolay Géza vezetheti az Szfe Színházművészeti Intézetét

Az Országos Színháztörténeti Múzeum és Intézetet is vezető rendező Bagossy Lászlót váltja az intézetvezetői poszton – írta meg a Hvg.

Bodolay Géza vette át az SZFE-n a Színházművészeti Intézet vezetését

Elődje, Bagossy László az egyetem alapítványi átalakulása és autonómiájának korlátozása ellen tiltakozva mondott le a tisztségről.

Bodolay Géza lett az SZFE Színházművészeti Intézetének vezetője

A hírt az intézmény, és maga a rendező is megerősítette a HVG-nek.

SZFE: Bodolay Géza intézetvezető lesz

24.hu
-
 20.11.26 12:57Kultúra

Azt mondja, az SZFE körüli béke megteremtése nem az ő dolga lesz.

Bodolay Géza az SZFE színházi intézetének új vezetője

Bodolay Géza rendező a Színház és Filmművészeti Egyetem Színházművészeti Intézetének vezetője, erősítette meg az intézmény és az érintett a HVG-nek.

Bodolay Géza lett az SZFE Színházművészeti Intézetének vezetője

Bodolay Géza a Színház és Filmművészeti Egyetem Színházművészeti Intézetének vezetője, a rendező pedig már alá is írta az egy éves szerződést a Színház- és Filmművészeti Egyetemmel. Feladata a színházi képzések irányítása lesz.

Hegedűs Csilla: a román állam elhanyagolja a magyar műemléképületeket

Maszol
-
 20.11.26 14:28Határtalan

A református egyház hiába jelezte, hogy önrészként vállalják az adott épület felújítását, azt is elutasították. Az egyház pert indított, és alapfokon nyert, viszont a fellebbezés tárgyalásának időpontját csak jövő év tavaszára tűzték ki.

Nagy tervekkel indul az ellenzék előválasztásán Hegedűs Andrea

Borsod24
-
 20.11.26 14:28Megyei

A politikusnő célja, hogy a jövőben ő képviselhesse Borsod-Abaúj-Zemplén megye kettes számú országgyűlési választókerületének lakóit. A DK színeiben méretteti meg magát – írta a Minap.hu. Hegedűs Andrea (DK) miskolci önkormányzati képviselő terveit kedden egy sajtótájékoztatón jelentette be Fekete Zoltánné, a Demokratikus Koalíció miskolci…