Találatok: 102 hír

Sokkal több mint Darh Vader - David Prowse-ra emlékeznek a Star Wars sztárok

George Lucas és Mark Hamill is kedves szavakkal búcsúzott el a 85 évesen elhunyt brit sztártól.

Elhunyt Darth Vader eredeti megformálója, David Prowse

Nyolcvanöt éves korában szombaton meghalt David Prowse brit színész, Darth Vader megszemélyesítője az első Csillagok háborúja trilógiában – közölte a színész ügynöksége.

Vitézy Dávid: Budapest és agglomerációja közlekedésfejlesztési kérdései, dilemmái és megoldási javaslatai

A Budapesti Corvinus Egyetem - Gazdaságföldrajz, Geoökonómia és Fenntartható Fejlődés Tanszék, valamint a Magyar Urbanisztikai Társaság szervezésében a GeoLectures soron következő eseményének vendége Vitézy Dávid, aki Budapest és agglomerációja közlekedésfejlesztési kérdései, dilemmái és megoldási javaslatai témában tart online…

Így búcsúztatta George Lucas és Mark Hamill az eredeti Darth Vadert, David Prowse-t

IGN
-
 Ma 09:21Film

"Jó ember volt, és sokkal több, mint Darth Vader". A 85 éves korában elhunyt színésztől a vele többször is dolgozó rendező, valamint Luke Skywalker megformálója is elbúcsúzott egy-egy szívbemarkoló üzenettel.

Kiderültek David és Victoria Beckham szextitkai

BorsOnline
-
 Ma 09:00Szex

Akad futballista, aki meccs előtt szívesen szexel, mások megtartóztatják magukat. Kutatások még nem bizonyították, melyik a tuti tipp a jó eredmény eléréséhez.

David Musial debreceni edző nagy kéréssel fordul Orbán Viktorhoz

Cívishír
-
 Tegnap 21:24Megyei

Nehezen, de térdre kényszerítették a Titánokat a debreceniek

Dwts: imádják a csetlő-botló kajakosból egyre magabiztosabbá váló Tóth Dávidot – Pláne a hölgyek, amikor lekerül róla…

Blikk
-
 Tegnap 19:26Bulvár

Kivívta a nézők rokonszenvét! Talán maga sem gondolta volna, hogy az elődöntőkhöz érve még versenyben lesz a Dancing with the Starsban Tóth Dávid (35), az olimpiai ezüstérmes kajakos azonban a kezdeti csetlés-botlás után egyre magabiztosabb a TV2 táncos show-jában.

Ezeket írták Détár Enikőnek a hihetetlen kiesése után: “Dávid nem oda való”

Liner
-
 Tegnap 19:07Életmód

Talán nem túlzás azt állítani, hogy az ország egy része megdöbbenve ült a televíziók előtt, miután kiderült, hogy Détár Enikő számára véget ért a Dancing with the Stars.

Holman Dávid gólt szerzett a Slovan Bratislavában

Holman Dávid góllal járult hozzá a Slovan Bratislava 3-0-s győzelméhez az FK Senica otthonában a szlovák labdarúgó-bajnokság 15. fordulójának vasárnapi játéknapján.     A pozsonyi klub honlapjának beszámolója szerint a magyar válogatott középpályás kezdő volt a találkozón, amelynek 85. percében ő állította be a végeredményt, majd…

Meghalt David Prowse, Darth Vader megformálója

A brit színész nyolcvanöt éves korában hunyt el.

Meghalt David Prowse, a Darth Vadert alakítő színész

Gyászolnak a Star Wars rajongók: meghalt a Darth Vadert alakítő színész. David Prowse az eredeti trilógiában öltötte magára a fekete jelmezt. Akcentusa miatt azonban a hangját nem ő adta a főgonosznak. Prowse testépítőként vált ismertté. A 60-as években súlyemelő bajnok volt. Akkoriban járt Magyarországon is, amelyről néhány évvel ezelőtt…

Holman Dávid góllal járult hozzá a Slovan sikeréhez

Holman a mostani idényben az ötödik gólját szerezte a szlovák élvonalban.

Elhunyt Darth Vader, azaz David Prowse

ma7.sk
-
 Tegnap 16:27Film

Nyolcvanöt éves korában szombaton meghalt David Prowse brit színész, Darth Vader megszemélyesítője az első Csillagok háborúja trilógiában - közölte a színész ügynöksége.

Elhunyt David Prowse, a Star Wars eredeti Darth Vadere

Bár sokak számára egybeforrt Darth Vader neve Hayden Christensennel, nem ő volt az, aki eredetileg naggyá tette Anakin Skywalker karakterét, hanem David Prowse, aki az eredeti trilógiában megformálta a sötét nagyurat. Sajnos sosem lett igazán felkapott a neve, a legtöbben talán csak némán bambulnak Prowse neve hallatán, ami