Találatok: 6 hír

Első kézből nyújtott segítséget a hackereknek egy szállodacsoport

Több mint 85 gigabájtnyi bizalmas adat került ki az egyik amerikai szállodacsoport nem megfelelően védett szerveréről. A kiberbűnözők már biztosan dörzsölik a tenyerüket.

Sörös-terv: a világ legnagyobb sörgyára Izraelből készül harcolni a hackerek ellen

Neokohn
-
  Tegnap 12:20 Infotech

Az óriáscég Tel-Avivban szeretne kiberbiztonsági központot nyitni. Túl sok hackertámadás érte, ezért izraeli szakemberek segítségét kéri az Anheuser-Busch InBev (AB InBev) — derül ki a NoCamels írásából. A belga székhelyű cég sörgyártása a világpiac 25 százalékát teszi ki jelenleg, és csaknem 400 márka — köztük a Budweiser, Corona, Becks és…

Egy hacker pikáns képeivel zsarolta Bella Thorne-t, ezért inkább ő maga tette közzé azokat

10/10
-
  Tegnap 10:48 Divat

Bella Thorne egy univerzális csaj, van amikor színésznő, van hogy énekesnő, néha pedig modellkedik is, azonban most magánéleti problémái miatt került a figyelem középpontjába.

Az etikus hacker üzeni: óvatosan wifizzünk, ha Airbnb-t foglalunk

HVG
-
  19.06.12 17:03 Infotech

Egy etikus hacker szerint egy látszólag ártalmatlan Airbnb-szálláson is hozzáférhetnek adatainkhoz a tulajdonosok és a vendégek is, ha nem vagyunk elég körültekintőek.

Hackerek nyúlták le az USA-ba utazó sok tízezer ember fotóit

Bitport
-
  19.06.12 15:26 Infotech

A hatóság egy alvállalkozóra mutogat, és azzal nyugtat mindenkit, hogy az érintettek száma valószínűleg a százezret sem éri el.

Hackertámadás érte a Radiohead zenekart, de a rajongók csak örülhetnek neki

Jelentős hackertámadás érte a napokban a Radiohead zenekart, akik a Facebookon közölték, hogy ismeretlen tetteseknek sikerült ellopni tőlük 18 órányi archív felvételt, amivel rögtön meg is fenyegették őket. Mint a zenekar elmondta, a tettes #kover#150 ezer dollárt követelt tőlük azért, hogy ne hozza nyilvánosságra a kérdése...