Találatok: 6 hír

Program a hatvaniaknak: Made In Hévizgyörk

Hatvan Online
-
  Ma 11:15 Megyei

VÉLEMÉNY – Egy csipet LMP-program butaságokkal feltuningolva.

Elképesztő virágeső van most Hévízen

Cafeblog
-
  Ma 07:00 Blog

A gyógyfürdőjéről híres Hévízhez egyértelműen a tündérrózsákat társítjuk ha virágokról van szó Pedig a Zala megyei város utcái közterei is évről

Hévízi világszabadalom a gyógyítás terén

Csodálatos Balaton
-
  19.09.16 13:54 Utazás

A nyakánál fogva fellógatják, majd súlyt is kötnek a páciensre Hévízen, ami nem egy horror film első képkockája, hanem egy hatásos hévízi gyógymód.

Ismerd meg a csinos hévízi fogorvost, aki szabadidejében videojáték karaktereket kelt életre

Zaol
-
  19.09.15 15:30 Megyei

Fiatal lányok óriási géppuskával, színes hajak és látványos jelmezek – ezek a dolgok bizonyára ismerősek azoknak, akik legalább egyszer jártak gamer vagy animés rendezvényen.

Földényi F. László az idei Hévíz irodalmi díjas

hírbalaton
-
  19.09.15 08:19 Belföld

Földényi F. László esztéta, műkritikus, irodalomtörténésznek ítélték idén a Hévíz folyóirat Irodalmi Díját. A kitüntetett személyét minden esztendőben a folyóiratba bekerült írások alkotói közül választják ki. Földényi F. László Dosztojevszkij-esszéje: “Lágerekről írni – Újraolvasva Dosztojevszkij Feljegyzések a holtak házából” hozta el a sikert a

Hévízi gyógykezelés, amit 100 éve betiltottak

Termal Online
-
  19.09.14 18:34 Egészség

A módszer egy időben hatalmas népszerűségűnek örvendett Franciaországban. Alkalmazták Hévízen is, de inkább a szegényebbek vették igénybe. A nem túl bizalomgerjesztő kezeléseknek az 1900-as évek elején vetettek véget.