Találatok: 45 hír

Pantone – 2021-es év színei: színes házasság, okos húzás

Kreatív módon a Pantone nem egy, hanem két színt tár fel! Az Ultimate Grey + Pantone Illuminating Yellow a 2021-es év új hivatalos színei. 1.) A Sárgával kapcsolatos optimizmus és pozitívum, míg a 2.) Ultimate Grey lelkierő és bátorság a fő üzenet. “Két független szín kiválasztása rávilágít arra, hogy a…

Mi történik ezekben a megyékben? Csúcsot döntött a házasságkötések száma

Jelentős érdeklődés övezi a már életbe lépett otthonteremtési és felújítási támogatásokat, melyek hatalmas segítséget nyújthatnak a családalapítás vagy lakásvásárlást tervezők számára. Mindez természetesen hatással van a házasodási kedvre is. A szakemberek szerint az elmúlt 2-3 év igazi „esküvőboom”-nak számított, mivel a…

Csak szeretővel bírom ki a házasságomat, de ezért nem érdemlek megvetést!

Igazinő
-
 Tegnap 14:20Életmód

Függő lettem tőled. Sok évi mellőzöttség és boldogtalan házasság után végre rám találtál, és megadod mindazt, ami hiányzik. Ami nélkül úgy éreztem, hogy elsorvadok, mint egy elfelejtett cserepes virág, amit csak néhanapján öntöznek. Irgalmatlanul beléd szerettem – vagy talán nem is beléd, hanem abba, ahogy bánsz velem, ahogy lesed minden…

Házasságért örökség címmel új török sorozat indul a Life TV-n

Újabb sorozatot hoz a Life TV a török sorozatok rajongóinak.

Különös házasság Széll Kálmán módra

Magyar Nemzet
-
 Tegnap 07:15Kultúra

Széll Kálmán 1863-ban feleségül vette Arany János leányát, Juliannát. Széll Kálmán Vörösmarty Mihály Ilona lányát vette feleségül a kiegyezés évében, 1867-ben. Hogy lehet ez?

Ádám és Éva, nem pedig Ádám és Béla – Isten jogintézménye a házasság

A Facebook eddig még nem tanúsított ilyen nyílt gyűlöletet a keresztény értékekkel szemben.

Mutáns házasságok: veszélyes új Covid-variánsok

Szabad Európa
-
 21.03.01 16:48Külföld

A koronavírus két, veszélyesebb mutációjából létrejöhet egy harmadik variáns. Kutatók azt vizsgálják, hogy ezek a vírusok mennyivel fertőzőbbek az eddig ismerteknél, és vajon a vakcinák hatásosak-e ellenük.

Négy év házasság után derült ki: a férj szörnyeteg

24.hu
-
 21.03.01 08:08Színes

Rengeteg titkos viszonya és gyereke volt a nőket kizsigerelő amerikai férfinak.

Harmincéves csúcson a házasságkötések száma, EU rekorder Magyarország

Növekedés
-
 21.03.01 07:48Gazdaság

Elsősorban a szerteágazó családtámogatási rendszer eredményeként lehet értékelni, hogy sikerült megállítani a házasságkötések számának csökkenését. Az elmúlt tíz évben az unióban a legdinamikusabban nálunk nőtt a házasságkötések száma - derül ki az Eurostat adataiból.

A szex nélküli házasság oka az időhiány is lehet

24.hu
-
 21.02.28 21:13Szex

Alkalmas a hétköznapi időbeosztásunk az intimitásra? A hálószobánk valóban privát tér?

Már a házasságot tervezik Bánhidi Bencéék: így él szerelmével a válogatott kézilabdázó

Blikk
-
 21.02.28 04:55Sport

Kerti sütögetések, sorozatnézős, nyugalmas esték a szerelmével. Ez nem egy amerikai filmelőzetes, hanem a válogatott kézilabdázó, Bánhidi Bence élete.

Vegyes házasságok Romániában: hányan választják a magyar közoktatást?

Székelyhon
-
 21.02.27 21:12Határtalan

Románia szinten a magyar–román vegyes házasságokból született gyerekek mintegy egyharmadát vallják hivatalosan magyar etnikumúnak szüleik, a többit románként jegyeztetik be. Alig két héttel az iskolai beiratkozások kezdete előtt arra voltunk kíváncsiak, milyen arányban választják a vegyes házasságban élő szülők a magyar tagozatot.