Találatok: 120 hír

Tompa Andrea: Gulyás Márton és a Partizán

„Amikor megkérdezik, hogy hol dolgozom, azt válaszolom: Az ellenállásban.”

Marton Adri és családja lakóautóval fedezte fel Magyarországot

Glamour
-
 20.11.24 09:15Bulvár

Élete egyik legjobb vakációján van túl

33 kérdés Fucsovics Mártonhoz

woohoo
-
 20.11.24 12:11Életmód

1. Valami, amit csak az érthet, aki Nyíregyházáról származik… hogy milyen a gyros kifliben. 2. A tökéletes szerva titka: a jó feldobás. 3. A zenekar, akinek dalai felpörgetnek egy fontos meccs előtt: BSW, AK26 4. Mit mondasz magadnak, mielőtt a pályára lépsz? „Gyerünk már…” 5. Ki az, akinek mindig keresed a tekintetét a nézőtéren? Az

Gyöngyösi Márton: Úgy látszik Orbánnál elfogyott a bátorság

Mandiner
-
 20.11.24 16:37Vélemény

Persze értjük az aggodalmát, hiszen a gazdaság zuhan, a járványhelyzetben tömegesen vesztik el az emberek a megélhetésüket.

Őszi kerékpártúra Martonvásárról Székesfehérvárra

Bringázás
-
 20.11.24 23:42Életmód

Martonvásáron a kastély parkjában egy tanösvényt alakítottak ki: 11 állomáson tájékoztató táblák segítik megismerni a hely múltját és jelenét.

Kreatív rendszerek a menő kreatívok helyett – Gulyás János interjú

Digital Hungary
-
 20.11.25 07:07Infotech

Az adat alapú online hirdetés és a „hagyományos” reklámok nagyon jól megférnek, mivel a vásárlói út különböző szakaszaira optimálisak – nyilatkozta Gulyás János, a Wavemaker Hungary ügyvezető igazgatója, a Magyar Reklámszövetség elnöke. A koronavírus miatti visszaesés egy kicsit kevésbé tűnik tragikusnak, mint az tavasszal tűnt, a…

Marton Adri és családja lakóautóval fedezte fel Magyarországot

Delina
-
 20.11.25 18:45Bulvár

Majdnem bele csúsztak a szakadékba, eleinte alig tudtak aludni, és volt, hogy azt sem tudták, merre mennek. Adri azt mondja, élete egyik legjobb vakációján van túl, amely még közelebb hozta őt és a szeretteit.

Szigorúbb állatvédelmi törvényt, de minek? Márton Attila különvélemény

Az állatjólét hazai színvonala abszolút nem rózsás. A helyzet kezelése, hathatós megoldása pedig nem túl egyszerű feladat.

Készüljön a télre: minőségi tüzelők a Gulyás Tüzépről

Cívishír
-
 20.11.26 08:57Megyei

Tisztán, kényelmesen fűthetünk velük.

Jönnek a szigorítások? Hamarosan megszólal Gulyás Gergely

A kormány is értékeli és elemzi a járvánnyal kapcsolatos adatokat, a tegnapi kormányülésen megszületett döntéseket ma ismertetik a kormányinfón - ismertette Kiss Róbert rendőr alezredes az operatív törzs szerdai tájékoztatóján. Gulyás

Gulyás Gergely: Mindenhonnan, ahonnan lehet, vakcinát kell szerezni

Ha még néhány hétig sikerül kitartani, akkor látszani fog a fény az alagút végén, ezt pedig az oltóanyag jelenti – mondta a miniszter a Kormányinfón. A vakcina beadása önkéntes és ingyenes lesz.

Gulyás: Maradnak az eddigi intézkedések

Rossz híreket kapott a kormány a Pfizertől: először az Egyesült Államokba szállítják a vakcinát, ha kész lesz. A miniszter az EU-s költségvetésről szólva elmondta: a kormány nem kapott elfogadható ajánlatot, továbbra is áll a vétó.

Gulyás Gergely: a jelenlegi intézkedéseket tartjuk fenn

A Miniszterelnökséget vezető miniszter a kormányinfón elmondta: áttekintették a koronavírussal kapcsolatos döntéseket, értékelték a járványügyi adatokat. A múlt heti adatokat figyelembe véve az látszott, hogy mérséklődik a fertőzöttek száma, de ez változhat, mert megkezdődött a tömeges tesztelés.

Gulyás Gergely: a Pfizer egyelőre nem szállít vakcinát Európába

A kormány nem döntött újabb szigorításról, az országos célzott tesztelés adatait is figyelembe véve a jövő héten határoz a karácsonyig terjedő időszak járványügyi szabályairól – mondta Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a Kormányinfón. Az uniós vitában egyelőre nincs megoldás, az eddigi javaslatokat Magyarország megvétózza, az…