Találatok: 87 hír

Gulyás Gergely: A kormánynak rendkívül szerény jogkörei maradnak (a teljes kormányinfó)

Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter és Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő online tájékoztatóját élőben közvetítettük ma is.

Szilágyi György keményen kiosztotta Orbánt és az őt majmoló Gulyást

Zsúrpubi
-
  Tegnap 16:30 Vélemény

A Jobbik alelnöke Facebookon reagált a Miniszterelnökséget vezető miniszter Kormányinfón elhangzott kijelentésére.

Gulyás: iskolaőrséget hoz létre a kormány

Iskolaőrség létrehozásáról döntött a kormány - közölte a Miniszterelnökség vezetője csütörtöki online sajtótájékoztatóján, ahol arról is beszámolt: 2021. január 1. helyett 2021. július 1-jével tiltják be Magyarországon az egyszer használatos műanyagokat.

Gulyás bejelentette: jön az iskolaőrség

Iskolaőrség létrehozásáról döntött a kormány - közölte a Miniszterelnökség vezetője csütörtöki online sajtótájékoztatóján.

Gulyás: marad a járványügyi készültség Magyarországon

Az gészségügybenn fenn kell tartani a járványügyi készültséget - közölte Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter a csütörtöki online kormányinfón. A nagy rendezvényeket nem lehet megtartani június 20. - a kormányzati ígéret szerint a rendkíbül9 jogrend, azaz a veszályhelyzet megszüntetése után - serm.

Aligha jószántából mondott le Nagy Márton, a jegybank alelnöke

Index
-
  Tegnap 14:49 Gazdaság

Koradélután még minden rendben volt, este már lemondta a szakmai programját.

Gulyás: sikeresen védekeztünk, ezért szüntethető meg a rendkívüli jogrend

A koronavírus-járvány elleni védekezés eredményes, sikeres volt, ezért lehet megszüntetni a rendkívüli jogrendet, az egészségügyben azonban fenn kell tartani a járványügyi készültséget - közölte Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter a csütörtöki online kormányinfón.

Gulyás: Sikeresen védekeztünk, ezért szüntethető meg a rendkívüli jogrend

A kórházak irányítási rendszere változatlan marad, a kormány és az országos tiszti főorvos kap olyan jogosítványokat, amelyek a járvány elleni védekezéshez elengedhetetlenek – közölte a Miniszterelnökséget vezető miniszter.

Lemondott az MNB alelnöke, Nagy Márton

hirado.hu
-
  Tegnap 13:40 Belföld

Virág Barnabás ügyvezető igazgató látja el átmenetileg a feladatait.

Gulyás: Sikeresen védekeztünk, ezért szüntethető meg a rendkívüli jogrend

A koronavírus-járvány elleni védekezés eredményes, sikeres volt, ezért lehet megszüntetni a rendkívüli jogrendet, az egészségügyben azonban fenn kell tartani a járványügyi készültséget.

Gulyás: Jövőre tiltják be az egyszer használatos műanyagot

A 15 mikron felettiek gyártásával állnak majd le. Az eredetileg tervezett január elseje helyett csak 2021. július 1-jével tiltják be Magyarországon az egyszer használatos műanyagokat – jelentette be Gulyás Gergely. A miniszter szerint a betiltást úgy kell megtenni, hogy az ne veszélyeztesse a munkahelyeket, különösen a jelenlegi, nehéz…

Újabb fontos határidőt mondott Gulyás Gergely

Jövőre, július 1-től tiltják be Magyarországon az egyszer használatos műanyagokat - közölte Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön.

Gulyás: Sikeresen védekeztünk, ezért szüntethető meg a rendkívüli jogrend

A kórházak irányítási rendszere változatlan marad, a kormány és az országos tiszti főorvos kap olyan jogosítványokat, amelyek a járvány elleni védekezéshez elengedhetetlenek.

Gulyás Gergely: Magyarország is örömmel venné, ha Románia támogatná az itt élő románokat

Sok problémás iskolában jön az iskolarendőrség, lehet trianoni megemlékezéseket tartani a rendezvénytilalom ellenére, megnyithatnak a mozik, színházak és uszodák, a kormány szerint pedig nemhogy csökken, de növekszik jövőre az önkormányzatok állami támogatása. Mutatjuk, miről volt szó a csütörtöki kormányinfón!

Gulyás: Iskolaőrséget vezetnek be a pedagógusbántalmazások megakadályozásáért

Behír
-
  Tegnap 12:38 Belföld

Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter többek közt arról beszélt, hogy a június 4-i megemlékezések miatt speciális szabályokat vezetnek be, az iskolákban iskolaőrséget szerveznek és utalványt kaphat az, aki augusztus végéig visszamondja nyaralását.