Találatok: 9 hír

Greta Thunberg szerint megadta magát az Európai Parlament

thevip.hu
-
  20.10.22 10:45 Életmód

A vegán hot-dogok nevéről szóló vita közben senki nem kérte számon a képviselőkön a klímacélokat. A Greta Thunberg szerint megadta magát az Európai Parlament bejegyzés először VIP-én jelent meg.

Greta Thunberg nagyon mérges az Európai Parlamentre

A klímaaktivistának az a problémája, hogy az agrártámogatások 60 százalékát továbbra is komolyabb környezetvédelmi vagy fenntarthatósági elvárások nélkül ítéli oda a gazdálkodóknak.

Itthon is bemutatják a Greta Thunberg életéről szóló filmet

A fiatal klímaaktivista mellett például egy Down-szindrómás szupermodellről szóló alkotást is bemutatják a Verzió Dokumentumfilm Fesztiválon. A 17. VERZIÓ Filmfesztiválon idén összesen 39 ország 50 filmjét nézhetik meg online az érdeklődők november 10. és 22. között. Az alkotások olyan aktuális emberi jogi témákat dolgoznak fel és hoznak…

Nálunk is meg lehet nézni a Greta Thunbergről szóló filmet

A fiatal klímaaktivista mellett például egy Down-szindrómás szupermodellről szóló alkotást is bemutatják a Verzió Dokumentumfilm Fesztiválon.

Ha kicsit is érdekelné a zöldeket a klímavédelem, ezzel foglalkoznának, nem Gretával

888.hu
-
  20.10.25 13:00 Külföld

Érdeklődés hiányában évek óta áll a „Zöld Nagy Fal” projekt Afrikában, holott sikerrel vehetné fel a harcot a klímaváltozással. A probléma az vele, hogy valószínűleg a nagyarányú migrációt is megakadályozná.

Csodálatos összefogás kezdődött a leukémiás Grétáért

Magyar Nemzet
-
  20.10.25 18:51 Belföld

A lakóhelyén Bírócz­ky Emőke emelte magasba a lámpást, melyet körberajzottak a segíteni akarók fényei.

Imádjuk Horváth Gréta frizuráját és a menő kabátját

Liner
-
  20.10.27 03:14 Divat

Ahhoz már hozzászokhattunk, hogy Gréti mindig nagyon csinos és divatos, de ezzel együtt rendre benne van a nagy meglepetés ereje.

Őszi feltöltődés: Gurisatti Gréta válogatott vízilabdázó 3+1 tippje

BDPST24
-
  20.10.27 10:34 Recept

Az ősz talán a legideálisabb időszaka az évnek, hogy több időt és energiát fordítsunk önmagunkra, a megjelenésünkre és a regenerálódásra. Gurisatti Gréta válogatott vízilabdázónak a napi többszöri edzés miatt nagyobb figyelmet kell fordítani a megfelelő bőr- és hajápolásra. A Dunaújváros játékosa most néhány jól bevált tippet osztott meg…

A gyönyörű Gurisatti Gréta és csapattársai eldobták a melltartóikat

Origo
-
  Tegnap 07:18 Bulvár

Így csatlakoztak egy olyan akcióhoz, amely a mellrák elleni küzdelem fontosságára hívta fel a figyelmet.