Találatok: 92 hír

George Clooney 20 dollárt ajánlott Julia Roberts-nek az Ocean's Eleven forgatására

Androgeek
-
 Tegnap 14:30Film

George Clooney saját gyermeke az az Ocean's-trilógia, amiben igazi sztárgárdákat vonultatott fel néhány nagy volumenű rablás kedvéért, az első két etapban pedig felbukkant Julia Roberts is, akivel kapcsolatban kiderült, hogy mindössze 20 dollárért kapott ajánlatot a forgatásra. A forgatás előtt sosem találkozott Clooney és

George Clooney, Soros és a globális elit hasznos – nem idiótája, hanem – katonája

A nagyon sármos, világhírű színészre nem érvényes az, amit Lenin mondott a bolsevik rendszert lelkesen támogató, naiv nyugati értelmiségiekre.

Michael Jackson, Dr. Seuss és a Snoopy kutya alkotói hagyatéka a legjövedelmezőbb

VG
-
 Tegnap 11:30Kultúra

Az amerikai Forbes idén is összeállította a kissé bizarr listáját, amin a tizenhárom legjobban fizetett halott híresség szerepel.

Így búcsúzik Luke Skywalker és George Lucas Darth Vadertől

George Lucas és a Luke Skywalkert alakító Mark Hamill is búcsúzott a Star Wars-filmekben Darth Vadert alakító David Prowse-tól.

Így búcsúztatta George Lucas és Mark Hamill az eredeti Darth Vadert, David Prowse-t

IGN
-
 Tegnap 09:21Film

"Jó ember volt, és sokkal több, mint Darth Vader". A 85 éves korában elhunyt színésztől a vele többször is dolgozó rendező, valamint Luke Skywalker megformálója is elbúcsúzott egy-egy szívbemarkoló üzenettel.

George Clooney: "Amal mindent megváltoztatott az életemben"

Starity
-
 Tegnap 00:32Bulvár

A színész új filmjét promótálta, interjúban mesélt magánélete változásairól.

Navracsics Tibor is megszólalt George Clooney és Soros kapcsán

ATV
-
 20.11.29 17:25Belföld

A 7 éves költségvetési forrásokat és a helyreállítási alapot is blokkolja a magyar és a lengyel kormány. Ezzel a déli államokat hozzák nagyon nehéz helyzetbe. Ennek ellenére Ezek az országok, ezt is vállalva szintén amellett szavaztak, hogy januártól lépjen életbe az uniós jogállamisági mechanizmusról szóló rendelet. A Heti Napló stábjának…

Ha George Clooney beleszólhat a politikába, akkor Erzsébet királynő miért nem?

HVG
-
 20.11.29 15:00Életmód

A valóság és a valóság értelmezése között húzódó feszültség többször is megmutatkozott ebben a hónapban, és néha nemcsak súrolta az abszurditás határát, hanem túl is lépte azt. Borattól Trumpig, a monarchiától a diktatúráig, Obamától Clooney-ig terjedt a november a Kult és az Élet + Stílus rovatban. Tekintsenek vissza velünk erre a hónapra!

George Lucas állítólag ezt a jól ismert sorozatsztárt akarta Jedinek soha el nem készült szériájában, a Star Wars: Under…

IGN
-
 20.11.29 13:54Film

Ő előzhette volna be Pedro Pascalt. Bár végül Pedro Pascal mondhatja el magáról, hogy ő az első élőszereplős Star Wars-sorozat főszereplője, ha Lucason múlt volna, egészen más kapta volna a lehetőséget.

A Broadway deszkáin: Sunday in the Park with George

Deszkavízió
-
 20.11.28 15:18Színpad

A heti kitekintés a Broadway felé nem ér véget! Rengeteg előadás a múltból külön figyelmet érdemelhetne a new yorki színpadokon kívül is. Éppen ezért a cikksorozat azzal a céllal jött létre, hogy bemutassak néhány sikeres Broadway produkciót, amely, habár eddig nem jutott el a hazai színpadokra, mégis úgy gondolom, itthon is közönségére…