Találatok: 12 hír

Covid19-es betegek gasztrointesztinális és májérintettségének megjelenése, valamint prognózisa: szisztematikus irodal…

COVID19-betegek gasztrointesztinális érintettségének prevalenciája és prognózisa, beleértve a gyomor-bélrendszeri tüneteket és a májkárosodást is, többnyire ismeretlen. Célunk az volt, hogy számszerűsítsük a SARS-CoV-2-fertőzés emésztőrendszeri hatásait.

A hazai almának kampányol a Felelős Gasztrohős

Alma népszerűsítő kampányt indított a Felelős Gasztrohős Alapítvány és az ittaSzezon.com online termelői piactér.

A hazai almának kampányol a Felelős Gasztrohős

Alma népszerűsítő kampányt indított a Felelős Gasztrohős Alapítvány és az ittaSzezon.com online termelői piactér.

Kvíz: 10 szórakoztató kérdés a gasztronómiáról, csak a krémek krémje tudja mind!

Ha érdekelnek további kvízek itt megtalálod őket, illetve csatlakozhatsz Facebook csoportunkhoz is. Mielőtt lelépsz ne felejtsd el megosztani barátaiddal az eredményedet. Van saját kvíz ötleted?

Ínycsiklandó finomságok készültek a Gasztrokult legújabb adásában

Dehir
-
 21.02.23 10:22Megyei

Debrecen - Dubarry csirkét és panna cottát készíthetünk: elég, ha megnézzük a műsor friss epizódját és beszerezzük a hozzávalókat.

Kvíz: Mennyire ismered a gasztronómiai kifejezéseket?

Ha érdekelnek további kvízek itt megtalálod őket, illetve csatlakozhatsz Facebook csoportunkhoz is. Mielőtt lelépsz ne felejtsd el megosztani barátaiddal az eredményedet. Van saját kvíz ötleted?

Gasztrótörténet: ezért Jókai a bableves

Blikk
-
 21.02.20 22:30Bulvár

A híres Jókai-bablevesben tarkabab, csülök, kolbász és rengeteg zöldség van. Az egytálétel Jókai Mór íróról kapta a nevét, aki nagy ínyenc volt.

Tokaji gasztrokalauz a ragos könyvszemle döntőjében

Boon
-
 21.02.20 19:00Életmód

Magyar kötet is bekerült a Gourmand ­Awards négy döntőse közé.

Gasztronómiai szövetség: Ha vendég van, minden van

Magyar Nemzet
-
 21.02.20 08:26Gazdaság

A vendéglátóegységek felkészültek a nyitásra, higiéniai és egészségügyi szempontból is.

Gasztronómiai szövetség: ha vendég van, minden van

A fokozatosság elve alapján kérhetjük a kormányzatot és a döntéshozókat arra, hogy nyissunk – jelentette ki Krivács András.

Gasztronómiai szövetség: ha vendég van, minden van

A fokozatosság elve alapján kérhetjük a kormányzatot és a döntéshozókat arra, hogy nyissunk – jelentette ki Krivács András.