Találatok: 9 hír

Mézeskalács recepttel lepte meg követőit Laskóy Noémi

iFaktor
-
 Ma 09:22Életmód

Hazai influenszereink kétségkívül nagyon készülnek már a karácsonyra, amit erősen hangoztatnak is közösségi oldalaikon. Laskóy Noémi eddig nem igazán posztolt nekünk az ünneppel kapcsolatos képet, most azonban megtörte a csöndet. Mézeskalács receptet mutatott be Instagram-oldalán.

Hatalmas vita a Feleségek luxuskivitelben adásában: Noémi és Tünde nem kíméli egymást

Hétfő este indul a műsor, addig is itt egy kis ízelítő, mire számíthatunk. Forró lesz a hangulat.

Őrült vitával térnek vissza a luxusfeleségek: Noémi és Tünde esnek egymásnak

Blikk
-
 Tegnap 12:01Bulvár

Hétfő este a VIASAT3-on induló Feleségek luxuskivitelben új évadában a hölgyek egy Halloween-partin esnek egymásnak, úgy mintha véget sem ért volna az előző show. A konfliktus in medias res indul el, méghozzá Tünde és Noémi között. Noémi szerint Tünde agresszív és negatív, amit a feleség nem tud hová tenni.

Luxus Noémi állítja: Köllő Babett és Vasvári Vivien távozásával kevesebb a vita

Nagy Noémi a Feleségek luxuskivitelben című műsorban vált ismertté, így sokan nem hiszik, hogy számára nem a külsőség a legfontosabb.

Noémi, a RockMilady gyakran szülei alsóörsi nyaralójában készül a koncertekre

Veol
-
 Tegnap 07:00Kultúra

Egy karácsonyi dalon dolgozik jelenleg RockMilady Noémi, amit az elképzelése szerint Hevesi Tamással készítenének el közös duettként. A fiatal szólógitáros már tizenéves korában elkezdett hangszerén tanulni, azóta elválaszthatatlan tőle. A koncertekre jórészt családja alsóörsi nyaralójában készül.

Beiktatták a nagybányai tanácsban Vida Noémit váltó Pintér Zsoltot

Letette a hivatali esküt szerdán Pintér Zsolt, a nagybányai városi tanács második RMDSZ-es tagja, aki Vida Noémi eddigi alpolgármester helyett nyert mandátumot. Vida Noémi mandátumát ugyanis – mint arról beszámoltunk – a fellebbezés ellenére sem érvényesítette a bíróság, így az eddigi alpolgármester helyett Pintér Zsolt képviseli a magyar…

Mihalcsek Noémi: Teljesen új étlapról választhatják ki a FlyBy vendégei a házhoz szállított ételeket

Üzletem
-
 20.11.25 11:30Cégvilág

A koronavírus-járvány miatti nehezebb időkben is mindent megteszünk azért, hogy alkalmazottaink közül senki se veszítse el a munkáját sem most, sem a jövőben – mondta az Üzletemnek Mihalcsek Noémi, a budaörsi FlyBy Steakhouse értékesítési vezetője.

Ilyen gyönyörű Laskóy Noémi kislánya

iFaktor
-
 20.11.23 20:00Bulvár

Az Instagram sztáranyukája, Laskóy Noémi legújabb posztjában megmutatta milyen nagyra nőtt négyéves kislánya. Lora nem csak, hogy nagyon hasonlít édesanyjára, de hajkoronája már most hosszabb az övénél.Ha nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a Facebook-oldalunkat!

A mesék mellett az igazán lányos dolgok kötik le a biharugrai Tarr Noémit

Beol
-
 20.11.23 16:00Belföld

A négyéves biharugrai kislány első helyezést ért el a Mosolyalbum című fotópályázaton, az online fordulóban, aki így könyveket nyert mosolyával.