Találatok: 26 hír

Nemzeti összetartozás: Semjén Zsolttal és Potápi Árpád Jánossal egyeztetett az MKP

Kedden az Mkp küldöttségét fogadta Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes és Potápi Árpád János nemzetpolitikáért felelős államtitkár.

Zavaros körülmények közt, a kórházból tűnt el Árpád, látta valahol?

Kórházi kezelés közben veszett nyoma egy fiatal, mezőkeresztesi férfinek. A 25 éves Molnár Árpádot azóta sem találják.

A rendőrök keresik Molnár Árpádot

A mezőkövesdi rendőrök a lakosság segítségét kérik egy 25 éves férfi budapesti eltűnése kapcsán.

A rendőrök keresik Molnár Árpádot

A rendőrök keresik Molnár Árpádot Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 05. 25., h - 13:04 A mezőkövesdi rendőrök a lakosság segítségét kérik egy 25 éves férfi budapesti eltűnése kapcsán.

Potápi Árpád János – Nemzeti Összetartozás Napja

Potápi Árpád János nemzetpolitikai államtitkár üzenete a Nemzeti Összetartozás Napja és Trianon 100. évfordulója alkalmából meghirdetett felhívásunkhoz. The post Potápi Árpád János – Nemzeti Összetartozás Napja appeared first on Külhoni Magyarok.

Papp-Váry Árpád: Azok a márkák erősödnek, amelyek a válságban nem vágják meg a marketingbüdzséjüket

Márkamonitor
-
  Tegnap 09:05 Gazdaság

A Márkamonitor Koronavírus Krónika címmel kisinterjú-sorozatot indított. A legkülönbözőbb szektorokban dolgozó kollégákat kérdezzük arról, hogyan érintette a cégét és az iparágát a pandémia, és ő maga milyen tanulságokat vont le az elmúlt hetek mindent felforgató eseményeiből. Pillanatképek a koronavírus-járvány idejéből.  Mai…

Potápi Árpád János: A magyar közösségek figyelnek egymásra

A magyar közösségek mindenütt gyorsan átálltak járványüzemmódra. Interjú.

Kokain volt az Árpádtetőnél balesetet okozó motorosnál

A férfi táskájában mint 2,5 kilogramm kábítószert találtak. Bejelentés érkezett a rendőrségre május 23-án, szombaton 13 óra 16 perckor, hogy Pécs határában, a 66-os úton összeütközött egy személyautó és egy motor - olvasható a police.hu oldalon. A rendőrök megállapították, hogy az autót vezető férfi lefékezett, a mögötte haladó motoros pedig…

Ilyen bográcsot használtak az Árpád-korban, a mai Gyula határában

Gyulatelevízió
-
  20.05.24 09:00 Kultúra

    1996-ban, a gyulai elkerülő út építése miatt végzett régészeti feltárások során kerültek elő a képeken és a videóban látható bogrács darabjai. Liska András régész elmondta, a XII. századi edény töredékeit egy külső kemence sütőfelületében találták meg, de akkor még nem jöttek rá, hogy ezek egy edény különböző darabjai. Végül…

Bámulatos felvétel a veleméri Árpád-kori templomról

Zaol
-
  20.05.23 16:00 Megyei

Szombati drónfotónk a veleméri Pap-réten található, Árpád-kori Szentháromság-templomot mutatja, körülötte az őrálló fákkal.

Motoros és autó ütközött Árpádtetőnél

Bama
-
  20.05.23 13:56 Belföld

Információink szerint motoros baleset történt Pécs határában, Árpádtetőnél.

Június 11-én nyit az Árpád fürdő

A mai naptól megkezdődik az Árpád Gyógy- és Strandfürdőben a felkészülés a létesítmény fokozatos megnyitására. Első lépésben 2020. június 4-től a Békéscsabai Előre Úszó Klub és a Csabai Csirekfogók Vízilabda Klub sportolói tarthatják meg edzéseiket az 50 méteres medencében az érvényben lévő higiéniás és belépési szabályok szerint. A…

Június elején kinyit az Árpád fürdő

Behír
-
  20.05.22 14:04 Belföld

Június 4-én a sportolók, egy héttel később már a fürdőzők is birtokba vehetik a létesítményt.

Antal Árpád: Nem Székelyföld „úgynevezett”, hanem a kormány

Erdély Ma
-
  20.05.22 06:53 Határtalan

Antal Árpád elhibázottnak tartja, hogy Klaus Iohannis – ahelyett, hogy kiállt volna elnézést kérni sértő kijelentései miatt – bírósági útra szeretné terelni azt, hogy megbírságolták.

50-50 millió forint közpénz a PestiSrácok című kormánypárti revolvermédiumnak és Szakács Árpád nem frissülő webold…

Media1
-
  20.05.21 20:43 Média

A Nemzeti Kulturális Alap nem csak az egyik legtöbb sajtó- és személyiségi jogi pert elbukó, Huth Gergely főszerkesztette revolvermédiumnak fizet majd ki 50 millió forintot, de a Szakács Árpád nevével fémjelzett, régóta nem frissülő Történelemportál.hu működtetőjének is.