Találatok: 76 hír

Bertalan Tibor fodrász: öt évtized ollóval a kézben

Veol
-
  Tegnap 11:30 Megyei

Nagy kockázat nélkül kijelenthetjük, hogy a fodrászszakma nem a legizgalmasabb munka a világon.

Gyönyörű szavak: így búcsúzott Heller Ágnestől  a filozófustárs, Tamás Gáspár Miklós

Tamás Gáspár Miklós, aki Heller Ágneshez hasonlóan szintén filozófus a HVG.hun megjelent írásával búcsúzott a tegnap 90 éves korában elhunyt filozófus professzortól, íme Heller Ágnes beleúszott az éjszakába. Úgy halt meg, mint romantikus fiatal lány egy Schumann-dalban. Láttam, miket hörögnek a magyar posztolók és kommentelők péntek…

Halrudacskáktól a harcsákig - Gáspár Bea főzött a Gasztro Színpadon

Vaskarika
-
  19.07.20 10:30 Színpad

A borús pénteki napon egy igazi háziasszony töltötte meg melegséggel a Gasztro Színpadot. Gáspár Bea Rác módra készített harcsát hozott el a közönségnek a 14. Gyógy-Bor Napok - Büki Gasztrofesztiválon.

Harcsa készült rác módra – Bea asszonyt Gáspár Győző is elkísérte Bükfürdőre

Vaol
-
  19.07.20 09:34 Megyei

Elvileg sofőrként érkezett, de mivel nem vezet, ezért a hangulatfelelős feladatot vállalta a büki Gyógy-Bor Napokon Gáspár Győző. Bár nem úgy tűnt péntek este, de a showman felesége, Gáspár Bea volt a főszereplő: harcsa filét készített rác módra a gasztronszínpadon.

Ez az igaz szerelem: házassági évfordulót ünnepelt Gáspár Győző és Bea

Ripost
-
  19.07.20 08:45 Bulvár

A showman és felesége már évtizedek óta egy párt alkotnak, a régi hangos veszekedéseik ellenére pedig kapcsolatuk erősebb, mint valaha.

A békési Fidelitas is Kálmán Tibort támogatja

A Fidelitas békési csoportja közleményben tájékoztatta szerkesztőségünket, hogy a csoport elnöksége egyöntetűen úgy döntött, hogy támogatja Kálmán Tibor polgármester-jelöltségét. Az alábbiakban a közlemény szövege olvasható. Örömmel fogadtuk Dankó Béla országgyűlési képviselő keddi bejelentését, amely szerint Kálmán…

Dr. Benkő Tibor honvédelmi miniszter tartott előadást Zalaegerszegen

Zaol
-
  19.07.19 07:00 Megyei

Nem háborúra készülünk, hanem arra, hogy a békét megvédjük. Ezekkel a szavakkal kezdte tegnapi előadását a kormányhivatal Deák termében dr. Benkő Tibor honvédelmi miniszter, aki Honvédelem és haderőfejlesztés címmel tartott előadást a megjelent katonák, védelmi bizottsági tagok és a megyei kormányhivatal munkatársai számára.

Vívó-vb: Pézsa Tibor le fog szidni, hogy mertem kikapni egy koreaitól – Szatmári

Szatmári András nagyon jól kezdte a döntőt a dél-koreai Oh Szang Uk ellen, de végül ezüstéremmel zárta a kardozók egyéni viadalát a budapesti vívó-világbajnokságon. Amellett, hogy nyilván nem volt boldog az eredménnyel, edzője, Pézsa Tibor dorgálására is számíthat. 

Benkő Tibor: Képesnek kell lennünk megvédeni a békét

A honvédelmi miniszter szerint ma már a kibertérben is zajlanak hadműveletek.

A Fidesz-KDNP nem indítja Koczka Tibort

Vaol
-
  19.07.18 15:31 Megyei

Nem került a Fidesz-KDNP képviselőjelöltjei közé Koczka Tibor, a város jelenlegi alpolgármestere. A politikus csütörtökön sajtótájékoztatón fejtette ki álláspontját.

Hende Csaba leárulózta Koczka Tibort

Ugytudjuk
-
  19.07.18 14:53 Megyei

Beindult az adok-kapok a szombathelyi Fideszben.