Találatok: 70 hír

Szabó Gábor a szegedi lézerközpont vezetője

MedicalOnline
-
  Ma 10:14 Gazdaság

Szabó Gábort nevezték ki a szegedi ELI-ALPS lézeres kutatóközpont élére, közölte lapunkkal az  Innovációs és Technológiai Minisztérium.

Kálomista Gábor: Ugyanazok a hivatásos hüppögők hüppögtek akkor is

Mandiner
-
  Ma 09:52 Belföld

Párhuzamot húzott a filmfinanszírozás 2010-11-es átalakítása és a színházakat is érintő törvénytervezet között a Thália Színház igazgatója.

Feljelenti az Mszp pártigazgatóját Németh Gábor

HírTV
-
  Ma 08:40 Vélemény

Molnár Zsolt a Hír Tv-nek azt nyilatkozta, szerintük Németh Gábor fenyegette meg őket.

„Vagy mentalista Németh Gábor, vagy ő az Angyal Ügyvédje”

Népszava
-
  Ma 08:06 Belföld

Wirth Zoltán szerint a blog megjelenése előtt Németh elküldte Molnár Zsoltnak az épületfotót, amiről azt gondolta, azzal gyakorolhat nyomást az MSZP pártigazgatójára.

Wirth Zoltán: „Vagy mentalista Németh Gábor, vagy ő az Angyal Ügyvédje”

ATV
-
  Ma 07:52 Belföld

A napokban az Angyal Ügyvédje nevű blog drog-és szex botránnyal gyanúsított meg egy frissen megválasztott ellenzéki polgármestert, valamint pártjának vezetőjét. Az ATV Start műsorában Molnár Zsolt kijelentette, hogy megzsarolta őt az Angyal ügyvédje, valamint később a II. kerület polgármestere, Őrsi Gergely is a nyilvánosság elé állt. A blog által

Vámpír minden zsebben – Zacher Gábor járt Békéscsabán

Behír
-
  Tegnap 16:02 Belföld

A Békéscsabai Szakképzési Centrum Kemény Gábor Logisztikai és Közlekedési Szakgimnáziuma és diákönkormányzata, valamint a „Nyitott szemmel” Közhasznú Egyesület rendezett mintegy ezer középiskolás fiatal számára preventív előadást. A népszerű toxikológus, Zacher Gábor beszélt bő egy órán keresztül a digitális függőségről.

Tagad Németh Gábor, nem ő az Angyal Ügyvédje

24
-
  Tegnap 14:41 Belföld

A korábban az MSZP-nek dolgozó blogger azt mondja, nemrég még állást kínáltak neki Molnár Zsolték.

Papp Gábor

Magyar Szó
-
  Tegnap 10:33 Határtalan

Fájdalommal búcsúzunk a doroszlói közösség oszlopos tagjától.

Gion Gábor: Meg kell védeni a magyar gazdaság eredményeit

A kormány azon dolgozik, hogy tovább erősítse mindazokat a fundamentumokat, amelyek hozzá­járulnak a növekedési lendület fenntartásához – erősítette meg az államtitkár.

Iványi Gábor elárulta, ezért nem szentelne fel stadionokat

Hírklikk
-
  Tegnap 06:44 Belföld

Iványi Gáborral, a Magyar Evangéliumi Testvérközösség vezetőjével és az Oltalom Karitatív Egyesület elnökével Bolgár György a Klubrádió „Megbeszéljük" című műsorában beszélgetett abból az apropóból, hogy pénteken Kenedi János író szervezésében karácsonyi vásárt és gyűjtést rendeztek a Fuga Budapesti Építészeti Központban,…

Demszky Gábor: Előkép, vagy inkább “élő kép” a szovjet rendszerről

Városi Kurír
-
  19.12.08 19:55 Vélemény

Különös, hogy éppen a jelenlegi magyar helyzetben írta le az alábbi sorokat Demszky Gábor, a rendszerváltás egyik ikonikus figurája. Kiskatona etette a malacokat “1977-ben egy Somogy megyében folyó szociológiai kutatás során bejártam Tab környékét, ahol mélyen belém rögzült egy kép. Egy szovjet rakétabázis kerítése mellett egészen fiatal…

“Mindig megpróbálom azokat az embereket megkeresni, akik az ismerőseim közül az adott szerephez inspirálhatnak” –…

Deszkavízió
-
  19.12.08 16:53 Színpad

Számos televíziós elfoglaltsága miatt egy ideje nem játszott új darabban, ám most igent mondott Schell Judit felkérésére, így a Thália legújabb bemutatójában, a Legszebb férfikorban ismét színpadra lép. A próbákról, a nyáron forgatott kosztümös sorozatról, a Bátrak földjéről, illetve a nagy sikerű Toldi előadásáról beszélgettünk Csőre Gáborral.…

Bóta Gábor: Törvénytelenség

Népszava
-
  19.12.08 13:34 Vélemény

Gyomorszájon vágó jelenet, amikor az asszony, aki a rendelőben könyörgött az orvosnak, hogy menjen ki a fiához, mert beteg, egy üres ágyat mutat. És egyre buzdítja, hogy vizsgálja meg Ricsikét. De hát csak egy plüss kutya fekszik az ágyban, a nő viszont váltig hajtogatja, hogy ott van a gyerek.

Várd a májust: Presser Gábor a Kongresszusiban ad dupla koncertet

Már kaphatók a jegyek Presser Gábor májusi koncertjeire – ha jól sejtjük, jövőre már nem lesz vásárlásra lehetőség :) A "Dalok régről és nemrégről” című est május 8-án és 9-én lesz a Kongresszusi Központban.

Németh Gábornak a pálya, a labda, a kapu és a kesztyű a lételeme

Vaol
-
  19.12.08 07:00 Megyei

Négy éve fejezte be profi futballista-­pályafutását, 2015 február óta a hat szakosztállyal és eredmények sorával büszkélkedő Répcelaki SE elnöke és az Illés Akadémia egyik kapusedzője Németh Gábor. A 304 NB I-es mérkőzést maga mögött tudó sportember elfogultan szereti a szülővárosát.