Találatok: 84 hír

Pintér Sándor: „Magyarországon megszűnt a felderítetlen korrupció”

A belügyminiszter szerint a rendőrség munkájának köszönhetően már nincsenek olyan kivizsgálatlan korrupciós ügyek, amelyek sértik az emberek érdekeit.

Van, amiben nem enged Pintér Sándor

A belügyminiszter rögzítette, hogy miben kész korrigálni az egészségügyi szabályzásokat és miben nem.

Tiba István és Bodó Sándor telemarketingeseknek álltak?

Ez a lényeg
-
 Tegnap 17:03Vélemény

Beindult a kampány ezerrel, a Fidesz hajdúsági csicskái telefonon keresik a veszélyeztetett korosztályt. A képek szerint tárcsázni és csevegni még tudnak, ha dolgozni nem is.

Pintér Sándor: „Magyarországon megszűnt a felderítetlen korrupció!”

Magyarországon megszűnt a felderítetlen korrupció - ezt állította csütörtökön a Magyar Nemzeti Bank online konferenciáján Pintér Sándor. A belügyminiszter szerint a rendőrség munkájának köszönhetően ma már nincsenek olyan kivizsgálatlan korrupció ügyek, amelyek sértik az emberek érdekeit. A DK viszont úgy látja: az Orbán-rendszer lényege a…

Magyarországon Mészáros Lőrincnél és Csányi Sándornál is vannak gazdagabbak

Van, akiknek nagyobb a vagyonuk, mint Mészárosnak és Csányinak együttvéve.

Egészségügyi átalakítás: fontos levelet küldött Pintér Sándor

Pintér Sándor belügyminiszter, aki jelenleg az egészségügy átalakításáért is felel, néhány nappal ezelőtt egyeztetett a parlamenti pártok képviselőivel, valamint a Magyar Orvosi Kamara elnökével az egészségügyi törvényjavaslatról, ami a szolgálati jogviszonyról is rendelkezik. Ezzel kapcsolatban most levelet küldött az érintetteknek, melyből kiderü

Pintér Sándor kézbe vette: átírhatják a rohamtempóban elfogadott egészségügyi törvényt

Meghallotta a kormány a szakmai szervezetek aggodalmait. Csak nem az összeset.

Így lépett meg Dubajba a nyomozók orra elől Balogh Sándor

Blikk
-
 Tegnap 14:37Belföld

Figyelték az üzletembert, mégis Dubajba tudott szökni. Két nemzetközi elfogatóparancsot is kiadtak Balogh ellen, de azoknak eddig semmilyen eredménye nem volt.

Bán Sándorné Görbe Annától búcsúzik a Klauzál

Az iskola egykori igazgatója 70. életévében, hosszú, türelemmel viselt betegséget követően hunyt el.

Elhunyt Bán Sándorné Görbe Anna – az egykori igazgatótól búcsúzik a Klauzál

Bán Sándorné Görbe Anna 2020. november 19-én, életének 70. évében türelemmel viselt hosszú betegséget követően hunyt el.

Harmincmillió forintból újult meg a magyarszecsődi Petőfi Sándor út

A Magyar falu program pályázati forrásaiból a település önkormányzata mintegy harmincmillió forintot nyert el, amit a Petőfi út szennyvízberuházás utáni felújítására fordítottak. Az elkészült munkával a község lakossága és vezetése egyaránt elégedett – derült ki a csütörtöki ünnepélyes átadón.

Pintér Sándor szerint eredményesen küzdenek a korrupció ellen

Sikeresnek nevezték a korrupcióellenes fellépést állami szervek vezetői a korrupcióellenes együttműködési megállapodás aláírásának kilencedik évfordulóján, a korrupció elleni küzdelem december 9-i világnapjához kapcsolódó csütörtöki rendezvényen.

Kiderült, milyen ajándékot kap házassági évfordulójára Oszter Sándor a feleségétől

Oszter Sándor ma is olyan, mint egy filmbéli hősszerelmes, ám bármilyen meglepő, 43 éve ő kap a feleségétől, Donatella Failoni zongoraművésznőtől...