Találatok: 38 hír

Olcsón elérhető közel-keleti úti célok Budapestről

AIRportal
-
  Tegnap 16:03 Utazás

Több közel-keleti úti célra is repülnek Budapestről a diszkont légitársaságok, így ha az ott-tartózkodás sok esetben nem olcsó, de az odajutás viszonylag kedvező árakon megoldható. 

Autósok, figyelem: ma este szünetelnek az Útinform online szolgáltatásai

Szerda este, 2019. október 16-án 17 órától várhatóan 21 óráig a Magyar Közút Nonprofit Zrt. informatikai rendszerfrissítést hajt végre, ezért átmenetileg nem lesznek elérhetőek az Útinform online szolgáltatásai és a társaság honlapja, így az e-ügyfélszolgálati bejelentő felülete sem.

Úti beszámolókat díjaz az ír magazin

Travelo
-
  Tegnap 11:13 Utazás

Az Irish Times egyedi hangvételű úti szerzőket keres.

Útinform: erős a forgalom az M3-ason Budapest felé

De a többi fővárosba vezető nagyobb úton is már telítődtek a sávok a közlekedők miatt. Az Útinform szerda reggeli jelentése szerint a következő a helyzet az utakon: - Erős a forgalom az M3-as autópályán a főváros irányába az M0-s autóúti csomóponttól már telítettek a sávok. Szintén sokan haladnak a 4-es főúton Monornál, a 10-es főúton a…

Szerda este átmenetileg szünetel az online útinform

Szerda este, 2019. október 16-án 17 órától várhatóan 21 óráig a Magyar Közút Nonprofit Zrt. informatikai rendszerfrissítést hajt végre.

Szerdán szünetelnek az Útinform online szolgáltatásai

Teol
-
  19.10.15 19:10 Megyei

Szerdán a Magyar Közút Nonprofit Zrt. informatikai rendszerfrissítést hajt végre, ezért átmenetileg nem lesznek elérhetőek az Útinform online szolgáltatásai.

Harkov a Ryanair következő úti célja Budapestről

Az ír diszkont légitársaság a 2020-as nyári menetrendjében hetente két alkalommal repül majd Budapest és Harkov között, ezzel ismét ráindít a Wizz Air korábban bejelentett járatára az ír fapados.

Szerda este átmenetileg szünetelnek a magyar közút online útinform szolgáltatásai

Feol
-
  19.10.15 15:00 Megyei

Szerda este, október 16-án 17 órától várhatóan 21 óráig a Magyar Közút Nonprofit Zrt. informatikai rendszerfrissítést hajt végre, ezért átmenetileg nem lesznek elérhetőek az Útinform online szolgáltatásai és a társaság honlapja, így az e-ügyfélszolgálati bejelentő felülete sem.

Videón, ahogy az idős nőt saját kocsija üti el

24
-
  19.10.15 14:04 Színes

Az a szerencse, hogy nem esett különösebb bántódása.

Lezárják hétvégén a Zanati úti aluljárót Szombathelyen

Vaol
-
  19.10.15 12:35 Megyei

Szakaszosan lezárják hétvégén a Zanati úti aluljárót Szombathelyen.

Megrázó fotók: 21 éves lány veszítette életét a 10-es úti balesetben

A tűzoltók még a helyszínen visszahozták az életbe a 10-es úton felboruló autó utasát, de a 21 éves lány a kórházba szállítása után elhunyt.

Időben jelzett a szén-monoxid-érzékelő egy Bécsi úti lakásban

A szén-monoxid-érzékelő jelzése miatt riasztották a tűzoltókat Óbudára, egy Bécsi úti lakáshoz hétfőn délután - írja a katasztrófavédelem.A tűzoltók méréseket végeztek és kimutatták a mérgező gázt az ingatlanban, amelynek lakója nem panaszkodott rosszullétre. A helyszínre érkeztek és szintén gázkoncentrációt mértek a gázszolgáltató…